Kvinna skjuten i Enskede


BROTTSLIGHET. En skottskadad kvinna har hittats utomhus i Enskede i södra Stockholm. Enligt uppgifter är kvinnan i 35-årsåldern och träffad i nacken och halsen.

– Arbetshypotesen är att platsen där personen påträffades inte är brottsplatsen, säger Christer Holmer, stationsbefäl vid polisen.

Den skadade kvinnan har förts till sjukhus. Det är oklart hur allvarligt skadad hon är. En person greps i anslutning till platsen vid 23.30-tiden.

Polisen

Screenshot_20170721-064254


13 responses to “Kvinna skjuten i Enskede

 • Johan

  Alla som bor i Sverige ska känna trygghet. Och f*n ta oss om vi inte gör det. Är vi rasister då?

  Gilla

 • Johan

  Alla som bor i Sverige ska känna trygghet. Och f*n tar oss om vi inte gör det.

  Gilla

 • Joy

  Reinfeldts spännande Sverige!

  Gilla

 • Jenny

  Vi ska alla i Sverige tycka synd om alla folkgrupper som inte kan bo i sina egna länder på grund av förföljelse, förtryck, fattigdom, arbetslöshet och alla folkgrupper som inte får utöva sin kultur och inte lyfta fram sin egen kultur och historia.

  Men sedan 1991 är det många svenskar som har fått lämna Sverige på grund av att de varit arbetslösa. Nu är det många svenskar som vill lämna Sverige på grund av att det blivit så bråkigt i Sverige. Svenskar får inte utöva din kultur eller sin historia för att svenskarna ska bara vara en av många kulturer i Sverige. Från att ha haft ett eget land där den svenska kulturen har kunnat utvecklats till att vara en minoritet i många länder, det känns lite som romernas och judarnas historia är på väg att upprepas-men det hela är igång satt av svenskarna själv???????????

  Gilla

  • Joy

   Ja, det är vanvett. Men skillnaden är väl att det som händer nu är demokratiskt. Andra länder drabbas av ett oblitt öde på grund av politiker, krig etc. Bara Sverige är en riktig demokrati och då är det rätt mot oss, det som händer. Vi ska ju integreras bevars.

   Det är bara det att politikerna inte vill ha en folkomröstning om invandringen. Fridolin sa t o m öppet att svenskar är rasister och kan därför inte få rösta om invandringen.

   Så fungerar demokratin när den är som bäst. Men det är fortfarande rasisterna i Sverige allt våld och arbetslösheten hos invandrare etc beror på.

   Gilla

   • Joy

    Jag ironiserade givetvis, om nu någon missade tonen i min kommentar!

    Gilla

   • Jenny

    Man blir frustrerad för man förstår inte politikernas politik. Även fast folk som inte är politiker ger olika förklaringar till massinvandring, förstår man inte varför politikerna har massinvandring.

    Själva säger politikerna ibland att de har massinvandring för att det saknas arbetskraft, ibland för att det kommer att saknas arbetskraft i framtiden, ibland säger politikerna att Sverige har massinvandring för att rädda liv, rädda människor från krig, klimat, fattigdom, utjämna skillnader mellan i – och u-land, för att begränsa folkökningen i Afrika, för att ta bort nationalstaten eftersom det har skapat krig i världen.

    Men man får aldrig samma svar på varför politikerna har massinvandring vilket skapar frågetecken kring vilket samhälle vi lever i.

    Gilla

 • Luntan

  Ställ nedanstående fråga till Löfvén m.fl.
  Eftersom ingen gör det åt oss: Varför får inte vi som vill det få kvittera ut vapen så att vi kan försvara våra liv mot kriminella? Svar önskas, tack.

  Gilla

 • Jenny

  Jag förstår inte varför politikerna har förstört Sverige? Sverige som var ett så fint land?

  Folk säger att politikerna vill ha lönedumpning, eller att det är för Sverige är med i en globalklubb – Bilderberggruppen och de vill ha öppna gränser eller att för politikerna vill rädda världen – fattiga, arbetslösa, förtryckta och krigsdrabbade i andra länder.

  Men varför? Det säger sig självt att om ett land har hög invandring så ramlar till slut ihop. Vill politikerna ha ett land med fattigdom och kriminalitet?

  Gilla

 • Sven-Erik

  ”Vr de goda krafterna i samhället, måste nu dra…” – Ja, dra åt h.l.e.t.t

  Gilla

 • Wally Walrus

  Att se texten ”Vi, de goda krafterna.. ” under Stefan Röfven kommer att ge mig mardrömmar i natt.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Nu kommer de att skriva in i grundlagen att allt som nervsystemet registrerar och inte inryms under termen trygghet kommer att betraktas som kriminellt och är därför brottsligt. Ju fler klena svenskar som uppvisar otrygghet desto fler hammar i fängelse för brottet. Såna kan inte gå lösa på våra gator. Därför kommer Eliasson att gå ut med anrop ut över världen och be om hjälp. Kom hit och hjälp oss. Strömnarna från Afrikas innersta låglandsområden och grottor i Saharas outforskade hemliga revir kommer att känna sig kallade och dra hit för att hjälpa till som fångvaktare för att tukta de som påstår sig vara allt annat än trygga.
  Löfven avgår efter att det avslöjas att det enda han verkligen visste under sin tid i regeringen var att han lyckats få till stånd en öppning för främmande makt att komma åt något de kan vara beredda att betala mycket för. Men Löfven brukar ju ge bort en massa. Hur många miljarder har han gett bort till utländska medborgare?

  Bilregistret- undrar förresten vilken myndighet som hanterar och för statistik över bilbränder? Återkommande namn? Finns det någon med maximal otur som haft 30-40 bilar som fattat eld?

  Gilla

 • salrol

  Verkar ju som en avrättning.
  Om de kriminella inte kommer åt männen i en klan, så hotar de ge sig på kvinnor, barn och gamla i klanen, och ger detta ingen effekt, så MÅSTE de verkställa något av hoten för att inte ”förlora ansiktet”.

  Förmodligen är gärningsmannen utanför Svensk gräns redan efter typ 6 timmar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: