Iman i Kalifornien predikar judehat


Egentligen inget uppseendeväckande med det, redan skaparen (Muhammed) av den så kallade ”fredliga och humana ” så kallade religionen var en framstående judehatare.

 


4 responses to “Iman i Kalifornien predikar judehat

 • ruben

  Muslimerna har ganska gränslöst exploaterat offerrollen för egen vinning. Jag kan inte ens förstå hur de själva kan tro på det eviga ”offerkofta”-tjatet. Tyskland var delvis sönderbombat i smulor efter andra världskriget. Dessutom delade Sovjetunionen av en del åt sig själv, Östtyskland. Det tog knappt 20 år innan Västtyskland var den ledande ekonomin i Europa och världen. När muren föll fick Västtysk ekonomi bära upp de nya Tyskarna från Östtyskland, Det är skillnad på folk och värdegrunden ”allas lika värde” stämmer inte historiskt eller i nutid. Självklart skall alla behandlas rättvist och korrekt, men inte de som inte är rättvisa och korrekta. Kriminella skall avlägsnas från samhället på enklaste sätt, som situationen bjuder i varje fall. Utvisning där det fungerar är en skonsam och rättvis metod.

  Gilla

 • Kurt

  Va gullig

  Gilla

 • Johanes Döparen

  Muslimerna accepterar INTE några kyrkor och kristna i sina länder MEN i våra tillåts de bygga moskeer till och med pengar från svenska statskassan och kriminella muslimska diktaturer som Iran och Saudi Arabia….VI ÄR NAIVA som tillåter denna hatideologi värre än nazismen få breda ut sig i Sverige…..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: