Nytt klimathot: Nu ska vi dö av hetta

KRÖNIKA. Värmeböljan som drappat Europa och kallas Lucifer kommer framför allt att slå mot Italien, Schweiz, Ungern, Polen, Rumänien, Bosnien, Kroatien och Serbien, men även delar av Spanien och Frankrike. Sverige förväntas däremot inte råka ut för Lucifer. 

Lucifer betyder ljusbärare på latin men i de flesta sammanhanginom den kristna kullturen är det ett namn på Satan. Nu är det tydligen Lucifer som ska döda mänskligheten enlligt medierubrikerna som förkunnar att redan har två personer dött av den extrema hettan som väntas kommaupp till 46 grader idag.

Och Lucifer är bara början. Värmeböljor och andra väderhändelser kommer att öka antalet klimatrelaterade dödsfall dramatiskt i Europa de närmaste decennierna, visar en ny studie enligt TT.

TT Nyhetsbyrån, tidigare Tidningarnas Telegrambyrå, ska man som ni vet lita på. Det borgar seriösa och opartiska ägare som bland annat Aftonbladet, Dagens Nyheter och Expressen för.

Nåvål, två personer har dött på grund av värmeböljan och det är illa, men inte så mycket när man vet att nästan 100.000 dör varje år i Sverige, de allra flesta på grund av ålderdom.

För övrigt var juli 2017 den kallaste på 56 år enligt medieuppgifter så om vi ska dö av hetta eller kyla verkar oklart.

Det nya normal. Minns ni att vi för en del år sedan skulle blåsa bort, orkanerna skulle i framtiden vara så många och kraftiga att vi inte skulle ha en chans. Det är nu tolv år sedan USA drabbades av en större orkan ”Wilma” och den mer kända ”Katrina” härjade. Det var för övrigt år 2005 och samma år som Al Core kom med sin hyllade dokumentär ”Den obekväma sanningen” där han förutspådde att orkaner som Wilma och Katrina var det nya normala.

Nåväl, den som lever får se. Hittills så har Pettersson hotats med en hel del…

1960-talet hotades mänskligheten med kärnvapenkrig, det var tyst vår och DDT, vi var tre miljarder människor på jorden och befolkningsökningen var katastrofal och oljan var så gott som slut.

1970-talet hotade med en ny istid, forskare visade att temperaturen sjunkit stadigt de senast 30 åren, det var oljekris och vi pratade om barnbegränsningar och hade blivit 3,7 miljarder på vårt klot.

1980-talet hotades jorden att krossas av asteroider, aids, skogsdöden drog fram och av oljan fanns det inte mycket kvar och nu var vi 4,4 miljarder på jorden och paniken började sprida sig.

1990-talet hotade med grillning av oss för att ozonhålen växte, av oljan fanns det bara droppar kvar och vi var hela 5,3 miljarder.

2000-tal, nu skall vi dö av klimatkatastrofer, fågel eller svininfluensa, oljan håller fortfarande på att ta slut och vi har blivit drygt 6 miljarder vilket alla är överens om är alldeles för många.

2017. Nu hotas vi av Putin och Trump, och global uppvärmning men massinvandring av outbildade analfabeter ska rädda oss och oljan finns i överskott, så mycket att oljeproducenterna försöker begränsa produktionen för att få upp priset.

Den närmaste tiden passerar vi 7,5 miljarder invånare på vår arma jord men varken forskare, politiker eller journalister pratar längre om befolkningsökningen eller faran med islam…

Ett nytt hot är Dieselbilar, som för några år sedan hyllades, nu ska vi köpa elbilar eller hybrider. Mitt råd är att ta det lugnt med det, i varje fall om du ska värna om miljön.

Det är nästan alltid bättre för miljön att köra slut på det man äger/använder innan man köper nytt. Det gäller även bilar även om bilindustrin och miljömupparna vill få oss att tro annat.

Elbilens miljöpåverkan är flera.

Produktion och transport av ny bil och batteri
Utsläpp från laddning av batteri
Utbyte av förbrukat batteri
Skrotning av batteri och bil
Elektromagnetisk strålning

Elbilarna måste laddas och flera partier i Sverige vill lägga ned kärnkraften så frågan är om vind och solkraft räcker till att ladda någon miljon elbilar på vintern och när det inte blåser.

Jag tvivlar och tror att elbilen blir vår nästa Miljöbov, men den som lever får se…

36 thoughts on “Nytt klimathot: Nu ska vi dö av hetta

    • Jo och i valtider (som just i Tyskland) är det lätt för gröna kommunister, att finna ämnen som skrämmer upp den lite efterblivna väljarskaran.( i Sverige senast 87%)
      Listerin-bakterier och hästkött i pizzan,var några tidigare gröna valexempel !
      Svenska PK-pressen finner tydligen dessa nya stora upptäckter intressanta…. 🙁

  1. Töntarna bland Miljö talibanerna finner nya sätt
    att få igenom skattehöjningar, först var det blyet i
    bensinen som var orsaken till allt ont, när det försvann
    blev det koldioxiden som var boven, just nu ällter man
    om hur farlig Dieseloljan är för hälsan, och nu kommer hettan?
    Snart kommer väl krav att man ska släcka ner Solen?

  2. Hur man än diskuterar klimatfrågan så kvarstår fakta att klimatet styrs till 100% av universums förändringar. Detta är vetenskapligt bevisat och alla människor på jorden som påstår att vårt klimat styrs an bilar och fabriksanläggningar ljuger så det hoppar stora grodor ur käften på dom.
    De s.k. vetenskapsmännen som hittat på denna globala lögn och tjänat flera hundratals miljarder kronor på den borde utvisas från planeten för tid och evighet.

  3. Någon som minns andra skräckscenarier,som vi fått oss till del,via PK-pressen.
    I början av 2000-talet varnades vi för ”galna kosjukan”,som skulle förinta mänskligheten.Något år senare fick vi som överlevt denna pest,oss till del att ”gurkor av vissa speciella sorter” skulle vi boykotta.Orsaken sades vara att någon typ av egyptiska korn,smittats under transporten !
    Vet inte i vilket Europeiskt land som det skedde val dessa år….Vad jag kan minnas var,att vi överlevde såväl den första,som andra profeterade pesten.
    Vad gäller senaste årens speciella schlager ”fågelinfluensan”,ber jag få återkomma !

  4. Våra politiker skulle en och en helt oförberedda få ett antal frågor angående ”den globala uppvärmningen”.
    Jag tror programmet hade blivit en klassiker.

  5. Den gode Thoralf har plockat ihop en bra folder som borde delas ut i varje brevlåda i landet.
    I denna folder berättar han sanningen om dels invandringen och dess kostnader, men också om klimatflosklerna.

    Där kan man också (med förfäran..) läsa om hur fel folk tror, indoktrinerade av PK-media och klimatalarmister.

    Exempel:
    Vilken växthusgas har störst inverkan på klimatet?
    1.Ozon 2. Co2 3. Vattenånga 4. Metan

    Rätt svar: vattenånga.

    När Demoskop ställde samma fråga för några år sedan till över tusen personer svarade endast 3 procent rätt. I gruppen akademiker svarade bara 4 procent rätt medan de med enbart Grundskola svarade hela 11 procent rätt 😉

    Klimatet:
    http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/07/18/11461598-svar-pa-fragorna-i-sommarfoldern/

    Svidande sanning om invandringen (som inte PK-media vill berätta om):

    http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/07/18/11461833-svar-pa-fragor-i-sommarfoldern-del-2/

    • Thoralf tänkte kanske intge på att vattennångan kan vi inte gör något åt. Det kan vi däremot när det gäller koldioxiden.
      Det är den sammanlagda effekten av flera växthusgaser som räknas.

      Sedan påstår denne man att grundvattnet inte minskat av för litet nederbörd. Vad beror då minskningen på?
      Han vet väl heller inte att det är nederbörd i form av snö som sedan smälter som är det viktigaste tillskottet av vatten.

      Bevare mig för hans så kallade lärdomar om klimatet.

  6. Ingen människa i vårt avskilda nordliga land,funderar över varifrån alla dessa falska tidningsankor kommer.Och framför allt hur dessa kan uppstå !
    I Tyskland pågår dagligen valpropagandan inför Bundestags-valet i september.
    De gröna kommunisterna tappar allt fler väljare,där kurvan pekar rakt ned.
    Det är just i dessa ögonblick som de röd/gröna skribenterna blir aktiva.Nu publiceras dagligen nya negativa rapporter,över bl.a. bilismens farliga utsläpp. Dieselbilar bör förbjudas eftersom deras avgaser luktar mer än de bensindrivna.Stadsbefolkningen hotas dö av dessa utsläpp, i kombination med klimatuppvärmningen.Därför skall enl. de grönas förslag bilar endast få framföras i 30 kmh genom städerna.Vidare skall gatorna bli än smalare,för att ge än mer plats åt de gröna cyklisterna.
    Nästa stora nyhet i sommartorkan just nu är ”de giftiga äggen”.Detta om något passar ju in väl för de gröna,som vill att vi skall leva som i flydda dagar på ogräs !En av deras mikrobiologer var det som upptäckte dessa ”farliga” ämnen, i promille av tusendelar från ett avlusningsmedel, som använts av äggproducenterna sedan många,många år.
    Tala om tillfälligheter kring denna ”upptäckt” som t.o.m. skapar förvirring i Absurdistan.M.a.o. smittar den tyska valrörelsen av sig även till oss.
    Kommer i några följande kommentarer taga upp andra aktuella områden, som vi kommer att få känning av, p.g.a. tysk grön propaganda !

  7. Lite värme hade varit bra till vårt avlånga land. Men 40 grader varmt är nog för mkt. Men jag tar hellre värm än extrem kyla.

  8. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    salrol skriver:

    I alla lägen är det KYLA som dödar mest. Mänskligheten är anpassad för att överleva i värme eller extrem hetta. Detta är ett etablerad biologisk fakta.
    Till klimatbedragarnas förtret lyckades de inte stoppa FN:s egen utredning om ”överdödligheter” utgiven våren 2014. Denna visar, vad gäller klimat, att överdödligheten av kyla är 20 ggr mot vad den är vid ”extrem hetta”. Notera gradskillnaden. Vid ”extrem kyla” existerar inget förökande liv till skillnad mot vid extrem hetta.
    Klimatbedrägeriet är ”faktaresistent” och förmår inte dra några slutsatser av ovanstående och människorna i västvärlden är så indoktrinerade att de låter sig ledas till en ny ”Holocaust”, denna gång på världens vita.

  9. Politikerna, okunniga driver många frågor de saknar kunskap om, de som kunde något är pensionärer och de behöver man inte lyssna till. Svält de dj-na så kan vi ta deras pensioner, använda allmänna arvsfondens samlade pengar till allt meningslöst skit som hittepå- politikerna vill finansiera

  10. Det är Nato (usa) som äger vårat väder.
    Ingen som annan som sett hur dom flyger och disar ner himlen.
    Men jooo plan har ju alltid lämnat milslånga strimmor på himlen. 😤
    Tack Jimmie för motstånd mot Nato och globalistju####a som tar mer o mer makt över resurser och länder…

    • De driver sin tes om ”den globala uppvärmingen” så hårt nu att de är beredda att förgifta oss med sina metallföreningar de sprutar ut i sina chemtrails över stora områden för att höja extremtemperaturerna och sen där rapportera ifrån. Ja, de är verkligen sataniska dessa ljugande pedofila satansdyrkande avskräden till ”elit”.

    • Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
      salrol skriver:

      Håll igen! Det finns en uppviglande rörelse, som hävdar att USA håller på att sprida ämnen i atmosfären för att ändra klimatet eller enbart lokala väder. Visst finns det forskning om hur man skall utvinna nederbörd över torra områden, det är sant. Någon nämnvärd framgång har man inte fått.
      Ni som kan något lite fysik inser att detta är en s k HOAX, som påminner om USA:s spridning av hormoslyr över VietNahm och vill få folk att tro att detta är liknande.

      Men kondensslingor efter jetmotorer är ett naturligt fenomen. Dessa kan ligga kvar upp mot veckor, många gånger utan att synas, för att sedan framträda alla samtidigt m anl av att rätta atmosfäriska förhållandet uppstår. En samling kondenslinjer uppträder enbart längs normala flygrutter och inom flygplatsernas terminalområden.
      Något ofarligt framställs som en stor fara. Skrämmas för att sedan skapa stöd för något människor aldrig annars skulle lyssna till och fokusera om människors uppmärksamhet från en politiskt brännande sak till något ”politiskt ofarligt”.

      • Ja, kondensstrimmor från flygplan är något normalt och de försvinner i princip lika fort som de uppstår. Men även du kan ju bara genom enkla sökningar hitta både patent på bl.a ”väderförändringar” etc genom spridning av ämnen i atmosfären och filmer med flygplan med kemikalietankar och spridare både inifrån planen och utifrån när skiten skickas ut genom munstycken och all annan information du behöver för att få ihop pusslet. Detta är ingen ”konspirationsteori” utan en konspiration mot mänskligheten. Det jävliga är att när du förstår vilken fasansfull agenda ljugar-rasen med sina Judas bedriver och alla andra lögner de stadsfäst, i många fall genom förbud mot att ens ifrågasätta deras lögner så riskerar du att drabbas av panikattacker.

      • Jag har filmat upp till 12 plan samtidigt över liten norrländsk stad utan flygfält.
        De flyger intensivt vissa perioder, inget Lr medel intensivt ibland.
        Vädret påverkas. Och det har ökat ordentligt de senaste året….

  11. Den som upplevt att behöva tanka längs autobahn en sommardag inser de ändå större problemen och kötiderna om alla i stället för att komma fram till bensin-/dieselslangen måste få tag på ett eluttag.

  12. Elproduktionen lider just nu i brist på vatten. Landet köper dyr el på andra håll. Torkan hotar med förstörda skördar, många tycker sig ska få något sämre skörd än normalt.
    Äldre människor stannar inne de här dagarna, man ska inte riskera gå på gatorna när det är yellow- och orange varningskoder på temperaturen över nästan hela landet. Här och där registrerades över 40 grader i luften.
    Ni har tur som inte går genom pärsen. ’Lucifer’ älskar nordiska länder – men vilken Lucifer: ljusbäraren eller mörkerbärare ? Försök att påverka klimatet, ni som har ett starkt miljöparti med illustra namn i täten …..

    • Jag var i östra Tyskland förra veckan. På en festival jag gick på flöt tälten iväg. De kunde inte tröska rapsen då de inte kom ut på åkrarna. Regnat mycket i Sverige också?
      Här var det 43 grader idag och då stannar man inne. Vi har solpaneler.

  13. Har de benämnt värmeböljan efter vår regerings företrädare? 🙂
    Apropå senaste nytt så hörde jag att de kommer att förbjuda sjukhussängar då utredningar visat att de flesta som dör ligger i sådana.
    Sverige ligger i sedvanlig ordning i framkant och vi har nu snart minst antal sjukhussängar per capita i hela Europa.

  14. Bra sammanfattning Pettersson.

    Hettan i Sydeuropa. Kanske är det sant det som står i Första Mosebok om Noa och arken och Ararat. Blir det tillräckligt varmt så smälter isarna och det blir delvis översvämmat här och var. Kanske dags att bygga en ark…..

    Jorden är gammal och klimatet har förändrat sig genom tiderna, dvs långt före det fanns miljömuppar, trädkramare och andra kufiska förstå-sig-påare. Klart jorden blir varmare och luftföroreningarna ökar med överbefolkning, folk fiser och andas…..

  15. ” men inte så mycket när man vet att nästan 100.000 dör varje år i Sverige, de allra flesta på grund av ålderdom.”

    Det var inget nytt att vi alla dör en dag. Vad nu det har med värmeböljor att göra……

  16. Dessa jävla bluffmakare som skriker om klimathot så fort det bli lite varmt eller lite kallt eller regnar lite allt för att dom ska få nya anslag så dom kan leva gott på att skrämma upp dumma politiker och andra fanatiker som går på vad som helst.

KommenteraAvbryt svar