Stäng

Hemvändare kallas dom

Denna video visar vad de så kallade ”hemvändarna” kan ha ”roat” sig med när de var ”borta”! ”Hemvändarnas” barn bör naturligtvis omgående omhändertagas och ”hemvändarna” själva placerar på inhägnat område!

FjärranÖsternRedaktören är lite imponerad av PK- politikers och PK pressens påhittighet när det gäller att hitta på benämningar som får dessa mordlystna muhammedaner att framstå som  oskyldiga offer! Eventuella barn som ”hemvändarna” medför bör naturligtvis omgående omhändertas!

27 reaktioner på “Hemvändare kallas dom

 1. Om dessa mordiska Mena-människor åker till Sverige, hur kan man kalla dem ”hemvändare”?
  I så fall får de väl ändå åka till en plats i blattistan!

 2. Politiker hittar på nya benämningar för saker och företeelser för att dölja, vad som i verkligheten finns bakom orden. De försöker hela tiden förvilla oss med sitt prat. Det är ganska många år sedan jag kom underfund med detta.
  Sedan dess har jag kallat politiker fär skitstövlar.

 3. Nu har de varit kreativa igen de här språkförstörarna. Att kalla dessa mordiska terrorister för ”hemvändare” är verkligen galet. Det förutsätter för det första att de återvänder till sina hem, där de är födda. Dessutom har de senare i livet valt att bli medlemmar i Islamiska Staten.

  Här i Norrland har vi så länge jag kommer ihåg haft fester under sommaren då utflyttade norrlänningar kommer hem och hälsar på. Storsjöyran är en sådan.

 4. Hemvändare? Ungefär som att man varit på en Semestertripp?
  Men av alla lallande idioter som jobbar på Stasi TV kan man
  förvänta sig det mesta, Sverige är inte deras hem, men väl
  födkrok tack vare den idiotiska sju klöverns intelligensbefriade
  politiker..
  Deras hem är i öknen, och gärna i sällskap med sju klöverns
  dårar..

 5. Här har vi en s k ”hemvändare”, nämligen svenska f d terroristhustrun Anna Sundberg aka Um Anas.

  http://x.cdn-expressen.se/images/ec/54/ec54147caff848bebe557d7d5440b67f/16×9/648@80.jpg

  Delcitat

  Expressen myser med jihadist.

  Visst kan man tycka att folk som fått sitt straff och tagit det kan få gå vidare. Men problemet med Um Anas aka Anna Sundberg aktiv i…surprise…miljöpartiet är att hon aldrig fått något straff. Hon hängde med terrorister i 16 år och har nu skrivit en bok och skall gullas med. Nu senast i Expressens artikel.

  http://www.expressen.se/halsoliv/halsa/anna-23-lamnade-sverige—for-ett-liv-med-jihadister

  Anna Sundberg var kompis med en minister, ni kan aldrig gissa vem…..Mehmet Kaplan…Surprise (igen)! Kaplan var som ni vet (om ni följt tidigare granskningar av honom) en person djupt insyltat i islamismen i Sverige. Att ingen seriös journalist på allvar gräver fram all skit om Kaplan nu när MP inte har frikort längre (eller har de fortfarande det?) är mkt märkligt men knappast förvånande. Charta 2008 verkar vara ett eldorado för islamist och terrorist beundrare, vilket Gudmundsson mfl grävt fram för länge sedan.

  Slut delcitat

  (Forts. följer i min nästa kommentar nedan)

  1. Ja hennes skitbok kommer säkert att stötas och blötas
   och göras reklam för hos Stasi TV s kultur redaktion.

 6. Vadå, vända hem, ni är ju redan hemma, i ert utopiska paradis till kalifat! Oj, ursäkta, det var visst gårdagens nyheter, hehe. Stackars ni, verkligen, inte, men ni kan tacka våra vidriga politiker för möjligheten att bli en vilande terrorcell i Sverige istället. De ser fram emot mängder av barn och framtida soldater till Daesh. Tänk inte på ekonomin, det är redan ordnat av Stefan. Det finns ett enkelt knep; höj skatten, det har Stefans kompisar gjort i alla tider, fiffigt som satan! Pengar är inte allt, jag vet, men fler moskéer byggs, våldet ökar, kvinnors frihet minskar, ni kommer snart känna er som hemma. Stefan är mån om allas trivsel, han för en ypperlig och inkluderande politik, helt fri från motsättningar, för det har han bestämt. Trygghet är väl ändå en högst subjektiv känsla; vissa blir otrygga av tystnad och lugn och ro, det är bara vi, här uppe i Norden, som är lite knasiga i bollen. Välkomna hem, till den islamiska republiken Sverige!

   1. Rättelse:

    Min kommentar hamnade tyvärr lite fel. Avsikten var att lägga den som ett tillägg till min kommentar ovan betr. den kvinnliga svenska islamistiska terroristen Anna Sundberg.

 7. Socialtjänsten: ”IS-terrorister kan vara bra föräldrar” ( se artikel i Fria tider).
  Feministregeringen, 7 klövern o PK jublar för dom bara älskar bra föräldrar som är föredöme för sina barn! Grattis, Ni är sjuka, så sjuka, sök vård, gärna i Raqqa, vi tackar.

  1. Läste det också, det är så man vill gråta åt det! Sverige är så vidrigt att det inte finns på kartan. Man daltar med muslimer i det feministiska Sverige, att feminismen är totalt förvrängd och hånad. Det finns inte ord för vansinnet!

 8. PK:isternas vokabulär:

  Hemvändande = Terrorist
  Pride = Pervers
  Ensamkommande barn = 16 år eller äldre
  Värdegrund = VP:s partiprogram

 9. Av vilken anledning skall vi ta emot dessa personer i Sverige?
  Sänd dem snarast tillbaka till deras ursprungliga hemland. Svenska skattemedel skall inte användas eller slösas bort på denna sortens folk. De har själva gjort sitt val. Eftersom de utgör ett hot mot den svenska befolkningen skall de naturligtvis visas ut. När skall våra politiker samt kommunala och statliga tjänstemän sluta dalta?
  Hör tid att förpassa regeringen Löfven & Co till historieboken.
  Vi måste få en sverigevänlig regering i vårt land!

 10. De är hemvändande terrorister och krigsförbrytare och borde dömas för krigsbrott på samma sätt som andra krigsförbrytare.
  Svenska regeringen kommer tyvärr inte frivilligt ändra reglerna så att man kan ta ifrån dom medborgarskapet, tvärtom så låter man farliga terrorister gå lösa och ger dom skyddad identitet, och belönar dom med förmåner som förtur till lägenhet, skuldsanering, och livstids försörjning. Det påminner mig lite Gaza/palestiniernas avlöning av terrorister….

 11. Detta gulligull samhälle är sjuk, Sverige bli inte frisk fören hela 60-70 tals flummare ha dött ut, men då är det försent

 12. Detta om att mördarna ska tas om hand när dom kommer hit har ju pågått i flera år nu och inget händer eller har hänt . Ansvariga politiker bara svamlar och inget händer .Ta av dom svenska passet och skicka tillbaka dom där dom varit och mördat folk så dom blir lagförda där. Så att vi blir av med problemet.

 13. Ingaproblem alls enligt Feministregeringen, eftersom Umeå ha expertis för att ”avradikalisera” dessa Svenskar, med löfte om bostad, bidrag, körkort o jobb på förskola, OBS det sistnämnda är inget krav det går lika bra med Koranskola, PK jublar i kör, grattis!

 14. Hemvändare hur kan man bara komma på en så imbecill beteckning.
  Återvändande terrorister är den med korrekta benämningen.
  Det svenska staten borde göra är att dra in alla resedokument och uppehållstillstånd som är utfärdade i Sverige för att försvåra och förhindra inresa och återvändande till Sverige.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: