9 thoughts on “Inbreeding – a crime against humanity

  1. Efter som det är vanligt bland araber att gifta sig med kusiner, så kommer det bli mycket vanskapta barn, och många barn dör.

    Inte bara det utan även IQ blir mindre. Beräknat mindre än 80.

    Dags vakna i Sverige om det inte redan är försent.

  2. De globalistiskt genomsyrade etablissemangen vill givetvis i NWO:s och den globala plutokratins oheliga namn och anda skrida till den ändamålsenliga konsangvinitetens fulla försvar, genom att hänvisa till den kulturrelativistiska värdegrundens respekt för olika folkslags kulturella och religiösa sedvänjor, oaktat det fasaväckande faktum att den nu utspridda och eskalerande inaveln representerar ett mycket stort hot mot den framtida mänsklighetens fysiska och psykiska hälsa.

    Neandertalseffekten är uppenbar och entusiasmeras via de invaderade nationernas oförmåga att agera i enlighet med den civiliserade rättsstatens traditionella principer och befintliga lagstiftning. Detta icke minst via acceptansen av de parallella samhällenas utbredning inom europeiskt territorium.

    Den med cybernetiska implantat chippade, korrekt vaccinerade och lallande dåren representerar nämligen den dolda agendans identitetslösa idealmänniska, övervakad av transhumanistiska robotar och överstatliga organ som registrerar all mänsklig aktivitet, och där begrepp som kritiskt och självständigt tänkande effektivt reducerats till ett hanterbart minimum.

    Hemtrevligt som fan, mina vänner!
    Andreas.

  3. En listig plan för att sänka västvärldens välfärdssystem?

    Sedan är ETT kusingifte inget problem. Det är däremot en räcka av oavbrutna kusingiften. Vi har arvsanlag från båda våra föräldrar som i sin tur har det från båda sina föräldrar. Om något av dessa råkar vara detsamma är det i de flesta fall ingen katastrof förutom i enstaka sällsynta fall. Det är när alla arvsanlagen är snarlika som de verkliga problemen uppstår. Att det bara är en på fem innebär att de inte varit tillräckligt noggranna i urvalet. Många kanske inte har den far de tror att de har? 😉

  4. Att inavel inte är bra vet ju de flesta. I arabvärlden tror man på det motsatta. Inte konstigt att det ser ut som det gör i den delen av världen.

KommenteraAvbryt svar