Arnstberg och Sandelin: Fortsatt massinvandring

migverketprognos-2017till2021

Svenskarna_lämnar

P.S.

Mina kommentarer:

 • EU’s befolkning uppgick den 1/1-2016 till ~ 510 miljoner (EES länder tillkommer). Varför behövs då 267’000 arbetskraftsinvandrare från tredje land (icke EU/EES)?
 • De flesta anhöriga torde vara anhöriga till (tidigare) asylmigranter.
 • Hur räknas anhöriga (familjemedlemmar, man/fru och barn) som följer med en EU/EES medborgare som flyttar till Sverige för att arbeta. Någon som vet? Om de inte räknas in som anhöriga i statistiken är andelen anhöriga till (tidigare) asylmigranter ännu större.
 • Allt fler svenskar flyttar ut: Har träffat resp. känner flera som redan flyttat med sina familjer (därav nästan alla högskoleingenjörer elektro/IT, däribland många arbetskompisar).
 • http://www.friatider.se/snart-bor-fler-an-tio-miljoner-i-sverige : ”Enligt SCB:s statistikdatabas bodde 6.939.156 svenskar och 2.911.861 invandrare i Sverige 31 december 2015. Detta enligt den gamla definitionen av ”utländsk bakgrund” såsom någon som antingen är född utanför Sverige eller som har minst en utrikes född förälder. Det innebär att 30 procent av Sveriges befolkning” var icke-svenskar i slutet av 2015. Statistiken för 2016 är ännu inte färdigställd.”

 

10 thoughts on “

 1. Sverige förvandlat till Babbestan fortare än kvikt. känns sorgligt som fan. Jag och frugan funderar på att tidigarelägga emigreringen till bättre uppstyrt land.

 2. Det har visat sig att IQ sjunker, om man importerar folk från Mena-länderna. Ja, regeringen vill kanske inte att befolkningen skall vara smartare, än vad dom själva är.

 3. Etniska svenskar utomlands var 600 000. På några år beräknas det ha stigit till en miljon.Som artikeln skriver är det ett folkombyte som sker då analfabeter flyttar in medan välutbildade flyttar ut. Det är ett nytt mönster då det förut var en majoritet pensionärer medan det nu är barnfamiljer. En mäklare på en ort i Spanien sålde 2 400 lägenheter och hus i år. Det har ökat med 25% svenskar, barnfamiljerna vill ha bra skolor och är rädda att flickorna inte kan vistas ute utan bevakning.
  Apropå festivaler var jag idag på en techno/house i gamla DDR. Det var blött och lerigt men en stämning på topp! Inte ett afghanskt flyktingbarn så långt ögat ser. Nakenbad i kanalen, lättklädda flickor och en underbar stämning. Som på hippietiden, många rökte hemrullade ”cigaretter” bjöd på öl då vi dansade morsade och var glada. Hjälpte varandra att dra upp bilar i leran, flytta tält. Det finns hopp!

 4. Enligt professor i Danmark så kommer IQ sjunka kraftigt i takt med migrationen från Afrika och Mellersta Östern.
  Även tog han upp befolkningstillväxten i väst med invandringen.

  Västerlänningar gör mindre barn än invandrare. Mindre än 2 medans araber och afrikaner har mer än 2,5.

  Efter som IQ sjunker kommer detta innebära att vi håller på ta död på vår egen utveckling med innovationer och företagande.

  Beräknat att vi kommer vara i minoritet senast 2030.

  Han tog även upp Malmö som ett ex. på skuldsättning. Malmö går med 5 miljarder i underskott per år. Detta kommer även gälla andra kommuner i Sverige om 5-6 år.

  Mycket skrämmande video och jag har delat den ett antal gånger på Twitter. Bör alla se.

  Finns nu bara en räddning och det är att Sverigedemokraterna vinner valet 2018. I annat fall är det kört för Sverige.

  Detta arv ger vi våra barn och kommande generationer.

 5. Statistiken över asylsökande är totalt missvisande när det är anhöriginvandring och barnafödande som står för explosionen av islamister. Dessa förorsakar heller inga spektakulära köer på Malmö C och sovande i och omkring Migrationsverkets lokaler För tre år sen såg man knappt inga kvinnor i hucklen och andra aparta klädesplagg här i stan nu är stan full av dem.
  Det viktigaste är inte att stänga gränsen utan ta bort alla bidrag som lockar och stoppa all anhöriginvandring samt bevilja inga permanenta uppehållstillstånd.

 6. Visserligen yngla Muslimer av sig värre än kaniner, men med
  tanke på att så många flyttar till Sverige, vem ska bygga upp
  deras sönderbombade länder igen?

 7. Ni som har barn och barnbarn bör redan nu förbereda dem på vilka uppoffringar och vilka inskränkningar som de måste göra med tanke på att Sverige går med stora steg mot avgrunden.

 8. Då får vi hoppas att SD får ordentligt med röster 60%, så vi blir av med dessa planer att byta ut Sveriges etniska befolkning mot muslimska mördarmaskiner. En fråga vad gör polacker här, att de kom i stora skaror när kommunisterna härjade men det har ju upphört nu. Han kineser behövs i Kina liksom muslimska uigurer. En barns politiken medfört brist på äldreförsörjare.

Kommentera