Sveriges Nationaldag ska ”anti-rasisterna” ägna åt att håna Sverige och svenskarna


6/6 INTERNATIONALDAGEN med Kämpa STHLM

Information: Dagen till ära, bjuder Kämpa STHLM in till ett firande i internationalismens tecken.
Ta med kidsen, grannen, hon i kassan & alla dina polare! Det här vill ni inte missa!

14.00 Grill
15.00 Presentation av Kämpa STHLM
15.30 Föredrag av Mathias Wåg: ”Nordfront eller Moderaterna – sprickor i brunhögerns enhetsfront”,
17.00 Banderollworkshop
20.00 Flaggbränning!

Ni får själva leta upp länken om ni är intresserade av att läsa mer om de som kallas sig arbetarklass men knappast har arbetat och betalat skatt…

Internationell socialism är en av de ursprungliga idealen för kommunismen och Pettersson antar att det är det de ska fira på Internationaldagen den 6/6, om de vet vad de firar eller bara förstör det andra har arbetat ihop…


32 responses to “Sveriges Nationaldag ska ”anti-rasisterna” ägna åt att håna Sverige och svenskarna

 • Misstänkt hatbrott mot Pride i Malmö | Petterssons gör skillnad!

  […] Läs gärna om när samma sorts människor som nu skriker om hatbrott brände svenska flaggan.  […]

  Gilla

 • Henrik

  Självklart så borde myndigheterna notera vilka som kommer till sådana här tillställningar.
  Då de flesta är samhällsparasiter så bör alla deras bidrag och andra stöd från flaggans land avslutas direkt. Det är ju knappast arbetande skattebetalare, snarare flummade som det gick snett för i skolan.

  Gilla

 • Observator X

  Ta-daa, vi måste ju höra en landförrädarinna:

  https://mobile.twitter.com/daccraft/status/870274411500273666/video/1

  Länk från Svt ursprungligen men via eminente daccraft.

  Gilla

 • martainkeillor@gmail.com

  Altså sämre än vad dom är imot,ingen tanke bakom vad dom gjör så själva är dom därmed rasister som tycker dom är bättre än andra rasister.
  Så ”gammalt” nu är ordet som andvänds av mindre litterala som inget annat har att gjöra,liksom nazister är dom bara ute efter oppmärksamhet.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  Straffbart att bränna svenska flaggan?
  2007-09-08 i STRAFFRÄTT

  FRÅGA
  Är det olagligt att bränna den svenska flaggan eller något annat lands flagga?

  SVAR
  Nej, det är inte straffbart i sig att bränna något lands flagga i Sverige. Det finns andra länder där det mycket väl skulle kunna vara straffbart att bränna det egna landets flagga, t.ex. Turkiet, och det finns säkert människor som tycker att det vore omoraliskt och fel att bränna den svenska flaggan, men straffbart är det inte.Hoppas att du har hjälp av mitt svar

  http://lawline.se/answers/4141

  Gilla

 • Grune

  De svinpittar som anammar detta upprop borde skjutas i huvudet ty dom förnedrar och skam förklarar hela det Svenska folket

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det finns ingen som helst hejd och normal anständighetskänsla, än mindre något som ens liknar vanligt vuxet omdöme, inom dessa rabulismens rabiata led av samhällsfientliga anstiftare. Att bränna en nationalsymbol är ett av de grövsta brotten man rimligtvis kan begå och det ovan avbildade kräk som uppmanar till detta skändliga brott mot det land där hon beklagligtvis lever och verkar, hade i en fungerande rättsstat blivit föremål för såväl brottsutredning som sinnesundersökning.
  Minns här att det som inte lagen förbjuder, det förbjuder skammen!

  Hit anländer all världens parasiter för att skamlöst begagna sig av de övergenerösa bidragserbjudanden som urskillningslöst tillhandahålls, bara för att spotta på det svenska samhälle som givit dem goda möjligheter att förkovra sig och tjäna sitt uppehälle på ett hederligt sätt.
  Vi kan dock icke förvänta oss någon tacksamhet av infantila och dysfunktionella kravproducenter med fokus på att demolera strukturerna.

  Skulle då vårt land verkligen vara en så förbannat usel plats att leva på att det gjort sig förtjänt av de utåtagerande inkräktarnas speglosor och förakt, torde dessa sociopater ta och packa sina pinaler, försvinna ur vår åsyn och uttala sina skabrösa smädelser inom ett territorium som bättre motsvarar deras vettlösa fordringar.
  Önskvärt vore också att de tog den vidriga ministären med sig, ty det är dessa samhällets inre och därmed värsta fiender som initierat till den politiska infiltration och förnedring vi nu tvingas bevittna konsekvenserna av. Sverige har kränkts och det är VÅR skyldighet att kräva upprättelse!

  Andreas.

  Gilla

  • Mr Jordan

   Bra talat, som vanligt! Undrar om en årlig majbrasa på Sergels torg, av diverse muslimska länders fanor skulle väcka ett visst misshag och förtret? Jag tror att det skulle bli liv i luckan!

   Liked by 1 person

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    Ja, sannerligen! Min första tanke.
    Vi har alla kränkts av dessa ständiga tilltag som endast intensifierar det vanvettiga föraktet mot svenska folket och våra kulturtraditioner samt hela vårt sätt att leva. Missgrepp och anarkistiska revolter som passionerat uppmuntras av den förvirrade och våldsförhärligande radikalvänsterns fula, fascistoida falanger.
    Vi har tillåtit denna kränkning genom vår undfallenhet, brist på civilkurage och oresonliga vilja att ständigt vara till lags för att undvika konflikter – något som genom sekler bildat en defekt i vår eljest så goda nationalkaraktär. Dags för en omdaning och en rättmätig uppresning av ett kuvat folk – ett folk som börjar få mer än nog av det politiska vanstyre som lagt grunden till det förnedringsscenario vi nu tvingas hantera.
    Tack för Ditt gensvar!
    Andreas 🙂

    Gilla

 • Adolf Nilsson

  Var kommer alla idioter från?Dom kommer hit som flycktingar , börjar med politiken, dom blir medlemmar av någon skit parti sen driver någon politik dom har flytt ifrån.Dom vill att Sverige blir som deras land dom har flytt ifrån.Varför är dom inte tacksamma .Fojuad rousbeh,Kawesa, dinamarka.,ali estaban eller vad dom heter att dom inte skämms.Mvh Adolf

  Gilla

 • Tony

  En flock med åsnor hade passat in idet sällskapet.

  Gilla

 • Observator X

  Låt dem hålla på, inget speciellt att bry sig om.

  Nationaldagen var det många år sedan jag firade. Varför skulle man det?
  Se på Sverige idag, en veritabel soptipp, mer än överfylld av allsköns motbjudande gegga från världens alla möjliga skithål…ett kontaminerat, pestsmittat ”skicka-avskrapet-upp-dit” hörn på ett lika dyngstinkande jordklot.

  Hylla ett land vilket sviker sina gamla, sina sjuka, sina döende, sina barn…sina nyfödda svenskar.
  Fy fan.

  Gilla

  • naimlap

   Svenstia är inte mitt land längre! Det är grisarnas land fråga Herr Glanzkopf M och ringvraket Lövén S.

   Gilla

 • Hanna

  Svenskarna ska bara hålla tyst och jobba på. Bränn vår flagga, gör vad ni vill, vi betalar för allt och alla, de som protesterar är brunhöger och rasister.

  Gilla

 • Bosse S

  Varför inte samma aktiviteter när det ska firas zigenarnas nationaldag. Eller någon annan uppmärksammad mellanöstern nationaldag.

  Gilla

 • ossie

  De s k anti rasisterna är nog de största svinen.

  Gilla

 • Jhonsson

  Om någon bränner svenska flaggan, tror jag att polisen vänder ryggen till.
  Förr var man stolt över den svenska flaggan. Man var stolt över det en gång så fina Sverige. Man var stolt över att vara svensk.
  Nu är det bara skit av allt.
  Tack för det Reinfeldt och Löfven.

  Gilla

 • Jhonsson

  Anna Kinberg-Batra:”Stockholmare är smartare än lantisar”
  Kan man tro det?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Hoppas någon företagsam dokumenterar deras kriminella verksamhet. Bränna flaggor är ingen lek.

  Gilla

  • Tony

   Ja deras skyddslingar bränner ju bilar hus skolor fabriker
   hus med människor i, så dessa idioter skall väl försöka att
   överträffa dem genom att bränna Flaggor,, undrar ifall
   dom gjort likadant med Mordkoreras, fast den är väl deras
   nationalsymbol, så den klarar sig nog?

   Gilla

 • Johan

  Antidemokraterna är ett mer passande namn.

  Gilla

 • Galten

  De flesta av oss minns väl den här jävla haggan.

  Gilla

 • Rättsstravningsprojektet

  International betyder
  Inter= Begrav
  National= Nationerna

  1 Nation 1 World Order

  NEW WORLD ORDER

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det är bara att låta dem hålla på ett tag till för när räkenskaperna för deras agerande skall göras upp blir det betydligt enklare att verkställa deras domar. Jag hoppas att det inte skall dröja alldeles för länge innan domarna kan börja verkställas för PK folket och andra sinnesslöa i PK svansen.

  Gilla

  • Grune

   Maximalt till i September 2018, för sedan regerar SD och då blir det mycket synd om 7-klövern och deras anhängare.
   Vi måste nog bygga nya fängelser för att få rum med alla landsföredare.

   Gilla

   • Lars

    Tycker nog att för varje dag så anpassar sig SD för att bli en fullvärdig medlem i 8-klövern. Hoppas jag har fel..

    Gilla

 • asatemplet

  Vilka vanliga svenska arbetare är intresserade av detta?

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  I US flaggbränning är straffbart.I sossarnas Sverige annonserar man om det.Hur långt har moralen sjunkit eller snarare hur lågt har vi sjunkit.Man blir mörkrädd för mindre.Just nu går kulturnyheterna i SVT, en iranier kommenterar nånting med fruktansvärt svenska,kan man inte anställa folk som kan prata svenska.Vad blir det av vårt land,är det dags att lära sig arabiska eller göra sitt hajj till Mecka och Media? MVH Adolf

  Gilla

  • Argus

   Yttrandefrihet, inklusive flaggbränning, skyddas av The Bill of Rights, de tio första tilläggen till den amerikanska konstitutionen, specifikt första tillägget ”Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the Government for a redress of grievances.”

   Gilla

 • Argus

  [O]nyttiga idioter.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: