Sexuellt frustrerade ungdomar

Pettersson publicerade tidigare idag historien om de 15 marockanska ynglingar som drabbats av rabies efter en gruppvåldtäkt på en åsna.

Historien visar mer än så och dessa rader i Morocco World News borde skrämma och mana till eftertanke.

Det finns tiotusentals sexuellt frustrerade barn, ungdomar och vuxna i Sverige just nu, merparten från länder där kvinnor ses som leksaker. De understrukna orden ovan kan förklara den våg av sexuella trakasserier och gruppvåldtäkter som drar genom Sverige.

7 thoughts on “Sexuellt frustrerade ungdomar

 1. Det förutsätter att man är en härdad konsument av verkliga nyheter för att undvika att få kaffet i vrångstrupen och kunna ta till sig vad man läser.
  Det är inte utan ett markant mått av naturlig avsky och djup bedrövelse man tvingas konstatera hur pass sinnessjuk denna moraliskt urartade jämmerdal alltjämt är i nådens år 2017.

  Hur komplicerat kan det egentligen vara att genom en i samtliga avseenden erforderlig lagstiftning kastrera de av idiotism och allsköns svagsinne behäftade och därmed stävja reproduktionen av sjukliga och avgjort samhällsfördärvliga karaktärsegenskaper?

  Psykopatiska smittspridare och illgärningsmän borde i förebyggande syfte per automation tvingas underkastas patologisk kastration. Det är ett fungerande rättssamhälles första plikt att värna om den allmänna säkerheten samt bekämpa alla former av sexuella övergrepp, varibland tidelag tveklöst kan definieras som ett av de mest vedervärdiga brotten.

  Andreas, villig att dö för denna min övertygelse, oaktat jag hellre lever för att kämpa för den!

  • Ett gäng radiesgalna batikhäxor rusandes runt, skällandes som hundar och med fradga runt käften – vilken syn.
   Ett nytt sätt att importera sjukdomen rabies i landet, hahaha!

Kommentera