16 mördade transpersoner i USA hittills i år.

Debatterna blossar alltid upp runt olika Pride evenemang om de transsexuellas  förföljelser och utsatthet för hatbrott. Jag har inte belägg för min teori men av det man sett av olika nyhetsinslag mm tror jag att merparten av dem utgett sig för att vara prostituerade kvinnor. Det är inte ett skäl att döda någon men där tror jag att de flesta morden har sitt ursprung.

257e1ec454b6b60bceed661096a7dd2f

Bilden är från Honduras – transprostituerade. Ser du skillnad?

Som sagt – det finns inget skäl att döda en annan medmänniska. Kan endast tänka mig att män som gett sig ut på jakt, sökandes efter en kvinna, upptäcker att det är en man, inte kan kontrollera sin besvikelse. Deras ego har fått sig en rejäl törn.  De känner sig äcklade av att kanske hånglat med en kille, äcklade över att blivit sexuellt upphetsade av vad de trodde var en kvinna. Det finns inte en man i världen som gillar att känna sig grundlurad. Där kommer frustrationen in.

Hatet de känner är riktat till den som lurat honom samt att hans manlighet blir ifrågasatt. Tror inte att det är transsexuella personer i sig utan just denne som ”kränkt” honom.

Det är inte alltid så lätt att se skillnad – titta på bilderna. Thai ladyboys som på bilden är vilseledande lika och ofta otroligt vackra. Den andra bilden är transsexuellas mugshots i Mexico city, där finns några som är ”vackra kvinnor” men ändå inte.

När debatten om ”vanligheten” att vara med samma kön frodas så försvinner respekten många gånger – från båda håll!   För oss som är heterosexuella finns det inte på kartan att vara tillsammans med en av samma kön. Därför skall man visa respekt och tala om att man är en man innan man gör avancerade närmanden – detta är nog en av de största orsakerna till att många män inte kan kontrollera sin ilska. De är kränkta. Säkerligen finns fall med kvinnor också med inte speciellt vanligt.

thai-ladyboys1231757 mexico

 

 

3 thoughts on “16 mördade transpersoner i USA hittills i år.

  1. Det är obestridligen var fungerande rättsstats skyldighet att med alla till buds stående medel bekämpa samtliga former av prostitution och otillbörligt utnyttjande av försvagade individer i beroendeställning.

    Motivet till morden på den extra utsatta gruppen inom denna förhatliga verksamhet har på ett utmärkt och trovärdigt sätt beskrivits av artikelförfattaren, till vars teorier undertecknad tveklöst sällar sig.

    HBTQ-maffian tycks ha en viss böjelse för att i anslutning till de annuella liderlighetsparaderna sätta fokus på de transsexuellas ofördelaktiga position i samhället, varför vi ställer oss frågan vem som tvingat dessa av det degenererade samhället konstruerade könsakrobaterna att ägna sig åt prostitution, vilket icke blott kan anses som ett av världens äldsta yrken, utan också det farligaste.

    Man missar således icke ett enastående tillfälle att skuldbelägga det heteronormativa samhällets underförstådda intolerans, då man i stället borde ta ett bestämt avstånd från den ur samtliga perspektiv förnedrande sexhandeln.
    Tack för ordet!
    Andreas.

  2. Undrar hur många vanliga prostituerade som blev mördade under samma tidsperiod. Men det är väl inte lika intressant att veta..

Kommentera