Apropå Pride och hbtq!


Vad är det som gör att präster är homosexuella? Alla dessa präster som utnyttjat små pojkar sexuellt? Om man predikar från Bibeln så borde man följa denna. Är inte prästyrket ett kall?  Det står i klartext att sexuella lustar mellan samma kön är en styggelse!

bibeln

I Paulus brev till Romarna kapitel 1, verserna 23-32 står det i klartext vad kristendomen anser om homosexualitet.

Citat vers 26 och 27

”För den skull gav Gud dem till pris åt skamliga lustar: deras kvinnor utbytte det naturliga umgänget mot det onaturliga”   ”Sammalunda övergåvo  ock männen det naturliga umgänget med kvinnan och upptändes i lusta till varandra och bedrevo styggelse, man med man……….

Hur kan prästerna  predika att Bibeln är sann om de inte lever efter den själva?

JAG BARA UNDRAR??

5 responses to “Apropå Pride och hbtq!

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Med anledning av den notoriska HBTQ-maffian, dessa oligarkernas enormt praktikabla idioter, och de pretentiösa provokationsparader städerna var sommar tvingas genomlida, har vi följdriktigt fokuserat på homo-, bi- och transsexuella exhibitionisters alla abnormiteter. Gott så!

  Emellertid, mina vänner meningsfränder och de antagonistiskt sinnade vilka på förekommen anledning sökt sig hit, vad man ofta förgäter i denna moraldebatt är det faktum att det även bland heterosexuella förefinns en mängd exceptionellt avvikande och destruktiva aktiviteter.

  Undertecknad fanbärare av den moraliska upprustningen postulerar nämligen att den otyglade lastbarheten, i vilken form den än uttrycks, symboliserar såväl individens som samhällets förfall och dekadens – ett nedbrytningstillstånd inom vilket vi nu befinner oss.

  Avslutningsvis förtjänar framhållas att det alltjämt existerar en och annan homosexuell herre vilken icke när något som helst behov att manifestera sin läggning, oaktat han aldrig förmåtts generas inför den.
  Andreas, kristen, gay, försynt och respektabel ungkarl 🙂

  Gilla

 • Sam

  Preach it

  Gilla

 • Mia

  Har du plockat fram bibeln som argument nu också. Vi kanske ska följa den som muslimerna följer koranen.
  I bibeln står mycket annat också som du säkerligen inte har en tanke på att rätta dig efter.’
  Bland annat att den som jobbar på vilodagen ska stenas till döds.

  Gilla

  • mari svensson

   Bara som en tanke – Jag följer inte bibeln men jag skrev präster. Präster som predikar Bibeln. Tanken var från början att jämföra lite med koranen som du var inne på. Inte alltid som man själv tycker men för att skapa diskussion och debatt

   Gilla

  • Claes H

   Javisst, Mia. Hoi polloi har ju fått för sig att homos kletar ner sig med… med… b-js! Någon annans b-js! På sina mest privata delar!
   – Tur ändå att vi har kultureliten, som vet att det där är ren lögn!
   – Homos är fina människor! Ofta nog i kultureliten, de med!
   – Fint ändå att biskoparna osv i SveK har fattat vad som gäller!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: