Misstänkt hatbrott mot Pride i Malmö


HUMOR. En man halade fyra Pride-flaggor till halv stång på Möllevångstorget i tisdags.

Händelsen har polisanmälts. Polisen rubricerar fallet som hets mot folkgrupp med hatbrottsmotiv, att syftet var att kränka utifrån sexuell läggning.

-Pettersson undrar hur det kan vara en kränkning? Pride eller som det egentligen heter ”Perversa veckan” är ju för alla eller….

Nåväl, är det Malmös stora problem så…

Sydsvenskan skriver om händelsen så ni får leta upp artikeln och läsa själva. På söndadär det förresten parad i Malmö, då hoppas jag Sydsvenskan eller andra räknar antalet muslimer i tåget och gör ett reportage om alla dem.

Läs gärna om när samma sorts människor som nu skriker om hatbrott brände svenska flaggan. 


10 responses to “Misstänkt hatbrott mot Pride i Malmö

 • Kent

  I identitetspolitikens och feminismens namn så har väl i stort sett all nyrekrytering till polisledningen skett på ovannämnda grunder och med rätt partibok naturligtvis.

  Gilla

 • Fiona1177

  Så in i helvitte löjligt att man tappar andan! Tur (än så länge) att man inte kan bli dömd för vad man tänker…… men det kommer nog snart sådana små pejlingsapparater som kan ta reda på det. Vänstern jobbar nog för fullt på att framställa sådana. Då sitter många av oss illa till, kan jag lova!

  Gilla

 • Ulli Vollmer

  Sjuk, sjukare, Sverige

  Gilla

 • ossie

  Hade man brännt svenska flaggor så hade de nog inte brytt sig. Men bögflaggor det är skillnad det de är heliga. Man kan spy när man ser skiten.

  Gilla

 • Wally Walrus

  Ja där ser man polisens prioriteringar. När svenska kyrkor och kyrkogårdar vandaliseras orkar polisen inte ens åka ut för göra en brottsplatsundersökning.

  Gilla

  • larslindblog

   Ja.,.VET HUT POLISER !!! Det normala hade varit att omedelbart avskriva. ”Spaningsuppslag saknas” som polisen gör om jag anmäler något
   Återigen VET HUT !!!

   Gilla

   • Bosse

    Ja det är därför att jag är kritisk mot polisen.Jag litar inte på dom. Dom verkar inte stå på svenskarnas sida. Dom gör så många konstiga saker,så ofta, så man undrar. Jag kan inte tänka mig att alla är så fega så dom blint gör som Dan Eliasson säger. För mig har dom mycket att bevisa innan jag är övertygad att dom vill göra allt för ett bättre Sverige.

    Gilla

 • Joy

  Ja, så nu är Pride-flaggan en okränkbar pryl. Men att bränna Svenska flaggan är lagligt. Herregud, vilket sjukt land vi har!

  Gilla

  • larslindblog

   Det har skrivit mycket om polisers låga löner och att nyanställda civila ofta får 5000 mer i månaden än utbildade poliser…
   Men polisen främjar inte precis sina aktier hos oss hederliga vettiga normala svenskar genom att ägna tid åt ” hets mot folkgrupp” gnäll & gny……snyyyyyyft…..yyyyyylll

   Uppmaning till polisen : Välj sida !! Vill ni stötta förstörelsen av Sverige ?? Eller :
   Stötta traditionella värden och ärbara människor ??

   Gilla

  • Ama Tona

   Ni som tycker att prioritet på brott inte ska vara högre än pride flaggor på halvstång . Vad är det som är så allvarligt med det? Kan i förklara?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: