Rekordmånga asylbeslut överklagas

INVANDRING. Antalet överklagade asylärenden kommer att slå rekord i år, enligt Migrationsverkets prognos. Totalt väntas 32 000 ärenden bli överklagade, tre gånger fler än för bara två år sedan. Orsaken till rekordsiffrorna är att fler som sökt asyl i Sverige kommer att få avslag än tidigare, säger Fredrik Bengtsson, kommunikationsdirektör på Migrationsverket till Sveriges Radio Ekot.

-Pettersson anser att avslagen är alldeles för få. De borde ligga på närmare 100 procent. Ytterst få är riktiga flyktingar och de flesta av dem har passerat ett stort antal fredliga länder på vägen hit…

12 thoughts on “Rekordmånga asylbeslut överklagas

  1. Det finns ingen politisk vilja att utvisa illegala/asylsökande som fått avslag,svenska folket måste börja tänka själva och inse detta,systemmedia ljuger liksom politikerhelvetet,allt handlar om att en politisk elit och deras medlöpare satt sig över alla Svea rikes lagar och släpper in all världens id lösa mnniskor /kriminella och lycksökare med löfte om livslångt bidrag helt kravlöst allt annat är lögn,de vi ser är den politik socialistjuntan vill föra och inget annat.Det är inte de tomma falska orden som gäller utan aktiva handlingar och vi ser inga handlingar från politikerhelvetet som styrker att de gigantisk stora antal illegala/ icke behöriga personer/ grovt kriminella från fjärran länder verkligen utvisas.Illegala/asylsökande/grovt kriminella får gratis sjukvård,gratis tandvård,gratis medicin,gratis bostad och tom socialbidrag i många kommuner vilket inte fattiga svenskar får som jobbat och slitit ett helt liv och betalat in världens högsta skatter till en rutten socialiststat.

  2. Senaste prognos från migrationsverket. Ska kanske ändras redan ?

    Den genomsnittliga handläggningstiden i asylärenden beräknas öka med en månad till drygt 15 månader under 2017.

    Som efter genomförd avarbetning beräknas sjunka till mellan 3 till 4 månader under den senare delen av 2018.

    Ensamkommande barn som sökt asyl 2015 och 2016 bedöms få beslut i år.

    https://www.migrationsverket.se/download/18.4100dc0b159d67dc614cdb1/1501062920049/Migrationsverkets+prognos+juli+2017+P4-17.pdf

  3. Märkligt hur väl man tycks känna till det Svenska rättsskämtet
    trots att man inte kan språket, det finns visst många hjälpsamma
    herrar och damer som är beredda att hjälpa till att sänka landet?

      • Notera detta angående godmanskap. Endast godmanskap för ljugande vuxna män från fjärran länder inbringar stor inkomst,olika måttstockar som vanligt,är du god man för en svensk person får du endast ett litet arvode som du får söka själv.När det gäller dessa oftast vuxna män som påstår sig vara barn och blir endast i Sverige tagna för barn oavsett om de ser ut som 40 ( ingen av dem krävs ju på äkta id handlingar som bevisar vem de är) så finns det outtömliga resurser i form av pengar till allehanda nöjen och upplevelser,svenska män och kvinnor står i kö för att få ta hand om dessa vuxna afghanska män, och ingen skall inbilla mig att de gör detta av godhet,i h-vete heller, de får väldigt bra betalt ,många svenskar är allför giriga på pengar och medverkar glatt och villigt till folkutbytet och dräneringen av vår ekonomi. Det är väldigt få svenskar som för ett litet arvode vill bli kontaktperson för svenska funktionshindrade barn och unga, då jag har stor erfarenhet på detta område vet jag vad jag talar om.Kommuner tvingas annonsera efter kontaktpersoner för våra funktionshinddrade barn och unga,ytterst få gensvarar och ställer upp med äkta engagemang och glädje,allt handlar bara om pengar för de giriga svenskarna.Vidrigt minst sagt!

      • Nu ska gode män inte få så feta arvoden. Kommer nog bli svårt att rekrytera nya. Många har krävt att bli entledigade.

        I min gamla hemstad har det sänkts rejält och numera får Inga gode män någonstans ersättning för antal timmar dom är med sin skyddsling. Det var det dom tjänade pengar på. Gode män kunde skriva upp möten på 2 h och besök på Hvb hem på 2 h och detta flera ggr i veckan. Det blir mkt pengar på 3 månader.

        http://kungalvsposten.se/nyheter/40-procent-lagre-ersattning-till-god-man/

  4. Det asylindustriella komplexet föder (göder) sig själv. Sluta upp med att ersätta juristerna som för de välfärdsshoppandes talan och vi kommer att få övertalighet i migrationsdomstolarna. I Finland säger de ”att söka asyl är inget brott så varför ska de ha advokat”.

KommenteraAvbryt svar