Tjejtjensk shariapolis terroriserar Berlin


av Soeren Kern  •  3 augusti, 2017

 • Våldshot mot ”felande” kvinnor ses som ”patriotiska handlingar”.

 • ”De har kommit till Tyskland för att de vill bo i Tyskland, men de försöker förvandla det till Tjetjenien med sitt medeltida sätt.” – Socialarbetare som intervjuades av Meduza.
 • ”Allas uppmärksamhet är fixerad vid syrianerna, men tjetjenerna är den farligaste gruppen. Vi ägnar inte tillräckligt stor uppmärksamhet åt detta.” – Polisen i Frankfurt (Oder).

Hundra islamister genomdriver nu öppet sharialag på Berlins gator, enligt en lokal polis som utreder en nyligen inträffad våg av våldsövergrepp i den tyska huvudstaden.

Den självutpekade moralpolisen består av salafister från Tjetjenien, en övervägande sunnimuslimsk region i Ryssland. Detta medborgargarde använder våldshot för att hindra tjetjenska migranter från att integreras i det tyska samhället, och de förespråkar också etablerandet av ett parallellt islamistiskt rättssystem i Tyskland. De tyska myndigheterna verkar oförmögna att stoppa dem.

Läs vidare


4 responses to “Tjejtjensk shariapolis terroriserar Berlin

 • Mr Jordan

  Akilov är säkert bedrövad över utvecklingen; hur kan så många av hans landsmän ha hunnit bli så inspirerade av hans tokiga, religiösa idéer. Han, en ensam galning, som bara dragit sitt land i smutsen. Obegripligt!

  Gilla

 • Gringo

  Det spelar väl ingen roll var muslimerna kommer ifrån! De försöker införa samma lagar i Sverige. Bara en tidsfråga innan de lyckas i vårt feministiska Sverige där ingen vågar säga emot muslimerna. Vad är de för fel på vår lag, våra normer, våra värderingar, passar inte de så får ni väl lämna moder Svea.

  Gilla

 • hllviken

  Liknande förhållande som i Sverige;

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Salafister, var har jag hört det namnet förr?? Malmö, kanske?

  Malmös fritidskommunalråd Frida Trollmyr (S) som representerade Malmö stad vid invigningen av Skandinaviens största moské, Umm al-Muminin Khadijah sa: ”Jag hoppas kulturcentret kan bli en mötesplats för många Malmöbor.”

  Hon hoppas att folk ska lida under sharia-lagar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: