Polischefen: Riv jihadisternas pass


ISLAM. Över 150 jihadister har fråntagits medborgarskap och förbjudits från att återvända till Storbritannien. Rekordmånga pass har dragits in i år efter terrorattackerna i England. Erik Nord, polischef i Storgöteborg, menar att Sverige borde följa britternas exempel.

– Om terrorattackerna fortsätter så är min bild att Sverige och övriga länder inom Västeuropa kommer vidta samma åtgärder som man nu utövar i Storbritannien, säger polischefen i Storgöteborg, Erik Nord.

Insatserna för att bekämpa terror har eskalerat drastiskt i Storbritannien. Bara i år har 40 terrormisstänkta personers brittiska pass rivits. Det är en hög siffra sett till att det totalt plockats 152 stycken från 2011 och fram till nu, avslöjar The Times.

Läs mer på GP…

S, V och MP har i flera års tid varit emot indragna pass för jihadisterna, men varför de andra inte driver frågan är obegripligt.

-Pettersson tycker det är en bra idé som går att förbättra. Inte bara jihadister ska bli av med medborgarskapet utan alla grova brottslingar med rötter i andra länder och sedan tycker jag att…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

 


23 responses to “Polischefen: Riv jihadisternas pass

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: