Afghanistans ambassadör betydligt klokare än svenska politiker – personer som fått avslag är inte berättigade till att stanna


INVANDRING. Över hälften av de afghaner som sökt asyl i Sverige har fått avslag på sin ansökan och kommer sannolikt att tvingas lämna det nordiska landet.

Afghanistans ambassadör i Sverige, Hamid Hami, accepterar att den afghanska regeringen har tecknat avtal med Sverige och Europeiska unionen om att ta emot återvändande migranter.

”När en asylsökande får ett fjärde negativt svar är den personen inte berättigad att stanna. Så det är inte utvisning, det är en skyldighet att han eller hon ska lämna landet. Det är beslutet från landets domstol, inte ambassaden”, säger ambassadör Hami.

TOLOnews journalist Abdulwali Aryan, som rapporterar från Sverige, säger att de flesta asylsökande afghaner lever olyckliga på gatorna.

-Pettersson säger att det är kloka ord av ambassadören. Betydligt klokare än det svenska politikern Gustav Fridolin som synts på platsen och stödjer demonstranterna. Herr Fridolin gör därmed emot sin egen och sin egen regerings officiella politik.

Man kan också fundera på hur ”minderåriga barn utan vårdnadshavare” som det officiellt är tillåts vara ute på nätterna? Vad säger de sociala myndigheterna om det?


13 responses to “Afghanistans ambassadör betydligt klokare än svenska politiker – personer som fått avslag är inte berättigade till att stanna

 • jgarn

  Bedragarna och till lika ockupanterna skall ut ur landet, hur spelar ingen roll, bara ut.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det är en välkänd sanning att Miljöpartiet representerar en framträdande del av det svenska kriminella politikerskråets samhällsfientliga elit, där allt som går stick i stäv med lag och ordning och rationellt tänkande understöds av dessa nationens professionella belackare.
  Det torde blott vara en tidsfråga innan miljömarodörerna sluter upp på de islamistiska flaggbrännarnas sida för att en gång för alla rent praktiskt befästa sin avsky för det land vi en gång kände som Sverige.
  Andreas.

  Gilla

  • jgarn

   Miljöpartister bör behandlas för vad dom är, landsförrädare.

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Absolut min mening!
    Fortsätt knacka ned Dina välgrundade kommentarer, vilka utgör ett välkommet tillskott i debatten!
    Andreas 🙂

    Gilla

 • Stenbock


  På bilden från Berliner Zeitung en ledsen kapten på en av minifärjorna.

  En trevlig nyhet finns i dagens Berliner Zeitung.De Libyska myndigheterna (en av många) har utökat sin gräns í Medelhavet och lär också patrullera med sin kvarvarande marin, för att se så denna efterlevs.
  Detta har inneburit,att de ”självpåtagna” räddarna inom olika vänstergrupper,inte längre kan bedriva färjeförbindelsen och ”rädda de stackars niggrarna” redan några hundra meter från stranden.
  I går ställde ”Läkare utan gränser”, i dag en grupp kommunister under namnet ”Sea Eye” från Stuttgart, in sina linjer.Fler lär följa…
  De uppger nu att de har rädsla att bistå,men min personliga uppfattning är,att de är rädda inte kunna bli loss lasten i Europa.Italien har ju stängt sina hamnar för dem,och troligen räcker inte provianten till för tusentals passagerare,på de olika skeppen !

  Gilla

  • Stenbock

   I detta sammanhang är det på plats att informera om,att DU är med och betalar skyddspengar,till den just nu regerande juntan i Libyen.
   Den röde tyske utrikesminster Gabriel,var nyligen i landet och ”förhandlade” om U-hjälpen från EU….Hur många miljarder det kostat att rusta upp deras marin,lär vi aldrig få veta. Nåja,kan Euro stoppa den svarta afrikanska horden är det ju väl placerade pengar !

   Gilla

 • centurion

  Kom ihåg att de flesta som ¨berikar oss¨ är vuxna Gökungar.
  Endast ett fåtal har Flyktingstatus. Och detta är den springande
  punkten i hela resonemanget. Sen är de´ la´ gött för Baaaarnen att få
  komma Hem till alla fruarna, barn och barnbarn…

  Gilla

 • Stenbock

  Läste hur något snille vid Europol,eller annan polisorganisation kommit på den lysande idèn att sända nostalgiska vykort,med Tomten,snö och andra kända symboler från vår väld,till efterlysta i Fjärran Östern !
  Skulle inte dessa innovativa poliser kunna komponera samman ett liknande kort för lyckosökarna,med motiv av öken,berg,moskèer,kameler och getter ??? Om de sedan nappar,är ju förstås en annan fråga….

  Gilla

 • JEX

  Bygg interneringsläger ,samla ihop dom där och låt dom jobba ihop till flygbiljetten hem .
  Gör det tråkigt och jävligt för dom så längtar dom hem där dom kom ifrån.

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Vattenkanoner från torgets alla fyra horn – högsta tryck, tack ! Ni ska se hur råttungarna hittar Sveriges gränser fort som bara det ….

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Det stora flum, som politiker och myndigheter uppvisar i detta ärende är förbluffande.
  Med sådana stollar vid styret, är det inte konstigt att landet Sverige i allt högre tempo brakar iväg i nerförsbacken.

  Liked by 2 people

 • compulsoryunion

  Våra förfäder skäms att vi betalat kvinnohuggarna att dagdriva och gruppvåldta här.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: