Anmälan mot de valda politiker


INSÄNDARE. Anmälan mot de valda politiker – såväl kommun- som riksdagspolitiker – samt polisen som befunnit sig på Mynttorget där afghanska ”ensamkommande flykting-barn” alternativt vuxna män, sedan några dagar tillbaka genomför en manifestation för att trots avslag få stanna i Sverige.

 • Anmälan avser vad gäller politiker, att de stöder manifestationen trots att de i egenskap av politiker har att följa lagen.
 • Anmälan mot polisen avser att de uraktlåter att göra ID-kontroller och därmed inte fullgör sin skyldighet att för utvisning gripa de som fått avslag på rätten att få stanna i Sverige.

Självklart ger man en signal – med sin uraktlåtenhet att följa lagen – till övriga medborgare att kan valda politiker strunta i lagen så kan även vi göra det. Det är med andra ord ett beteende och handlande som bryter mot lagen men också skymfar rättssamhället. Om inte de rättsvårdande myndigheterna vidtar åtgärder mot de valda politikerna liksom den polismyndighet som inte agerat, innebär detta att de myndigheter som skall hävda lagarnas efterlevnadrent faktiskt desavouerar tidigare fattade lagenliga myndighetsbeslut.

Jag kräver därför av såväl Polismyndigheten som Riksåklagaren (RÅ) och Justitieombudsmannen (JO) att de omgående agerar för lagarnas efterlevnad.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle.

-Pettersson håller med Olle och lägger in några bilder på de afghanska ”baaarnen” som uppehåller sig i Sverige illegalt…kanske herr Ljungbeck skulle ha kompletterat med en anmälan mot SVT, SR och de andra för falsk och osaklig rapportering men jag är osäker på att det är olagligt eftersom journalister och politiker ljuger och vinklar hela tiden för att försöka framställa asylinvandringen som lyckad och lönsam…


16 responses to “Anmälan mot de valda politiker

 • Ama Tona

  Jag var där igår ,måste säga att jag kände mig ganska ensam där när jag pratade med polisen och sen med ”de ensamma barnens” representant Fatemeh nästan omringat av asylsökare …
  Ni som bor i Stockholm ,var är ni?
  Jag ser bara vänliga svenskar som lämnar över filtar ,mat ,kläder , sitter med de med sina egna små barn , stödjer ,kramar och klappar händer när asyl sökare som har fått avslag gör hjärtsymboler ….
  Bedrövligt att se vilket hjärntvätt svenskar är offer till , man tror på de även om det rör sig om brottslingar …
  Jag upprepar mig : Skickar brev till MSB Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Polisen myndigheten ,Migrationsverket och Regeringen..
  Jag har skrivit och frågat MSB om de inte behöver ha mer kunskap om Islam (inte bara om Muslimska Brödraskapet) för att förstå hur de går till väga för att ta över länderna ,hur de infiltrerar överallt .Hur jag får videos och tidningens artikel från flera länder från Europa och Sydamerika där man gör narr av den hyper naiva landet Sverige som håller på att gräva sitt eget grav och blir massakrerad av Islam och sitt flyktings politik..

  Men det måste bli fler än jag ………

  Gilla

 • Katarina

  Detta är ingen invandring utan en invasion .. snart har de vapen och utför en kupp mot rikta och regering bara vänta kriget är här 😡😡😡stefan löfven och gänget har sålt ut landet och är landsförrädare, dessa ”ungdommar är krigare .. vad händer när de inte får som de vill ???

  Gilla

 • Katarina

  Jag vill ha misstroendeförklaring nuuuuuuuu😡😡😡😡😡

  Gilla

 • Mikael

  Det är ju anmärkningsvärd att politiker är där gör mot demonstrationer trotts att de själv lagt fram lagförslagen som har sedan gått till godkännande och infört de i svensk lag.

  Polisen kan jag förstå att de anmäls, för att de vägra följa svensk lag, polisens jobb är just att upprätthålla svensk lag och vägra de upprätthålla svensk lag så ska de ju så klart anmälas i syfte av att de vägra göra sitt jobb för upprätthålla svensk lag.

  Gilla

 • Lena

  Undrar hur TB statistiken ser ut i Sverige……….finns ingen antar jag !

  Gilla

 • Joy

  Vilket hån mot oss, vi svenska föräldrar och våra barn! Det är en skrämmande diskriminering av svenska barn att tvingas ha dessa gubbar som klasskamrater och jämföras med dem. Hela åldersbegreppet är meningslöst, hur ska barnläkare numera arbeta när det kommer äldre män till ungdomsmottagningen och andra ställen där våra unga befinner sig. Det är en skandal som jag inte fattar hur våra politiker och journalister går med på att delta i. Osmakligt, man tappar hoppet för framtiden. Lögner är gångbara, bara man är så kallad flykting.

  Gilla

  • Suzie

   Svenska föräldrar måste vara helt okunniga eller strunta i att i deras barns klasser har socialistregimen bestämt skall tryckas in vuxna män från kvinnofientlig kultur där pedofili är tillåtet och uppmuntras.Vilka enorma faror och otrygghet för barnen när vuxna män går i samma klass,inga svenska män eller välassimilerade invandrarmän tillåts att gå i barnklasser men främmande vuxna män från barbarikultur tycker Frigoliten och de andra i sjuklöverjuntan är helt ok att tvinga på skolbarnen,men politikerhelvetets egna barn skulle aldrig få gå i sådan skola.Föräldrar måste sätta ner foten och vägra låta vuxna barbarimän gå i deras barns klass.Det har varit väldigt mycket sexuellt ofredande,våldtäkter mm på barnens skolor.När skall föräldrarna ta sitt ansvar skydda och stå upp för sina barn? för staten och kommunen gör det inte under skoltid och inte annars heller, tvärtom bjuder de in vuxna barbarimän att umgås med riktiga barn,vilken styggelse,och jag hoppas innerligt att det finns en särskild plats i h-vetet för alla som utsätter barnen för såna djävulska faror.

   Gilla

 • Kjell-åke

  Politiker kringgår sina egna lagar med tillverkade kryphål i lagtexten. Jag ställer mej bakom anmälan mot politiker så väl som polisen som agerar dåligt i denna händelse av brott.

  Gilla

 • Tony

  Han med den blå kepsen och gröna tröjan har nog redan blivit Farfar
  hemma i Afghanistan?

  Gilla

 • age

  Tänk att ingen av de som ska skydda oss fattar att det pågår en diskret och smygande invasion av vårt land.
  Islam/muslimerna har som mål, det koranen föreskriver; Islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela – och om så behövs – med våld.

  ”Barnen”, de manliga (obs, inga kvinnor) är säkerligen väl utbildade islamkrigare.
  De kommer i mindre grupper och de stannar även utan tillstånd!
  Regeringen placerar dem, i små grupper, jämnt fördelade över hela Sverige.
  Regeringen tillåter att islam/muslimerna (med pengar från andra länder) bygger moskéer (stridsledningscentraler) i hela landet.

  Barnen är skyldiga att ”be” 5 ggr/dag + fredagen.
  D.v.s. de har anledning att samlas i närmaste moské ofta och få senaste information och läget av islaminvasionen.

  Det kommer kvinnor, men dessa individer har inte direktiv att uppträda som ”barn”.
  Dessa kvinnor ska föda så många barn som möjligt för att fylla Sverige med nya muslimer!
  > D.v.s. Invasionen av vårt land fortsätter med ökande kraft.
  > Vi bjuder islam att ta över vårt land.
  > Islam har redan kontroll över 53 bostadsområden (”no-go zoner”).
  > Polisstyrkan minskar (polisern är troligen inte på islamsodan).

  VAR FINNS SÄPO?
  Varför förvaras inte vårt fosterland mot invasionen?
  Varför blundar nästan alla svenskar för hotet?

  Vi måste själva göra något!
  ”Yes we can” sade Obama.
  Vi kan analysera hur muslimernas systematiska arbete pågår.
  Vi kan hjälpa muslim att få en intensiv hemlängtan.
  Gör Sverige svenskt igen!
  Håll Verige rent!

  Gilla

 • GrumligaVattenFiskaren

  Barn, barn och åter alla dessa barn? Skriver journalister för att imponera på redaktören eller tror dom verkligen att läsarna är så bakom flötet?

  Gilla

  • Johan

   För att behålla jobben. Eftersom färre köper tidningarna är de beroende av skattefinansierat stöd för att kunna prångla ut sin propaganda som allt färre läser.
   Precis som i Sovjet när det begav sig.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är märkligt. Dom har fått avslag men fortfarande kvar i landet.Vilka lagar blir åsidosatt nästa gång?Snart får man bära vapen utan någon reglering.Hämta prostituerade till Sverige och säga att dom flyktingar eller ensamkommande flickor.Vissa av demonstranterna i mynttorget har fått avslag flera gånger,varför är dom Kvar? Invandrar verket bluffar eller skall vi skita i alla myndigheters beslut och göra Sverige till ett laglöst land.Svetsarn gör någonting eller avgå.Polis spyan gör inte heller någonting.Tack för mig ADOLF

  Gilla

  • Mjölner

   Du och jag verkar hysa samma genuina avsky för svetsar´n bankokknullaren och det svårt snedvridna rättssamhället. Vi måste fortsätta att verbalt spöa skiten ur politikerpacket. MVH M

   Gilla

 • malmobon

  Hade gärna skrivit under en sådan anmälan om Olle bif. en sådan. Något måste vi göra. Våld löser inte problemet. Ger bara vatten på kvarnen.

  Gilla

 • håkan

  ja visst är de synd om barnen ! efter den långa resan till kalla Sverige ser de ut som om de har åldrats väldigt snabbt !! men på sikt kommer ju barnen att rädda våra pensioner och etablera sig i sverabia som goda muslimer ! framtiden ser ljus ut med alla dessa högutbildade gästarbetare och ensamkommande ”barn”!! kämpa olle !!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: