Svenska medier verkar hata mångfald

HATMEDIA. Sveriges stora medier pratar mycket om mångfald men det är bara ord, massor av ord. I verkligheten råder enfald bland åsikter och människor. 

Nyligen publicerade DN en bild på redaktionen. På bilden innehållande flera dussin redaktionsmedlemmar syns inte en enda redaktionsmedlem av annat ursprung än etniskt vit.

Det är så uppenbart att DN:s personalrekryterare tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra och att de ägnar sig år rasism och diskriminering när de anställer. Speciellt när DN gång på gång rapporterar om hur duktiga och enormt kompetenta de nyanlända är. Däremot är DN uppenbarligen mycket stolta över att ha den vänsterextremistiske och för ett politiskt knivmord dömde Jacques Wallner anställd på redaktionen eftersom man placerat honom i främsta ledet (tvåa från vänster), däremot är det tveksamt om DN skulle anställa en morddömd högerextremist.

Det är ju skillnad på våld, vänstern representerar det ”goda” våldet.

För några år sedan storsatsade Expressen i Almedalen och det är likadant idag, bara prat om mångfald…

En gång skröt Expressen över alla nyanställda. Det blev 57-0 till hemmalaget…

Aftonbladet, oberoende socialdemokratisk, har kanske tack vare sina nazistiska rötter lyckats hålla redaktionen helvit trots att de kämpar hårt för att förvandla Sverige till en del av Mellanöstern.

-Pettersson stoppar där men vill påpeka att på SVT och Sveriges Radio finns en och annan färgklick, men 82 procent röstar röd/grönt på Sveriges Radio och 83 procent av medarbetarna röstar röd/grönt på SVT, det är enfald…

Sammanfattningsvis kan man med fog påstå att de etableradehatmedierna är riktiga trollfabriker som lever på att producera falska nyheter…

14 thoughts on “Svenska medier verkar hata mångfald

  1. Jag skrattar fortfarande åt bilden som hllviken lade upp igår; Europas politiker i en fullproppad gummibåt. 🙂 Det vore nog läge att skicka iväg DN´s hela redaktion med. På långresa, destination Nordkorea.

    • Mycket god observation där – alla kommer tydligen från närmsta helvita reservat, och är snart en obetydlig liten minoritet i sitt eget land.

      Skall dom sälja tidningar till andra än blekansikten, så får dom sätta ingång med lite multikulti på redaktionen med.

KommenteraAvbryt svar