8-årig flicka misshandlad av ungdomsgäng


BROTTSLIGHET. En 8-årig flicka blev under fredagskvällen misshandlad av ett gäng ungdomar i en lekpark intill en skola i Sollefteå, skriver polisen på sin hemsida. Flickan ska ha skadats, men inte behövt uppsöka sjukhus.
Polisen söker nu efter vittnen till händelsen.

-Pettersson menar att detta är inget nytt. Svenska ungdomar har alltid spöat 8-åriga flickor, det är bara anmälningsbenägenheten som ökat…


12 responses to “8-årig flicka misshandlad av ungdomsgäng

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den diaboliskt inventiösa kriminalitet som i det totala folkföraktets namn importeras i parti och minut, hittar ständigt hittills obeprövade sätt att plåga civilbefolkningen och då i synnerhet de svagaste grupperna som barn och åldringar.

  Den uppseendeväckande avsaknaden av det civiliserade västerländska samhällets naturliga spärrar och impulskontroller, placerar dessa uttalat våldsbenägna förbrytare i samma riskklass som extremt farliga psykopater som lyckats avvika från en sluten psykiatrisk institution och definitivt saknar alla förutsättningar för ett liv på fri fot.

  Avgjort allmänfarliga MENA-gäng som finner förströelse i att skada oskyldiga minderåriga barn ges fritt utrymme att utöva vardagsterrorism utan att riskera några proportionella påföljder, vilket tveklöst leder till än värre brott i vårt skandalöst ockuperade, laglösa och i samtliga avseenden dysfunktionella land där ingen längre går fredad.

  Just ett vackert samarbete mellan knogstödjarkriminaliteten och rikets korrumperade styre!
  Andreas.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Fy fan fegt,vad gör polisen snart är det dags att försvaraoss själva.mvh Adolf

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Reblogga detta på Life, Death and all between och kommenterade:
  De som vill ha mer av detta behöver bara göra-ingenting

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Lika modiga som Hyenor!

  Gilla

 • Cinna

  Detta är inte ovanligt i ett invandrartätt område i staden jag bor (en av de större städerna efter de fyra största). Fast vanligen rör det sig om 10-12 åringar som attackerar barn i 4-8 års åldern.

  Har själv sett och ingripit fem gånger; skällt och härjat på ungarna som i dessa fall attackerat svenska småbarn och i ett fall andra invandrarättade småbarn.
  MENA barnen anser det inte fegt att attackera flera mot en eller mindre barn, de ser det som dominans.

  Gilla

 • ossie

  Ungdomsgäng är alltid blattegäng oftast negrer som har apliknande IQ, Media ljuger alltid ligger väl i deras DNA att undvika sanningen.

  Gilla

 • svensson

  Skulle polisen, mot förmodan, fånga det ”modiga” terroristgänget kommer väl någon pk-advokat att skylla på att de är förståndshandikappade och förstår inte att man inte får göra så här i vårt land. Är det nu så att det är dessa som ska rädda våra pensioner tycker jag det snarare ser ut som vi får ge dem alla tänkbara bidrag resten av deras liv. Ut med dem direkt även de på medborgarplatsen SKA UT NU!

  Gilla

 • Tony

  Hade det varit min dotter så skulle varelserna som gjort
  det presenterats oavsett ifall polisen sagt till mig att
  inget säga.
  Vilka Hjältar,spöa en åtta års flicka, tyder på att man supit
  in från modersmjölken att Flickor/ Kvinnor är mindre värda?

  Gilla

 • eva

  Vad har denna lilla flicka gjort för att reta gänget??? Och hur kan man bli så kränkt och aggressiv att man ger sig på en liten flicka på det sättet? Helt sanslöst beteende av ungdomsgänget.

  Gilla

 • Mimi N.

  Vad gör flickans föräldrar, vad gör alla omyndiga offers föräldrar ? De borde riva himmel och jord för att få gärningsmännen bakom lås och bom. Och där inne i finkan ska en grupp tränade killar ‘ta hand om’ barnmisshandlare och våldtäksmän. De ska markeras för livet först och sedan utvisas. Ni känner till s k ‘death squadrons’ som patrulerar gatorna i sydamerika vars straffmetoder har inget att göra med Geneva conventionen.

  Gilla

 • Babbla

  Signalement tack , varför har hela Sveriges befolkning blivit blind, hallå ögonläkare svara?

  Gilla

 • mari svensson

  För djävligt – vi behöver inte detta i vårt land. Svenskar anfaller inte i flock vilket våra fega nyanlända har för vana att göra. En 8-åring? De blir fegare för varje dag……….och somliga undrar varför vi vill skicka tillbaka patrasket????? Skall man vara i Sverige så sköter man sig, visar lite tacksamhet för att vi tar emot annars skall man tillbaka HEM – PUNKT!!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: