6 thoughts on “Dagens allahu akbar

 1. Reinfeldt började med att importera inbördeskrig. Löfven har fortsatt
  När kommer det att bryta ut i Sverige?

 2. I England tar de passen från de sk ”återvändarna” och de mister sitt medborgarskap.
  I Sverige får de förtur till lägenheter och jobb.
  Var ifrån kommer alla tokar, som förvaltar vårt land?

  • Det möter inga svårigheter alls att, skaffa fram hur många tokstollar, som helst i Svenstia, då 85% av befolkningen kan klassas, som sådana.

 3. Kriget mellan kurder och muslimer kommer hit till Sverige.

  I England tar dem ifrån IS återvändare passen och de förlorar sitt medborgarskap. I år har 40 sådan pass blivit ogiltiga men kommer öka.

  Är väl klart vi inte skall ta emot dessa. Kommer bli massor av mördande i Sverige. Är mycket bekymrad över detta.

  • Visst kan det vara bekymmersamt att det nu kommer bli mycket mördande i Sverige och förhoppningsvis drabbas de som drabbas bör – bögsnuskpervon, sossar, liberaler och feminister hårdast. Men om vi redan hade mördat dels den ljugiska klick som tog sig hit under och efter ww2 och som tog över statsapparaten och institutionerna, medierna, etc och som aktivt jobbat för detta och de socialdemokratiska demonerna som tillåtit allt detta hade vi icke haft dessa djuriska låg-iq raserna på svensk mark eller detta depraverade bögsnuskpeddofeministbabbeniggeri ljugiska social”demokratiska” genomkorrupta frimurarhelvete . Det hade ju heller inte behövts mördats utan bara varit att sterilisera avskummet och låst in dem i arbetsläger. Då hade vi idag, i detta nu haft ett land som om möjligt hade varit ännu lyckligare och bättre än Tredje Rikets guldår 1935-1939 för de som förtjänar det.

Kommentera