Du som inte säger ifrån är medbrottsling


INVANDRING. Teskedssorden är en organisation som har som slogan tillsammans för mångfald och tolerans. De påstår att vara en tyst åskådare när någon i din närhet agerar eller uttalar sig rasistiskt, gör dig till medrasist.

-Pettersson menar att med samma argumentering så är Teskedsorden medskyldiga till att tusentals människor drunknar på Medelhavet eftersom de inte säger att folk ska stanna i sina länder och förbättra sina liv hemma. Teskedsorden är medskyldiga till att unga flickor och pojkar blir gruppvåldtagna av unga afghanska och somaliska hanar som tänker med sina könsorgan eftersom de inte varnar ungdomar om vad som kan hända vid umgänget med dessa individer.

Teskedorden bidrar till ett samhällsklimat där acceptansen för oliktänkande minskar genom att påståa att alla ska vara för massinvandring och mångkultur.

– Därför vill Pettersson uppmuntra dig, och andra, att säga ifrån i vardagen. När du sitter på släktmiddagen, är hos frisören, åker buss eller fikar med dina arbetskamrater, tala om att massinvandringen av människor som vi inte vet vilka de är är farligt, tala om att massinvandringen av muslimer och islam spridning är förrödande för vårt land. Vi har facit.

Teskedsorden är bara bra för styrelsen och de anställda.

2016

 • Intäkter 3,7 miljoner
 • Kostnader 3,27 miljoner. Varav personalkostnader på 2,4 miljoner.
 • Resultat – 0,34 miljoner

-Pettersson som enligt Teskedsorden är en medrarasist, skulle beskriva sig som konservativ nationalist, jag vill att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl och att vi gärna kan samarbeta genom EU och FN men behåller beslutanderätten lokalt. Det är dock varken lagom eller moderat i Landet Lagom, här betraktas jag som en rasistisk och fascistisk högerextremist.

”Det är bra att det finns gula fransmän, bruna fransmän och svarta fransmän. Det visar att Frankrike är öppet för alla raser under förutsättning att de inte blir för många. Ty då kan Frankrike inte förbli Frankrike. Förstår man inte det har man en hjärna som en kolibri.”

Charles de Gaulle

Vi måste vara rädda om minoriteten.


15 responses to “Du som inte säger ifrån är medbrottsling

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Ni som har några imponerande decennier på nacken kanske drar Er till minnes den uppståndelse den spiritualistiskt begåvade estradören Uri Geller och dennes förmåga att medelst tankekraft och orubblig vilja böja teskedar och andra mer påverkansbara husgeråd gav upphov till.

  Teskedsgumman i all ära – detta destruktiva fenomen står så långt ifrån Birgitta Anderssons forna gestaltning av den krympande gamla damen i TV:s adventskalender som bara möjligt, oaktat vi nu med gemensamma krafter må böja, kuva och förminska det radikalfeministiska teskedsbudskapet för att bevisa dess undermåliga kvaliteter.
  Andreas 🙂

  Gilla

  • PK-assad

   Självklart Andreas, minns vi honom. För oss paranomalister är han en sann mystiker. Att behålla en extra dimridå över tillvaron ser jag bara som hälsosamt – även om det är sant eller inte.

   Hej förresten! 🙂

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Good evening, winsome warrior!
    A 🙂

    Gilla

   • PK-assad

    Kul att se Andreas igen, trots anklagelserna 😀
    Men jag vet att Andreas hör till den absoluta eliten och att han bara misstog sig lite.

    Gilla

 • larslindblog

  Jag visar tydligt mitt missnöje när jag ser offentliga personer . Ser jag Tomas Ledin , Filip eller Fredrik , Alex Schulman , N. Strömstedt osv…kan man säga ; Jag avskyr att du använder ditt kändisskap till att propagera för massinvandring.

  Eller åtminstone ge dom ”arga blicken” himla med ögonen och ruska på huvudet…det vågar nog alla

  Gilla

 • kbrel

  Rena diktaturen! Jag mailade och ställde den obekväma Fråga! Vad betyder ”Allaslika värde” ?

  Gilla

  • Argus

   Allas lika värde är när någon underbegåvad ska översätta en (amerikansk) engelsk text. Jag trodde först att det var ett modernt påfund att översätta ”dignity” med ”värde” men det är så även i översättningen från fyrtiotalet.

   Jag hamnade i polemik med en på nätet en gång över översättningen. Jag fick dock aldrig något svar efter att ha vederlagt att översättningen var korrekt efter att visat Merriam Websters definition: https://www.merriam-webster.com/dictionary/dignity Anledningen till att jag använde Merriam Webster är att Eleanor Roosevelt som ledde framtagandet av konventionen var amerikanska.

   Men även om vi lallar med i felöversättningen så stämmer inte heller mantrat ”Allas lika värde”. Det står i den ursprungliga översättningen ”Människor äro födda fria och med lika värde och rättigheter”. Med andra ord är det ett syftningsfel från vänstermupparna då det inte lyder ”Människor äro Loka i värde och rättigheter och födda fria”.

   Det värde du skulle ha är inte oomkullrunkeligt utan kan variera. Rimligt är då att det varierar på grund av dina onda och goda sidor.

   Gilla

 • Stenbock

  ”Teskedsorden” ytterligare en löjlig samling,som redan av namnet avslöjar sin nivå. Är det kanske riktigt som idag skrives i BZ att speciellt s.k. högutbildade,bör jobba några år längre,innan de har rätt till pension ?
  Av denna ordens medlemmar att döma,skulle ju detta förfarande minska möjligheterna att sitta hemma i soffan,och fundera ut sådant djävulskap.

  Gilla

 • Suzie

  Teskedsorden som tar sig sådana tongångar med en självpåtagen rättighet låter precis som äkta stalinister/ Lenin Marxister vilka inte hör hemma i en sk demokrati, som Sverige skall vara,men Sverige är ju bara en skendemokrati,på pappret vilket majoriteten av svenska folket inte verkar vara medvetna om,mycket illa,utan kunksap förgås folket står det i Bibeln någonstans och det stämmer in exakt på svenska folket nu.

  Gilla

  • Suzie

   Ska stå; Sverige är endast en demokrati på pappret,i grundlagarna men i praktiken/verkligheten en skendemokrati.

   Gilla

 • Tony

  Alltså har teskedsorden ganska små hjärnor som medlemmar och denna onödiga förening är väl som så många andra onödiga sammanslutningar finansierade genom Allmänna Arvsfonden?

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Retorik värdig en diktatur. Är du inte MED oss, är du mot oss och ska röjas undan.

  Gilla

 • gamgubben

  Detta innebär att alla som röstade med de 7 PK partierna är medskyldiga till dagens svenska situation.
  Kan det bekräftas av Teskedsorden?

  Gilla

 • Grune

  Vi får fler och fler bevis på att människan är den dummaste levande organismen på jorden.
  Detta grundar jag på att det inte finns något annat levande på jorden som gör allt för att utplåna sig själva, förutom människan.

  Gilla

  • Ståfräs

   Här tar PK Sverige täten och jublar i kör, med slagord som ”utrota, utrota, den vita rasen, asen”, varför skjuter dom sig inte själva först för att snabba på processen?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: