Dagliga bevis för att ”de” inte vill integreras!

Några av svensklärarna på Gotland arbetar i motvind, minst sagt. Inte många av de nyanlända som deltar i svenskundervisningen visar något som helst intresse. De har separata klasser för kvinnor och män. De har människor som lägger ned sina själar – utan ett öre i ersättning – för att de skall trivas och integreras – till vilken nytta??

muren

Denna svenskundervisning har verkligen anpassats till muslimerna. För att kvinnorna skall kunna slappna av och vilja lära sig. Trots detta ”skiter” de flesta av deltagarna att utföra de uppgifter de ges.

De som har fått PUT är inte bättre än andra. Både män och kvinnor visar dåligt intresse och ingen respekt när de fullständigt ignorerar dem som förbereder och anstränger sig för att lära dem svenska.

Är det inte bättre att bara skicka hem dem eftersom de ändå inte vill annat än att hålla sig till ”sina egna” och leva parallellt med vårt samhälle. Det kan de göra i sina ursprungsländer.

19 thoughts on “Dagliga bevis för att ”de” inte vill integreras!

 1. Invandrarna från Mena-länderna har inte kommit hit för att arbeta. I synnerhet inte deras kvinnfolk. De kom hit för bidrgens skull och de parasiterar nu för fullt på svenska skattebetalare.
  När det gäller uthyrning av lägenheter med balkong borde en viss begränsning införas. För folk från Mena-länderna skall det vara förbjudet att hyra lägenheter högre upp än 1:a våningen. Detta för att förhindra längre balkongflygningar!

 2. När Jimmy blir statsminister 2018 så blir det andra bullar som gäller för den här typen av människor som redan innan dom ens kom hit hade siktet inställt precis på det liv som dom ska leva här i Sverige. Och en sak är säker att det liv som dom tänkte sig, där fanns det inget som innebär arbete utan det ända som finns i den planeringen är bidrag. Och vad det gäller muslimska kvinnor, inte alla men en större majoritet så får dom inte ens går ut, och om dom måste så måste dom först fråga sin man om tillåtelse. Så det finns inte en chans i världen att dom skulle integrera sig i det svenska samhället, utan för dessa gäller bara en sak och det är bidrag resten av livet. Men där tror jag att dom har gjort en rejäl fel beräkning för om man inte vill vara med och bidra till samhället då har man heller ingen rätt att få del av det. Och det kommer dom snart att bli vasse om.

 3. One could begin here by how Swedes see Others and how they see themselves.
  Native Swedes live in deep believe how it is so nice to be a Swede that all foreigners as soon they get residence will try its best to copy them.
  What foreigners see in Sweden?
  – State with good benefits for large families.
  – Flats which remind on long term hotels where you pay and pay and if you miss one month you are out. No any right just duties.
  – Houses are simmilar but children allowences must be invested in something and houses can be sold when familes leave.
  – Most of Swedes are in deep debts for many things but study loan economic enslaved most of nation. Most of foreigners reject that debts and study.-
  So, they try pick money and invest in their homelands, Egypt, Lebanon, Tunis etc – out of reach to Swedish system.
  That is all mystery. No, it is not nice to be a Swede in debts without anything and even without a grave.
  It is not nice to be You and run to buy old food for it is cheap. Yes, there is small class of Swedes who lives excellent and need Middle East here for own businesses.
  I am one of you in my misery. Do not get angry at me but get angry by class society and your place in it.
  http://www.di.se/nyheter/skuldbomben-sverige-bland-varldens-storsta-lanetorskar/

 4. Vilka sökte sig till lärarrollen – var det dom lydigaste eleverna som aldrig inte ifrågasatte något utan bara följde med strömmen?

  Det finns lärare som redan efter ett par lektioner med sin nya klass säger att Sverigedemokraterna är ett rasistiskt och främlingsfientligt parti för att etablissemanget har sagt det.

 5. Snacket om integration är ju bara löjligt skitsnack. Dom enorma mängder ”flyktingar” som kommit till Sverige går inte att integrera, det som händer är att det byggs upp nya problemområden med egna regler.

 6. …de har inte sökt sig till Sverige för att integreras eller studera/jobba utan de har fått veta i sina U-länder att man FÅR ”all inclusive” gratis i Sverige utan någon motprestation,det är den signalen som Sverige har sänt ut och sänder fortfarande och så länge det sker kommer floden av migranter inte avta hit. Som Mohari säger ”money” är orsaken varför han söker sig till Sverige, alltså inte krig som de flesta inbillar sig.
  (foto-copyright Peter Imanuelsen-FriaTider)
  http://www.friatider.se/sites/default/files/styles/w336_scaled/public/invandrare.png?

 7. De har inte kommit för att integreras. De har kommit för att härska.
  Svenskan kommer att förlora och ej behövas i framtiden som kommer allt närmare.
  Det är vi svenskar som ska integreras och det är vi som ska lära oss arabiska och andra viktiga språk och svenskan sakta tyna bort.
  Europa den nya tredje världen dit skickas de som inte får/vill stanna där de bott i generationer.

 8. Det verkar dessvärre vara så att de som hjälper flyktingarna behöver dem mer, än flyktingarna behöver dem. Patologiska hjälpare. Behöver konstant någon att ta hand om.

  • En mycket intressant anmärkning om dessa volontärer som patologiska hjälpare, då den på ett tydligt sätt klarlägger det sjukliga behovet att ta sig an även de mest oemottagliga migranter som sökt sig hit av helt andra skäl än att låta sig integreras med ett samhälle de i grunden saknar såväl vilja som förutsättningar för att införlivas med.

   Vad de klämkäcka värdegrundsslavarna icke anammat är det faktum att Sverige befinner sig under belägring av ockupationsstyrkor, där införseln av tungt kriminellt belastade och socialt inkompetenta infanterister sker i en till synes aldrig sinande ström samt att vårt lika kriminella etablissemang iscensatt den successiva förödelsen av välfärdsstaten, vidmakthållen av de ideologiskt förblindade utopisterna som vägrar varsna verkligheten.
   Andreas.

 9. Helt rätt. Skicka hem dem direkt och låt dem betala biljetterna själva. De är inte välkomna och jag vill inte betala till deras försörjning. De skall inte skapa fler problem i Sverige, utan migrationsverket skall omdanas till repatrieringsverket, som drivs av inkomster de själva fakturerar. Dvs. alla tidigare asyl-sökanden faktureras för kostnaden av återresan till hemlandet.
  Ganska naturligt tycker jag. Var och en tar ansvar för sina egna behov och dess kostnader.

 10. De är väl bara att ta bort alla bidrag som de har, kan man inte svenska efter ett par år så ska de skickas hem, efter dansk modell.Vill de inte försörja sig själva, samma sak där, skicka hem dem. Inte en krona innan de själva har dragit en skattepengar till systemet, Hur svårt ska de vara.

 11. Bara nyttiga och präktiga idioter engagerar sig i de efterblivna ockupanternas välbefinnande.Gör deras vardag till skit.Gör så att de vantrivs något så in i helvete.Vi börjar där.

 12. De har kommit hit för att hämta ut sin rättmätiga ersättning som gud i himmelen skickat dem via det svenska transfereringssystemet?

  Undrar varför de inte har direktkontakt med gud i himmelen?

Kommentera