Sandor: Allt är helt normalt, även pittmätartävling

INSÄNDARE Malmö 6-8-2017

Håller helt med sydsvenskans huvudledare angående Pride.

Den näst sista meningen är verkligen tänkvärd där det står att ingen skall behöva känna skam över sin sexuella läggning. Detta måste då också innefatta pedofiler och män som köper sex av prostituerade. Varför skall en man som älskar barn behöva utsättas för förföljelse och straffas med fängelse för sin kärlek till barn? Varför skall en man som vill ha lite ombyte i sitt sexliv behöva utsättas för polisinsatser och dömas för att han betalar för at få njuta av sex hos en främmande kvinna?

I nästa års Prideparader skulle jag vilja se banderoller med texter som ” Jag, en svensk pedofil med stil” eller ”PRIS – pedofilers rätt i samhället”.

Vad det gäller mäns lagliga rätt att köpa sex så vore följande banderoll passande också, ” Förföljelsen måste få ett slut – ge män laglig rätt att få köpa ett skjut”.
Eller kanske följande, ” Jag vill kunna tömma min task på ett lagligt sätt hos ett fnask”.

Som sagt så borde ingen idag känna skam över sin sexuella läggning i ett samhälle där alla tidigare perversiteter och onaturliga sexuella läggningar har normaliserats. Allt måste erkännas som normalt och ingen skall behöva skämmas över någonting vad det gäller sex.

Den förre finansministern Anders Borgs tilltag att hala fram sitt kön och tafsa på festdeltagarna under en sammankomst måste i allra högsta grad ses som helt normalt att göra för en f d minister. Även om han skulle ha gjort det under sin tid som minister under t ex Nobelmiddagen i Stockholms stadshus så måste detta idag ses som ett helt normalt beteende och inget att fästa någon uppmärksamhet åt.

I sydsvenskan så skriver Rakel Chukri att Anders Borg skulle ha dragit fram sitt kön och försökt att få med flera av festdeltagarna i en pittmätartävling.

Helt normalt beteende av en karl, minister eller ej, som är stolt över hur välutrustad han är. Inget att förfasa sig över!
Även på en finare fest skall man få kunna göra ett pittmätartest!

Allt är som sagt helt normalt!

Sandor Herold, inte helt normal malmöbo

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

24 thoughts on “Sandor: Allt är helt normalt, även pittmätartävling

 1. God afton!

  Alla med ett uns av kritisk förmåga och omdöme i behåll borde för länge sedan fattat misstankar mot det allmänna moraliska förfall som snart nått den absoluta botten och där allehanda vederstyggligheter nu åtnjuter status som den globalistiska makthierarkins ideal för den degenererade, mentalt förvirrade och identitetslösa värdegrundsmänniskan.

  För varje år antar dessa Prideparader allt värre och tydligare drag av akuta psykostillstånd, där allt som påminner om mänsklig vuxen värdighet och normalt omdöme får stryka på foten inför de abnormiteter och laster under vilka dessa deltagare förslavats.
  En annan och icke mindre klandervärd grupp är de ansvarslösa föräldrar som inte tvekar inför att låta oskyldiga unga själar bevittna spektaklet.

  Kanske mindre besynnerligt att våra politiska makthavare och deras lystna lakejer väljer att framträda i dessa spektakulära sammanhang och göra gemensam sak med övriga samhällsskadliga, moraliskt defekta och förargelseväckande provokatörer.
  Lika barn leker bäst, enligt en gammal beprövad tes.
  Andreas.

  • Instämmer helt.
   Vad gäller både pridedeltagare och nutidsmänniskan generellt så har ett gammalt ordspråk aldrig varit mer aktuellt.

   ”Den som inte är herre över sitt förstånd blir slav under sina känslor”.

   Det som fascinerar mig är att för hbtqpn-personer oavsett de dragna till samma kön, inte tycker de är den som deras fysiska kön är, eller är rena pervon på alla möjliga sätt så tycks just det sexuella vara det viktigaste i livet. Jag vägrar tro att det för de allra flesta skulle varit så om de varit duktiga på något. På EN ENDA grej eller profession. För då hade de identifierat sig som det och de hade fått den respekt de då förtjänat. En duktig snickare som råkar vara bög, en riktigt skicklig bilmek som på fritiden gillar att klä ut sig i kvinnokläder, någon som är en skicklig programmerare som inte ”känner” sig som sitt kön, ”den konstant kränkta lesbian-feministen” etc osv. Istället har de satsat allt på att känna sig kränkta som minsann ska få fribrev för sina handlingar hur högljudda, respektlösa, störande och i folks ögon sjuka uttryck de än är och bara kräver ”rättigheter” istället för att de förtjänat dem som konsekvens av att de kämpat och jobbat för att bli riktigt bra på något eller ett yrke och då identifierat sig som den duktiga yrkesmänniskan i första hand istället för ”bajs-slaven”, ”hålet”, ”bögen”, ”transan”, ”långt ner i halsen ludret”, ”läderbögen”, ”dominan”, ”dubbel-fistarn” etc eller andra sexuella perversioner.

   • God afton!
    Det är med tillfredsställelse man noterar att det sunda förnuftet, eskorterat av det goda omdömet, ännu befinns vid liv trots de massiva anslag som stiftats för att släcka dessa traditionella ledstjärnor.
    Tack för Din intressanta svarsreplik!
    Andreas 🙂

 2. Springa omkring i TÖNTPARADER, det har polisen resurser till, men försök att nå dem om du har haft inbrott? Helt omöjligt

 3. Politikerna i landet ”Galet” tackar för all draghjälp som underlättar deras plan för fullföljandet av allas vår undergång.

 4. Allting galet i dårhuset Sverigeistan är helt normalt idag!

  Kära frågespalten: jag är en kille som tänder på att gå till Konsum och köpa ett kilo bananer och köra upp dom en efter en i hålet där bak där ryggen byter namn. Är detta normalt?

  Hej, bananuppköraren! Detta är ett helt normalt beteende och inget du behöver vara rädd för att göra så länge du inte skadar dig själv och använder kravodlade bananer, gärna med rättvisemärket!

  Ha det bra!

 5. Det är ju synd om Anders Borg att han har dragit en nit-lott i sitt DNA att han kan supa sig långt bortom sociala spärrar och skämma ut sig totalt. Många tuppar av innan de når den kritiska gränsen. Han måste må väldigt dåligt och dessutom att få lämna sina styrelseuppdrag. Om detta hade hänt när han hade sin finansministerpost. Det hade blivit en präktig skandal som hade gett EKO i hela världen.

 6. Var är vi på Väg? Poliser i pride Paraden? Polisen skall försvara allmänheten och se till upprätthålla lag och ordning.Inte demonstrera sexuella läggning.Högst märkligt ,spyan till polis chef säger ingenting.Hade varit i någon normalt land skulle dom blivit uppsagda omedelbart.Vi har polisbrist samtidigt demonstrerar poliser i uniform.Var dom inte i tjänst skall dom inte använda i uniform,vad säger allvetande GW om det ?Eller är jag Gammalmodig? Tack för mig ADOLF

  • Hur har dom tid att vara med på detta perversa upptåg? Dom har inte tid att åka på larm när folk blir rånade eller misshandlade. Polisen är i mina ögon en grupp jag inte har stort förtroende och respekt för.Jag läste för ett tag sen när en svensk berättade att han hade larmat polisen i sin stad omkring 30 ggr när invandrare hade kastat sönder hans fönster och jävlats med honom på alla sätt.Men några veckor senare så visades ett reportage där polisen var i samma område han bodde en heldag och grillade korv och hade cirkus med invandrarbarnen. Då fanns det tid. Att nämna är att i denna stadsdel så är problemen med knark och rån mycket allvarligt. I samma stad så ägnade man sig i 14 dar åt att ta fast unga cyklister som inte hade lysen på sina cyklar.Detta jobbade alla poliser med på heltid. Enligt mig ska dom inte ha en krona i löneökning. Dom håller på med en massa skit som är enkelt att göra för dom. Och som inte riskerar att man behöver arrestera någon.
   Jag skulle kunna räkna upp hundra saker som gör att polisen ska skämmas.

 7. Vad en person kan ta sig för under en blackout på grund av för mycket alkohol brukar inte vara särskilt normalt. Inte heller för Anders Borg. Att hans vänner i den pinsamma situationen ställde upp för honom är knappast fel.

  Att jämföra pedofili som är brottsligt och straffbart med pride är ganska korkat. En pedofil skadar oskyldiga barn, något som naturligtvis aldrig kan tillåtas.
  Jag tittade på Pridetåget i går och det är inte som de som aldrig varit på plats har fått för sig.
  De flesta är klädda ungefär som publiken men många har litet roliga kläder och annan utstyrsel i regnbågsfärger.
  Mycket ungdomar, barn i barnvagnar och flera rullstolar.
  Det enda jag såg i nakenhet var några tjejer med bara bröst.

  Något som irriterade mig var att många inte hade kunnat släppa sina mobiltelefoner och gick och tittade i dessa. Respektlöst tycker jag, så det blir inga fler Pride för mig.

 8. Det är helt ok enligt pk så länge personen inte är en vit medelålders heterosexuell man. Hur skulle det bli om denna kategori började organisera sig för sina rättigheter? Det rör sig om ganska många. Kan pk samhället hantera detta?

 9. I Sverige hyllas allt oftare det onormala.
  Eller är det de normala människorna, som numera är onormala?

 10. Vi behöver mera av dig och Pettersson och framför allt att få mer hjärntvättade individer att läsa era texter . 2018 är absolut sista chansen att rädda detta sjunkande land innan det blir liggande på botten för evigt !!!

Kommentera