Utbrett slaveri i Sverige


Jag har inget emot att jobba hårt för att finansiera en fungerande skola, en bra sjuk- och äldrevård och ett rättsväsende som dömer ut kännbara straff som inte uppmuntrar till fortsatt kriminalitet.

Dessutom betalar jag gärna skatt för att finansiera sjuka och hjälpa de som temporärt behöver finansiell hjälp p.g.a. av olyckliga yttre omständigheter.

Däremot har jag tröttnat på att finansiera mer och mer kriminella och de allt fler som väljer att inte anstränga sig för att bli självförsörjande inkl. de som bedriver företagsverksamhet men inte betalar de skatter och avgifter som jag (vi andra betalar).

Vad kan man kalla detta om inte slaveri, att utnyttjas av andra som gärna skörder frukterna av mitt arbete men inte vill anstränga sig och bidra med något positivt själv (i nämnvärd omfattning) till den kaka som är att dela på.

Dessutom har jag tröttnat på politiker, understödda av stats- och annan media, som vill ta ifrån mig allt mer av min frihet (inte minst yttrandefrihet men även att kunna röra mig fritt i mitt eget land) och självbestämmande. Politiker och andra skattefinansierade verksamheter är till för att tjäna oss, de som finansierar det hela, och inte för att härska över oss.

Börjar bli dags att befria sig från detta slaveri’s kedjor genom att sluta att jobba och betala skatt utan istället gå över till bidragsberoende (hysch: i det hemliga kombinerat med ”svartjobb”). Detta skulle ge mig mer pengar att röra mig med och dessutom skulle det befria mig från slaveriet (känslan av att vara en idiot som låter sig bedras).

Att få smörjan  är en sak att dessutom behöva finasiera den helt oacceptabelt.


14 responses to “Utbrett slaveri i Sverige

 • age

  Är i Nyköping ibland.
  Ser massvis med vandrande (långsamt) sopsäckar på dagarna.
  Ser väldigt få (läs inga) stressade sopsäckar, som ser ut att vara på väg till jobbet ! ?

  Dock ser många ut att prata med någon innanför sopsäcken (troligen
  en mobiltelefon).

  Som pensionär så skäms jag själv inte för att jag är fri från arbete vissa dagar (jobbar de övriga dagarna).

  Gilla

 • SvenskMan77

  jag har verkligen inget emot att betala skattt om Men jag vill inte göda evighetsparaiter fån utlandet som visiar sin tacksamhet genom att avla mer o mer o mer…av samma patetiska sort…. o till allah kommer dom att vilja dra till……….För jag ser dom dagligen under arbetet…påskakärringarna mer ller mindre skiter i sitt avelsmateriel.
  Kan bara sluta på ett sätt.

  Gilla

 • Suzie

  Hårt arbetande svenskar med världens högsta skatter åker till Polen för att betala för billigare tandvård där medan alla deras skattepengar går till gratis tandvård,medicin och sjukvård till tredje världens / hela världens alla lycksökare,kriminella och bidragstörstande personer.Sverige är verkligen ett mycket sjukt och psykotiskt land.

  Gilla

  • Lena

   En som bekräftar hur sjukt landet är, finns på denna länken.

   Som ung bodde jag i Helsinborg, jag tillbringade mycket fritid i Danmark, i Köpenhamn så fanns det många ”rasifierade”, du korkade svensk Henrik A i programmet du har ingen aning.
   Svenskar på 60-talet var helt ovetande om andra raser då de sällan träffade dessa.
   Under alla mina år utanför Sverige så blev jag pinsamt medveten om hur svenskar som bodde i andra länder var ovetande, det var som att tala med minderåriga totalt ovetande !
   Sverige var inte Skåne, tyvärr!

   Gilla

 • sawatercolors

  Intressant aspekt på Sverige, där medborgarna drivs hårdare och hårdare att arbeta/producera mer, men det mest tas bort i skatter. Men vissa, t.ex S-politiker övergår från att vara slavar till att vara slavdrivare. I de amerikanska sydstaterna, där de flesta slavarna arbetade, fick ofta de starkaste och grymmaste bli slavdrivare, och hade genom detta det mycket bättre än slavarna.

  Liked by 1 person

 • Hans Nilsson

  Jag börjar själv ifrågasätta om det är värt mödan att vara ärlig och arbetsam i ett land där miljarder hanteras som om det vore hundralappar.

  Gilla

 • Mia

  ”sluta att jobba och betala skatt utan istället gå över till bidragsberoende”

  En svensk person med arbete som frivilligt slutar för att ta emot bidrag så att andra får försörja dig,
  Då kan man inte beskylla dig för att ha något som heter samvete.

  Dessutom skulle din pension kraftigt minska, men det kan du ju alltid skylla på Löfven.

  Gilla

  • Argus

   Du har aldrig märkt att det numera finns dubbla uppsättningar regler? Försörjningsstöd, medicinska kostnader, vård och omsorg är bara några områden där diskrimineringen mot svenskar visavi ofränder är extra tydlig. Om du skulle få för dig att besöka ett äldreboende en natt är det högst osäkert att de skulle finna personal där. De kan lika gärna vara på ett av de andra som de också ansvarar för. Unga till medelålders bidragsfiskande friska män från Långtbortistan däremot har en personaltäthet på mer än 1:1.

   Den enda bot som finns mot rosa starr är lobotomi. Det hjälper dock inte patienten men har visat sig kunna motverka spridning av sjukdomen som är vanligast förekommande i större tätorter med homogen befolkning som bidrar föga och lever på andra. 😉

   Liked by 1 person

   • Mia

    Det är ett ständigt jämförande här.
    Men om man nu ska jämföra ett boende för ensamkommande med något annat, så ligger det väl närmast att göra det med ett HVB-hem för svenskar som har lika mycket personal.
    Och inte ett äldreboende.

    Däremot tycker jag det är helt fel om ett äldreboende har för litet personal nattetid, det får de ändra på.Men det bor inte bara svenskar på landets äldreboende som du kanske tror.

    För en nyanländ som bott i Sverige en tid gäller precis samma regler som för svenskar, det är den första tiden i landet som skiljer sig av olika skäl, eftersom de då befinner sig i en annan situation än oss svenskar som redan har allt ordnat för oss.

    Gilla

 • Stenbock

  Dessa importer har orsakat död och pina för landet.Och värre lär det bli ju mer de ynglar sig.Såg i skittidningen X-pressen,att mörderskan Möller från Arboga utförde sina brott p.g.a. att hennes fader hotade vräka henne och hennes boy,från den lägenhet hon bodde i men han ägde.Detta skulle ha varit orsaken till att ”niggern” mördade hennes fader !!
  Absurdistan blir allt mer exotiskt,och likt andra U-länder. Troligen var denna kvinna, redan innan sammanträffandet med lyckosökaren gravt sinnessjuk ! Aftonslasken som ju dagligen innehåller löjliga förslag,hur saker och ting skall lösas,lästes tydligen inte,av denna pilska kvinna !

  Liked by 1 person

  • Lena

   Hela världen är fylld med hönshjärnor, kallas numera ”hen”, det är medias fel och de som köper skiten att dessa ”höns” får uppmärksamhet.
   Försök till att vara åtminstone lite seriösa hade gynnat särskilt de med mindre kapacitet att tänka.
   En skräp”kultur”utan dess like hyllas och de med liten hjärnkapacitet lockas att så gott det går att följa efter.
   http://www.dailymail.co.uk/news/index.html
   (Den där arbogakvinnan försökte nog att bli glamorös, nådde inte ända fram.)

   Gilla

   • Stenbock


    Vill egentligen inte förstöra veckohelgen för Petterssons läsare,men kunde inte undvika lägga in denna Video över nya Sveriges vardag. Ett reportage som gör ont i en,som upplevt ett annat land,och flydda lugna och mänskliga Sverige.

    Gilla

   • age

    ”Lena”!
    Jag uppskattar verkligen din tolkning av det nya ordet ”hen” och att det väl också betyder höna.
    Jag tar med ett leende in din tolkning i min ordlista.
    //age

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: