Tre frågor ni kan ställa till alla antirasister och antifascister


1. Varför anses t.ex. black pride, black power, gay pride och Asian pride som något positivt och lovansvärt men white pride något avskyvärt (se nedan)?

2. Varför förväntas bara Europa och västvärlden ha sina gränser öppna för helt fri (vem som helst, enligt mottot ingen är illegal) och okontrollerad (ingen ID eller härkomstcheck) invandring fran hela världen? Då inget sådant förväntas av något annat av världens länder. Varför anses det som självklart att andra länder har rätt till en kontrollerad invandring för att skydda sitt folks identitet,  kultur och sammanhållning samt har rätten att skydda sin befolkningen mot krimininalitet, samhällsomstörtande verksamhet och bidragsparasiteri (medans västvärlden inte anses ha den rätten)?

3. De sig själva kallande antirasisterna och antifacisterna talar hela tiden om rasism men hävdar samtidigt att alla är lika för att alla är av samma ras, människorasen, och att därför t.ex. all jämförelse/rasforskning är fel. Men hur ska de nu ha det, finns det olika raser ja eller nej? Om ja måste vi kunna prata om det. Om nej, varför då tala om rasim?

https://en.wikipedia.org/wiki/Black_pride

“Black pride is a movement in response to dominant white cultures and ideologies that encourages black people to celebrate black culture and embrace their African heritage.”

https://en.wikipedia.org/wiki/White_pride

“White pride is a motto primarily used by white separatist, white nationalist, neo-Nazi and white supremacist organizations in order to signal racist or racialist viewpoints.”

P.S.

The white man is responsible for everything bad in the world, just everything, he is always the one to blame. But why then want everyone live in the countries he built?

https://www.amren.com/features/2015/04/white-man-why-are-you-giving-away-your-country/

The real reality, just two examples:

http://americanfreepress.net/70000-whites-murdered-in-modern-south-africa-obamas-african-legacy/

https://www.amren.com/the-color-of-crime/

”This meant a black person was 27 times more likely to attack a white person than vice versa. A Hispanic was eight times more likely to attack a white person than vice versa.”

The claimed reality:

victim

white-minority-group


30 responses to “Tre frågor ni kan ställa till alla antirasister och antifascister

 • Sven T

  Invasiva arter:
  Främmande arter kan ibland utgöra ett bekymmer och i värsta fall ställa till stora problem. Vissa arter trivs helt enkelt för bra i sin nya miljö och kan expandera kraftigt och i samband med detta påverka inhemsk biologisk mångfald eller orsaka stora socioekonomiska skador. Sådana arter brukar kallas invasiva arter.
  (detta är från SVT och handlar om puckelryggiga laxar från Ryssland, men det stämmer väl in på övriga invasiva arter i Sverige)

  Gilla

 • ruben

  Ungefär som en del kallar sig antirasister, skulle jag vilja nämna mej som antimördare. Jag skulle nog bara kunna ta ihjäl någon i självförsvar eller bli rasist endast i självförsvar. Dvs. man kan göra det mesta för att inte någon annan kultur av enbart egoistiska skäl, tar ifrån en det utmätta livsutrymmet. I Sverige hade vi skapat ganska bra regler för respekt och integritet för just det. De reglerna håller nu på att malas sönder av en mer primitiv kultur från främst mena-länderna, som migrationsverket envist och villkorslöst bjuder in till Sverige med allt betalt och mot majoritetens vilja. En typ av medvetet folkmord, kan man kalla det för, eftersom det påtvingas stora delar av folket. Sluta genast! Stäng all asyl-mottagning och skicka hem alla som är kriminella eller uppehåller sig här olagligt.

  Gilla

 • ?

  Muslimen är på genbankernas svarta lista och är en högriskart. Det innebär att den är ett hot för andra redan befintliga arter.

  Muslimen kommer ursprungligen från Arabiska halvön och västra Asien, men på 1950-talet gjordes av misstag utsättningar i europeiska länder. Det är den muslimska arten som man tror tagit sig vidare till kringliggande länder. I Sverige sågs den första muslimen 1954, då i centrala Göteborg.

  Den inhemska befolkningen är hotad. Den ovanliga och invasiva muslimen har setts i Uddevalla på västkusten. Nationella runtom i landet uppmanas att hålla ögonen öppna.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4PQ6E/stor-okning-av-svartlistade-fisken-puckellax

  Gilla

 • Janne

  Tänk att vissa människor fortfarande är så korkade! Tror dom på tomten också och att jorden kanske är platt??
  Att vara, bli eller ha varit homo är naturligtvis hur onormalt som helst, det begriper ju varenda människa som fortfarande kan tänkta någorlunda fritt och självständigt! !
  Det kan vara en missbildning, eller rent ut bara ett onormalt ofog av några som blivit uppmuntrade att ”prova”
  Det svenska genomruttna och sinnessjuka samhället uppmuntrar ju i dag till alla möjliga -och omöjliga- perversiteter!
  Här går återigen Sverige i bräschen, dom har specialiserat sig på allt det onormala och perversa!
  Men så är det när feminister, kommunister tillåts sätta agendan!
  Då uppstår detta kaos, elände och dessa vansinniga ideer!
  Janne

  Gilla

  • Bosse

   Något fel är det på detta samhälle eller på dom som styr det.Jag såg att något som heter könsdysrofi har ökat lavinartat i landet. Att man känner att man är i fel kropp.Och det måste bero på detta perversa tillstånd som uppmuntras med pride och andra sjuka saker som folket matas med konstant. Samhället tvingar dig snart att vara pervers för att passa in och ha rätt värdegrund.Norge,Danmark och Finland skulle ju ha samma sjukdomstillstånd om det berodde på folkslaget.Men dom har inte något sådant tillstånd så helt klart är att detta samhälle håller på att förstöra unga med sitt jävla tjat om genus, värdegrund, pride,homo och allt annat som är udda.Dom unga blir förvirrade. Snart kommer feminister och andra idioter att säga att pedofili är något naturligt och ska bejakas.Fy fan hur detta samhälle förstörs för varje dag.

   Gilla

   • Ki Kollbrunner

    ”Dystrofi” är en medicinsk term för otillräcklig utveckling eller näringstillförsel..
    Det måste vara ”mentaldystrofi” av för lite ansvar och krav… För mycket rättigheter och minimala skyldigheter..

    Gilla

 • eugenecork

  det mesta hänger på FOSTRAN, vi kan ta hundraser som exempel, inte mkt som skiljer raserna åt, vissa raser utmärker sig och tycks ha komplex, kanske för att de är medvetna innerst inne om att de inte liknar Vargen, som är ursprungshunden…de små framodlade raserna är kaxiga och stöddiga och är ofta odrägliga…raserna som utseendemässigt ligger närmast ursprungshunden är de som vi människor prioriterar…stora framodlade arter typ St.Bernhard, Grand Danoau ger ett lojt å slött intryck medan Taxar och Chivavor kan bli jävligt bittska…till mellanhundarna räknar jag Schäfern, Rottisen, Labradorer bl.a… dessa ligger närmare ursprungsjycken, än den vanskapta Moppsen
  Människan som exprementerat fram de olika arterna är nu inne i samma exprement…inom två- tre hundra år kommer samtliga människor ingått en förvandling till att ha blivit BONDHUNDAR (typ)…tror mig veta att vi får problem att hindra den utvecklingen?

  Gilla

  • Ulli Vollmer

   Bondhundarna brukar ju vara de angenämare. Däremot raser som avlas hårt resp. utpräglad inavel likt kusingifte*100 över generationer => stor antal psykopater / stort antal fysiskt missbildade avkommer

   Gilla

  • Bosse

   På tal om hundar så erkänner man att det finns olika raser.T.ex schäfer,tax.bulldog, o.s.v.Det är samma art. Men när det gäller människor så ska man inte tala om raser.Det är fortfarande samma art, men så klart att det finns olika raser. Negroid,europeisk,asiatisk.indianer,o.s.v. Det är korkat att förneka det. Men om dom påstår detta så kan det ju inte finnas ett ord som heter rasism. Dom pk korrekta får svårt att förklara sig ibland. Dom målar in sig i hörn gång på gång.
   Fotnot: Skillnaden mellan arter och raser är att olika raser kan para sig med varann och få avkomma. Men olika arter kan normalt inte få avkomma med varann( det finns faktiskt undantag). Åsna och häst. Tiger och lejon. Indisk elefant och afrikansk elefant är olika arter och kan inte få avkomma med varann. Afrikanska elefantens närmaste släkting är en liten klippgrävling(dassie).

   Gilla

   • Mia

    Vetenskapen har kommit ram till att människors genuppsättning skiljer sig för litet för att kunna indelas i olika raser.
    Vi är alla homo sapiens.

    Gilla

 • Håkan

  Jag tycker man kan fråga en helt annan sak!

  Hur försörjer du dig?

  Då kommer det visa sig att en mycket stor del är beroende av bidrag eller försörjer sig via anställningar i vänsterorienterade organisationer typ fack, SSU mfl eller inom stat, landsting, kommun!

  Dvs nära nog ingen försörjer sig själv!

  Gilla

 • Jhonsson

  Att föra ett intelligent samtal med individer från PK- flocken är närmast omöjligt. Alla verkar ju vara fundamentalister.

  Liked by 1 person

  • Carl

   Så sant!. Min erfarenhet är att det endast handlar om prestige. och rädslan över att ha haft fel å det grövsta i så mycket.

   Gilla

 • Fredde

  Ja, vad händer om jag drar igång en Hetro-parad med svenska flaggor?
  En svensk-parad och målar övergångsställen gula och blå?

  Då lär väl alla ”fris-sinniga” gå i taket…

  Liked by 2 people

  • Joy

   Visst fanns det väl gula övergångsställen i Sverige förr? Eller har jag blandat ihop det med något annat lands?

   Gilla

   • Argus

    Nu har du avslöjat din ålder. 😉

    Det är på dagen 49 år och 11 månader sedan de försvann. Det var inte bara högertrafiken som var nytt 3 september 1967 utan även vägmärken och annat ändrades.

    Gilla

 • Mimi N.

  Se här huvudlösa antirasister, antifascister…här läser ni en enkel analys av det som driver er, orsaken till era anomalier och animalier.
  Ni och era stupida lagar som förbjuder kakor, fläsk, sankta Lucia, jul, klassiska böcker, ord som ras, svart, neger, zigenare och mycket mer! När ni inte lyckas få dit oss för inbillade hatbrott, då kallar ni oss ‘rasister’, Ni blir upphetsade, pilska och kåta av ordet rasist – därför skriker ni ut ordet gång på gång för att få ert livs orgasm – och ni vältrar i det, era perversa jävlar!
  I själva verket är det ni som är nazisvin, rasister, terroristanhängare, antisemiter, dumma jävlar som förbjuder Hergés Tintin, Astrid Lindgrens Pippi. Vad sägs om Agatha Christie som skrev ”Tio små negerpojkar”, om Shakespeare och många, många illustra namn som ‘kränker’ era ignoranter till flyktingar?? Kommer ni att förbjuda Gud, Jesus och jungfru Maria för koranens skull?
  Ni är just det som ni anklagar era motståndare för att vara. Ni dömer på förhand och avhumaniserar. Uttrycksfriheten är borta, vi får uppleva skrämseltaktiken och absurda lagar istället.

  Liked by 1 person

  • Ama Tona

   Bra Mimi N,Jhonsson, Joy, Fredde.
   Har ni skickat texten till regeringen .. Jag uppmanar er ..Det vore tråkigt om de inte får ta del av vad vi tänker… jag mejlar allt

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: