Sveriges rykte


Höga tjänstemän hävdar att Sveriges rykte försämras i takt med att man utvisar högkompetent arbetskraft som redan etablerat sig i landet.

Å andra sidan försämras Sveriges rykte tack vare inkompetenta individer som inte vill etablera sig och som kan begå grova brott för att de inte utvisats.

Det spelar nog ingen roll hur man gör längre. Sveriges rykte är nedsolkat, även hos våra grannländer.

SvD


5 responses to “Sveriges rykte

 • Suzie

  Det är så här de grovt kriminella i socialistjuntan vill ha det och uppenbarligen majoriteten av det mycket hjärntvättade svenska folket som röstat på dessa landsomstörtande partier med dess landsförrädarpolitiker vill ha det.Svenska folket uppvisar ett mycket sjukt självskadebeteende som saknar motstycke.

  Gilla

  • naimlap

   Ju mera de lär känna svenskingarna 87% desto mer kommer dessa fåntrattar att, bli föraktade var helst de drar fram. Enligt min mening är det värre än att, vara illa omtyckt. En föraktad person är inte vatten värd i något sammanhang.

   Gilla

 • gamgubben

  Det kunde kompenseras av att dubbelt så många inkompetenta utvisades.
  Men vissa svenska partier vill ha valboskap, därför uteblir utvisningarna.

  Gilla

 • B Bäver

  Tror fan att vi fått dåligt rykte, men det beror inte bara på att vi utvisaar folk som jobbar. När man resor i Europa under svamlet humanitär stormakt frågar människor. Gillar inte era politiker sitt eget folk. Vill ni ha folk som jobbar, det finns ca 20 miljoner arbetslösa i EU. Varför importerar ni araber o afrikaner

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: