Välj mellan underkastelse, repratiering eller inbördeskrig

INVANDRING. Liberaler, beteendevetare och diverse regeringar har länge främjat idén om samhället skapas av människan. Invandringspolitiken ger nu oss valet mellan underkastelse, hedersam repratiering eller inbördeskrig.

År 2012 skrev Nyborg en artikel om att västerlänningar kommer att bli en minoritet i Europa och att invandringen, och invandrarnas barn med lågt IQ och effekten av det blir att den genomsnittliga IQ-nivån sjunker så mycket att välstånd, demokrati och civilisation hotas.

År 2016 ger den nuvarande invandringspolitiken oss tre alternativ – underkastelse, repratiering eller inbördeskrig. Om inte Europa börjar med en ansvarfull familj-, invandrings- och integrationspolitik kommer evolutionsteorin sannolikt ge oss ett inbördeskrig.

Läs gärna artikeln av professor Helmuth Nyborg på Jyllands-Posten, att svenska medier skulle ta upp problemet och vilja diskutera det är inte troligt. Nyborg anklagades av änstermedia och andra för att vara oseriös men Högsta domstolen i Danmark har fastslagit att ”Helmuth Nyborg inte har begått vetenskaplig oredlighet …”

 

Om Nyborg på bloggen…

11 thoughts on “Välj mellan underkastelse, repratiering eller inbördeskrig

 1. Sverige följer bara PK-manualen helt strikt vad som än händer, det spelar ingen roll om det blir slut med demokrati och frihet.

 2. Då regeringen verkar ha samma IQ som det muslimska slödder dom importerar kan man inte begära att dom fattar vad dom ställt till med. Det humanaste vore att slänga ut dom ur landet tillsammans med sina importer innan det Svenska folket tar till vapen.

  • ärligt Lisa, är tämligen bergis på att striden
   uteblir…åtminstone att bland blåmesarna I
   Norr skulle ta till vapen, de kommer förvänta
   sig att andra löser problem som de själva
   har förorsakat…möjligen ropar de på sina
   mammor då de stå inför sina bödlar…

 3. HD i Sverige hade säkert haft en annan åsikt om Nyborg, om han skulle ha dömts här.
  För här är det ju förbjudet att kalla spade för spade.

 4. Vi MÅSTE börja tänka i andra banor.’

  Att skapa Återvändarcenter med hjälp av U-landsbiståndet och EU bidrag.

  Hjälper vi till bygga upp infrastruktur och bostäder i Syrien, Irak, Somalia, Afghanistan och andra afrikanska länder så kommer många återvända till sina hemländer.

  Vi har företagen i Sverige. Skanska, NCC, PEAB. Vi har grävmaskiner, lastbilar och vi har kunskapen.

  Detta kommer gynna svensk exportindustri, så fler får arbete här hemma, och de som återvänder får sysselsättning i sina hemländer.

  Gå utanför boxen och tänk till.

Kommentera