Borde Sverigedemokraterna få en egen vecka

FÖRTRYCK. Nu är perversa veckan över för denna gång. Det som officielt  heter Stockholm Pride har fått ett enorm stort utrymme i tidningar, radio och TV och det påstås ett denna grupp av HBTQ-människor tystas ned, marginaliseras, förlorar  jobb, blir kränkta och varje dag måste kämpa mot hot och hat. 

Kaknästornet upplyst i regnbågsfärgerna

Ingen grupp verkar ha mer framträdande representanter i det offentliga än HBTQ-gänget, det har egna parader i mångder av städer, TV- och radiogalor, enormt utrymme i media och i vissa branscher verkar det vara en merit att vara HBTQ för att få ett jobb. Kanske är våra muslimska förorter ett undantag men det är inget HBTQ-rörelsen tar upp.

Betydligt värre är det att vara Sverigedemokrat. SD:are förlorar jobb, fryses ut, misshandlas, och förnedras offentligt. Sverigedemokrater är den grupp som verkligen råkar illa ut  i umgänget med de ”toleranta” och som varje dag måste kämpa mot hat, hot, våld och fördomar.

-Pettersson undrar när de förtryckta och hånade Sverigedemokraterna får en vecka med SD-flaggor på SL-bussarna, trafikljus med SD-symboler, obegränsat med tid i TV-sofforna och radioprogram där de får framföra sina synpunker? När får SD egna parader i Sveriges städer, finansierade med skattemedel? När får SD rätt att spärra av trafiken för sina demonstrationer? När får SD-demonstrationerna enorma polisresurser som håller motdemonstranter och störande element borta när de vill framföra sina grundlagsskyddade åsikter?

SD bör belönas, för trots förtryck och marginalisering så växer SD-gruppen enligt alla opinionsmätningar och det verkar som de förtryckta kommer att hamna på 20-25 procent i nästa val…

37 thoughts on “Borde Sverigedemokraterna få en egen vecka

 1. SD behöver ingen egen vecka! SD behöver ett eget land, Sverige! Och Sverige och vi svenskar behöver SD!
  Janne

 2. När vi nu talar om frihetsparti a`la SD, kom jag att se Tysklands, i stort motsvarande parti AfD nu har påbörjat sin valkampanj.
  I dag var första dag partierna tilläts sätta upp sina affischer i Berlin.:
  https://img.morgenpost.de/img/berlin/crop211491303/6002603758-w820-cv16_9-q85/DSC8343.jpg
  Som framgår av ett av dessa skulle ett sådant,har orsakat stora protester i Absurdistan.Behöver väl inte översätta texten som talar för sig själv.Om den sedan lockar väljare får vi se först 24:e september !

  • Ser man på,nu orsakade jag dåliga wibbar hos en del av Petterssons läsare,p.g.a. denna tyska valaffisch.Hela 11 personer (minst) fann det tydligen osmakligt,att visa upp två vita tjejer i bikini !!
   🙂

 3. Exakt så fungerade gamla Östtyskland med, man övervakades avlyssnades förlorade sitt jobb på blotta misstankar, så STASI försvann inte upp i rök det bytte bara land! Jag förstår mer än väl att man inte ville öppna Stasiarkiven, för då hade man hittat många av dom huvudlösa figurer som styr Sverige idag.

 4. Det lär ha läckt ut ett dokument från cia i usa där det står att via hbtq rörelsen skall tio perversioner tvingas på folket i västvärlden,varav en är pedofili,,rörelsen får enormt mycket uppmärksamhet i systemmedia och stats tv för att folket skall indoktrineras,barnen skall fördärvas och göras kön och id lösa,fasansfullt för oss som älskar våra barn och värnar om barnen som är försvarslösa och utsätts för ett sataniskt övergrepp av makteliten.Föräldrar måste vakna upp och ta reda på fakta och säga STOPP och n´NEJ till galenskaperna som skadar deras barn de måste ,skydda sina barn för detta onda.En stor pedofillobby inom hbtq jobbar hårt med att bla få pedofili legaliserat,fasansfullt !!

  • Var har du fått de idiotiska uppgifterna ifrån? Är du verkligen så dum så du tror på den smörjan? Jag tror att det är något du hittat på själv, din homofoba tönt. Enligt gemensamma undersökningar av RFSU & RFSL i slutet av 1990-talet visar att över 90% av alla pedofiler är sådana som du och jag, dvs heterosexuella.

   • Men är här igen din skånska byfåne den statestiken du ger är ju ur gammal och långt ifrån hur det ser ut idag. Jag tycker du ska dra ut kondomen ur röven och börja läsa på lite. Och kanske då lite nyare saker en marx och undersökningar från stenåldern. Jävla pajas.

   • Det görs uppdateringar av den undersökningen vart tredje år, och den håller än. Jag litar nog heller på den, än på en tönt som inte kan stava ordentligt. Väx upp barnrumpa!

   • Jag kan stava ditt lilla troll. Dock ställer t 9 till det lite och sen blandar man in lite natt jobb på det så kan det lätt bli så. Ser ut som du har samma problem?. Ja men då undrar jag varför du inte slängde upp en nyare statistik en den du drog upp från 90talet? . Kryp tillbaka under stenen du kom ifrån ditt troll.

   • Därför att 1999 var första gången som den sammanställningen gjordes. Kalla mig inte ditt lilla troll. Så väl känner vi väl inte varandra 😉.

   • Hoppsan, du frågade efter nyare statistik. Mitt kusinbarn som jobbar på Försäkringskassan som också arbetade fram undersökningen tillsammans med RFSU/RFSL, har låtit meddela att från och med 2001 eller 2002, så är dessa uppdateringar endast för internt bruk. Hon vet ej varför och inte jag heller.

   • Jag kallar dig troll för att du är det mr och jag är nog inte ensam om att tycka det :-). Jag kan mycket väl tänka mig att den statestiken är ej tillgängliga för oss vanliga människor Som med allt annat staten inte vill att vi ska del av. Men om du har kontakt med en som har tillgång till den statestiken så dela med dig eller håll din trut. Tror inte ett skit på vad du säger för jag vet bättre. Men bevisa gärna att jag har fel. Nu har jag lagt ner nog med tid på dig ditt troll. Over and out.

   • Delar med mig är precis vad jag har gjort, med den sanningen tålde du tydligen inte. Varför gjorde den inte det, kan man undra? Är det för att Du som hetero själv har pedofila känslor, men vägrar erkänna det för dig själv att du är ett freak. Tro mig, jag är utbildad inom psykiatrin, och kan lätt utläsa av dina inlägg att du har väldiga mindervärdeskomplex. Ett sista råd: Sök hjälp!

   • Haha ja du delar med dig lille troll det här jag förstått. Men hur vet vi att det du säger stämmer? För att din godhets apostel till släkting säger det? Nej du. Ge mig källa eller håll käften. Pajas. Sen vad du tror dig veta om mig efter ett par rader skrivna så tycker jag synd om dom som råkar ut för dig i jobbet för du är så ute och cyklar trollet så du har ingen aning. Men vem vet igår kanske du jobbade som förskolelärare och imorgon som pilot? Eller dra till med pansarvagnsförare nästa gång kanske för det är ju rätt coolt. Nej du jag tror du går på soc och gråter dig till sömns om nätterna och den enda jag tror du känner på försäkringskassan är någon nucka som du träffar en gång om året när du gör din årliga ansökan om bostadsbidraget. Så ner nu under stenen igen din pajas.

   • Har du aldrig hört talas om sekretess? Skulle hon (den ”gamla” nuckan på 24 år) börja kopiera eller mejla uppgifter till obehöriga (dvs du), förlorar hon jobbet. En källa; använd förnuftet. Men, skulle inte du sluta skriva till mig i fortsättningen? Och ändå håller du på. Vi träffas betydligt oftare än en gång per år, och några bidrag har jag aldrig sökt, och kommer aldrig att göra. Men du gör det tydligen, ”man känner andra som man känner sig själv”.

   • Glömde nämna en sak, ifall du nu skulle falla för frestelsen och svara: åker till Nya Zeeland om knappa 3 timmar med ”frugan” (sambon), och kommer inte åter förrän på kvällen den 30:e denna månad. Vi har likadana arbeten ( åldringsvård), så lönen är inte stor, men den som spar han har.

 5. Tack för ett suveränt inlägg!
  Onekligen upplever man sig i egenskap av Sverigedemokrat icke sällan tillhöra ett slags skambelagd minoritet, vars blotta existens och ställningstagande skulle vittna om bildningsbrist och inskränkthet – just den genomfalska bild den konspiratoriska korruptionsregimen i folkundervisande syfte vill förmedla till allmänheten.

  Ingenting kunde vara mer vilseledande då det är just vi inom oppositionen som vida framom övriga representerar de politiskt initierades och upplystas skara, vilka till maktelitens vreda förbannelse vägrar att låta sig föras bakom ljuset av det transparenta värdegrundstramset.

  Dags att slå näven i det humanistiska stormaktsbordet och kräva tillbörlig minoritetsrespekt.
  Offerrollen tilltalar oss emellertid icke då vi vet med oss att det är de moraliskt invalidiserade makthavarna och de slumrande eller ideologiskt vilseförda delarna av folket som i slutänden skall stå som de verkliga förlorarna.
  Andreas 🙂

 6. Expressen: Exministern om festen: ”Drabbades av en blackout”

  Den ”blackouten” startade hösten 2006 och kulminerade i och med ”Kalabaliken på Husarö eller finns det några svenska horor på festen?”

 7. ”Borde Sverigedemokraterna få en egen vecka”

  Varför då?

  Vi har ju alltid haft de övriga 51 veckorna.

 8. Ja det är beklämmande hur sterilt det politiska klimatet är. SD har blivit nekade att boka lokaler osv. Det borde anmälas till EU-domstolen varje gång det händer för att pröva människorätten. Jag kan tycka det vore lika onaturligt att neka regeringen boka middagar, lokaler osv. pga. att en f.d. regeringsman gått över till SD. Ja ursäkta ingen logik och obegripligt. Det verkar som att PK-folk högljutt måste hojta sina etiketter ”jag är antirasist, SD är rasist” hela tiden för sin ängslan att inte bli godkända av rätt personer? Det i sig låter väldigt likt fascism.

 9. Från och med september nästa år kommer SD att få fyra år på sig att försöka rädda Sverige.

 10. För min del har Pridefestivalen lyckats med sitt budskap!

  Jag börjar se framemot kalifatet!

 11. Pride,Perversa Räddhågade Individer Demokratiskt Enfaldiga behöver inte mer reklam för att visa den svenska doktrinens ”Alla är lika mycket värda” misslyckande.
  När kommer veckan för oss som inte är något annat än skattebetalare?

 12. SD behöver inte en vecka ,dom har hela året till förfogande. Dom kommer vinna valet utan broblem .Blir förvånad om sossarna får mer än 4%.Får dom det så är det valfusk.Då måste hela valsystemet granskas,landsföredande sossarna har tappat allt förtroende.Den som lever får se,bästa vore om svetsarn sa upp sig så fort som möjligt,ingen som reagerar inom det egna Ledet? NYVAL BUMS.MVH Adolf

 13. Hycklande 7 klövern vet inte hur djävliga de kan vara mot medmänniskor med annan uppfattning. Men det går bra att gulla med ”Avhuvare, balkongutkastare, muslimska våldsuppmanare”. Hoppas folk vaknar och röstar rätt SD denna gång och inte räds allt hat från 7 klövern. De har ställt till med nog galenskap i Sverige.

  • Det absolut värsta med detta hat är att det finns inte en enda människa som håller på 7-klövern som har en aning om VARFÖR dom hatar SD.

Kommentera