25 thoughts on “Man kan må illa för mindre…………

 1. Dödandet och misshandel av djur (särskilt hundar och katter) har ökat lavinartat sen den muslimska invationen av sverige startade ! Tacka 7 klövern för de ! ps : dom gillar inte min svarta labrador och jag ”gillar” inte dom !!!

 2. Jag anser mig vara en mycket fridsam person, vilken ett visst temperament till trots, alltid söker bevara sinnesnärvaron och det korrekta uppträdandet.
  Det finns några undantag från denna regel, där det främsta utgörs av medvetet djurplågeri. Råkar man bevittna dylika styggelser tar det nämligen hus i helvete, oavsett konsekvenserna, där den heliga vreden kommer till uttryck. Denna egenskap är medfödd.

  Vi anar med fog vilken grupp som begår dessa vidriga övergrepp mot oskyldiga varelser, i akt och mening att åsamka allt levande mesta möjliga lidande. Det är oss också bekant att denna grupp icke har det ringaste av värde att tillföra det europeiska existensutrymmet.
  Återinför dödsstraffet.
  Andreas 🙁

  • Det snackas om människors lika värde. Dom som gör sådant här har inget värde! De uslaste bland levande organismer, sämre än fästingar och mördarsniglar. Dom har ingenting på jordklotet att göra, utvisa dom från denna planet.

 3. Det är väl som vanligt, nån ahmet smutsdullah eller mboko ngongo som inte är utkastad ur vårt vackra land vilken fått någon impuls från lågintelligenshjärnan att ge sig på ett djur.
  Jag förstår för mitt liv inte att de ens får vara kvar i landet. Fan, de ska ut! Bort! Puts väck! Samla ihop dem, unga, gamla, alla…ut!!!

 4. Nostalgi!!! Vem minns inte alla upphängda hundar utanför affären när man var liten. En gammal fin svensk tradition som borde uppmärksammas mer! OCH HUR I HELVETE KAN INGEN HA SETT NÅGOT…OCH SAGT NÅGOT?????

 5. Vilken ”folkgrupp” hatar och plågar hundar ? Vaaad ? Vet ni inte, lyfter ni på axlarna ? Jag säger det, jag är inte rädd för hets mot folkgrupp – anklagelsen: mus-li-mer-na !! Jag, tillsammans med Europas hundar, hatar marodörerna som dödar för dödandets egen skull. Jag och hundarna hetsar mot svetsarens och dvärgens älsklade ”folkgrupp”. Come ’n catch us, bastards !!! I wish you dead !!!

 6. Någon som hatar dig, AP, så innerligt… Se upp för att det inte skulle bli din mamma nästa gång.

 7. Även detta är Reinfeldt medskyldig till.
  Liksom alla mord och våldtäkter
  Även borg är medskyldig, men där har straffet börjat utdömas.
  En del straffar Gud med detsamma.

 8. Fy fan ursäkta språket.Inte ens en liten hund går säkert i sossarnas nya Sverige. Har en liten hundstackare som är väldigt klen,tyvärr hans dagar är räknade,har inte hjärta avliva den ni vet hur det är.Min nästa hund blir en dobberman ,har haft en när jag var ung.Man får träna dom ordentligt.Men det är ingen som kommer i närheten av dom när dom är väl tränade.Tack för ordet Adolf PS hittar dom förövaren skall hen ha samma behandling som hunden.

  • Adolf Nilsson!
   Du bör omgående se till att förkorta din väns liv ifall denne är sjuk eller lider. Man kan gå till veterinär och avliva djur med överdos av narkosmedel, humant och snabbt. Har själv gjort detta,

  • Jag har också funderat på att skaffa en så kallad kamphund och träna det att äta invandrare och 7-klöver anhängare.

 9. Hej alla,
  på Petterssons blogg!
  Sverige har aldrig varit tryggare.
  Jag har fullt förtroende för Sveriges politiker och myndigheter – dom är trevliga. Dom kommer att hjälpa henne med hunden.
  Och rättssystemet – det är jättetrevligt.
  Vår statsminister ljuger aldrig. Jag tycker han är jättejätte trevlig.
  Faktum är all de flesta jag pratar med tycker att allt det jag nämnt också är jättetrevligt.
  Till Sveriges politiker och myndigheter vill jag bara säga ”Keep up the good work”.
  Fortgår det på det här sättet kommer det ju att bli jättetrevligt.

 10. Säkert en svensk pensionär som ogillade hundar och dessutom är rasist, hunden är ju vit.

  • Ja zigenare var det inte… Dessa skulle inte göra sig mödan.Återstår den ”nya befolkningstillväxten”.Vet att araber/islamister anser hundar som orena och borde alltså i detta fall frias.
   Sedan har vi de 100-tals olika afrikanska stammarna.Dessa har ju olika seder.T.ex. hänger vissa upp döda höns i träden,för att ära sina gudar,och befrias från sina krämpor.Kanske någon känner till,om niggrar tror att upphängda hundar,kan hjälpa för ex-vis än bättre socialbidrag ?

Kommentera