Moralväktare kontrollerar flickors kläder

ISLAM. Så många som 240 000 unga i Sverige kan leva under hedersrelaterat förtryck och skolan har en viktig roll att upptäcka sådana förhållanden. Det skriver Gulan Avci, ordförande för Liberala Kvinnor, i ett debattinlägg i Expressen och hänvisar till forskning vid Stockholms universitet.

Hon pekar särskilt på problem med tvångsäktenskap, där unga flickor förs bort till andra länder för att giftas bort mot sin vilja.

”I de parallellsamhällen som har vuxit fram i Sverige kontrolleras flickornas kläder, umgänge och val av partner av familjen, eller av okända moralväktare som sakta men säkert har tagit över kontrollen där polisen har abdikerat”, skriver hon.

Hon riktar också kritik mot regeringen för att ha varit långsamma med att ta dessa frågor på allvar, trots sin ambition att vara ”Sveriges första feministiska regering”.

-Pettersson menar att Gulan Avci har helt rätt i sin kritik av Sveriges och världens första feministiska regering men att hon borde se sig själv i spegeln. Det parti som hon representerar hörde till regeringen åren 2006-2014 utan att göra annat än prata om problemen.

  • I Sverige är jämlikhet viktig och en del av vårt samhälle. Sverige ska vara ett land där kvinnor ska kunna leva tryggt och ha egna åsikter. Utvisa dem som inte accepterar det.
  • Ge inga bidrag till föreningar och samfund som på något vis är kopplade till islam. Det spelar ingen roll vad de påstår. Islam, demokrati och jämlikhet är som olja och vatten. Det går inte att förena.
  • Förbjud slöja. Slöjan är inget klädesplagg utan en religiös symbol.
  • Invandrarvåld och andra brott ska redovisas. Bara när vi vet vad som pågår kan vi komma med effektiva motdrag.
  • Utvisning för grova brott ska vara obligatoriskt.
  • Svenskt medborgarskap ska kunna återkallas om det missbrukas eller har fåtts på felaktiga grunder.
  • Det ska bli svårare att bli svensk medborgare.
  • Plus mycket mer…

17 thoughts on “Moralväktare kontrollerar flickors kläder

  1. Full fart, gasen i botten och med backenväxeln i kör Stefan Löfven Sverige mot medeltiden och ännu längre tillbaka.
    Han tvekar inte, Sverige skall förstöras!

  2. Den reverserade moralens väktare har överhuvudtaget inga reella begrepp om verklig moral, då den totalitära avart dessa gruppers sedelära stipulerar gällande rätt och fel, föredömligt eller förkastligt, i samtliga avseenden skiljer sig från våra sunda västerländska uppfattningar om en för individens andliga resning och samhällsnyttig etik.

    Här är det uteslutande fråga om ideologiskt och religiöst maktutövande, förtryck och slavägarmentalitet – sociala fenomen som befinner sig ljusår från våra allmännyttiga och ur kristendomen härflutna värderingar och riktlinjer för ett funktionellt samhällsklimat.
    Andreas.

  3. Vår nuvarde regering liksom den som leddes av Reinfeldt, har bestämt att Sverige skall återgå till medeltiden.
    Rädda sig den som sig rädda kan. Men det hastar.

  4. Märkligt med L ni satt i regeringen i 8 år gjorde ni då???? Lät skiten bara växa! Det är så daxs pinka till kväll när natten är förbi!!

  5. Två bilder som visar den islamisering som sker mitt i bland oss:
    http://imgl.krone.at/Bilder/2017/08/10/Kultursensibles-Klo-sorgt-fuer-Aufregung-in-Koeln-Nur-fuer-Muslime-story-582884_630x356px_eb0eb9544720a348cec60d40813329a3__french_squatter_toilet_jpg.jpg
    Denna första bild visar hur man i Köln anpassar sig till nya befolkningen, i samband med ombyggnader.
    Denna andra bild kommer från Wien och visar några söta arabiskor framför sin Moskèe:
    http://imgl.krone.at/Bilder_skaliert/2017/08/10/d5c04452def8939d65a6750b75bc46c7__islam-studie_jpg_1564910_310.jpg
    Nog har vi anpassat oss till orienten seder och bruk i Europa !

    • De styrande gillar religion, ffa en total ideologi som Islam. Är folkmassan religös är den lättare att kontrollera. Tror de.
      -Men ack vad de styrande bedrar sig! Islam är inget husdjur som låter sig kontrolleras, Islam har en egen vilja och agenda! Se hur det ser ut i MENA-länder – DET är vad man får när Islam tar över!

KommenteraAvbryt svar