Aftonbladets politiske chefredaktör säger att SD röstar med Ryssland i EU!!!

FEJKMEDIA. Aftonbladets politiske chefredaktör Karin Pettersson är chef över skribenten Anders Lindberg och nu har vi nog fått svaret på varför herr Lindberg får arbeta kvar på Aftonbladet. Chefen är minst lika okunnig och ovarsam med fakta. 

I gårdagens, 27/7, SVT Aktuellt levererade Aftonbladets politiske chefredaktör och socialdemokraten Karin Pettersson häpnadsväckande fakta. Redaktör Pettersson påstår att SD alltid röstar med Ryssland i Europaparlamentet.

Att Ryssland inte är medlem i EU och absolut inte sitter i Europaparlamentet verkar ha gått Aftonbladet förbi. Det har tydligen blivit lika självklart för journalister att ljuga som det är för politiker. De har slutat granska makten och har blivit en del av den.

Lita aldrig på fejk- och hatmedia. De bedriver politik och agendajournalist och har inget behov att ens försöka beskriva verkligheten för att underlätta medborgarnas val. 

25 thoughts on “Aftonbladets politiske chefredaktör säger att SD röstar med Ryssland i EU!!!

 1. Måste faktiskt säga att i jämförelse med det hot mot vårt land man försöker mörka, bekymrar Putin inte mig särskilt.

 2. Man kan inte begära mer av dessa sopor till Journalister, när
  det handlar om att baktala SD så är alla medel tillåtna, det är bara att hoppas att så många Svenskar som möjligt vaknar till liv och ser
  hur Sju klöverns politiker och Media är samma sak, det handlar om att baktala det enda parti som sagt sanningen från början om hur tillståndet för Sverige skulle bli, och det visar sig att dom haft rätt på varje punkt.
  Och att instruktionerna att köra det spel dom gör kommer utifrån det visar ju skytteltrafiken till Bilderberggruppen där politikerna med jämna mellanrum åker på instruktionsmöten, den senaste ANNIE LÖÖF!

  Och när det handlar om Karin Pettersson,
  där fanns ingen som kunde påtala för den okunniga damen att Ryssland inte är med i EU? Dom som fortfarande köper dessa lögn blaskor, GÖR INTE DET,
  för dom ljuger helt medvetet och öppet i avsikt att alltid sväljer några deras lögner!

 3. Från journalisthögskolan: Media ger ingen objektiv samhällsinformation. Media kan vinkla nyheter hur som helst och har inget samhällsansvar. Medias uppgift är att tjäna pengar till ägarna. Statliga media undantaget. Så uttryckte sig en lärare på journalisthögskolan när jag gich där. Man kan inte säga annat än att han har rätt.

  • Märkligt att man kan sprida skadlig information utan att behöva ta ansvar för konsekvenserna.

 4. Vilket totalt nonsens! Ha ha ha! 🙂 Bara utrycket ”kil in” i dessa stora sammanhang, när det gäller ett helt land, är ju skrattretande. Vilket dagisresonemang! 🙂 Ha ha ha!

 5. Det där ogökbara frun…hon, det, ska bara iväg på sjukhemmet och ta hand om gamla och sjuka, vara där hon, det eller vad det nu är, gör mest nytta(är minst ivägen)
  Börjar bli rätt irriterande att honor ska försöka strula till det hela tiden. Det hela är inget annat än att män blivit femala och släpper fram kvonnan på de mest olämpliga positioner.
  Nej, ett kok stryk och tvångspåklädning av strumpor och kjol/klänning och med skarp tillsägelse att aldrig bära annat än det tillsagda…och vi kan få ordning på dumheterna.
  För fan.

 6. Det tar liksom inte slut någonstans i resonemanget, hon tror på fullaste allvar att Ryssland är med i EU. Dessutom ska de politiker som åker ner till EU inte företräda den svenska partipolitiken, utan delta i EU- arbetet. Vad menar hon?

 7. Hahaha, vilken okunnig människa. Men så är hon anställd på aftonblaskan. Inte mycket koll där inte, det krävs inte så mycket innanför pannbenet.

 8. Har en känsla av att ryssarna är förnärmade av att fållas in i EU av okunniga ”journalister”. Men det visat väl på vilken kunskapsnivå som AB befinner sig på! Att idioten på SVT inte reagerar visar väl på hur korkade personer kan få jobb på SVT…medlem i MP räcker som ”merit”…Man tar sig för pannan!

 9. Det kallas för nyttig idiot. Det är AB i ett nötskal. Det de skriver nu är precis som gammal Sovjetretorik, pravda hette tidningen som var den enda och det betyder sanning. Ironiskt blev det. De skriver att alliansen utsätter Sverige för fara när de begär misstroendevotum för tre ministrar. När alliansen spottar upp sig och gör det som förväntas av en opposition är de folkförrädare och då kan man börja fundera över tillståndet i nationen. Det handlar inte om politisk hemvist längre utan om att respektera den parlamentariska västerländska demokratin. Det sker inte på AB och liknande publikationer

 10. Om man under ett år undviker att köpa Aftonbladet (eller någon annan kvällstidning) sparar man drygt 8000 kr. Ett bra tillskott till nästa års semester. Det är helt skattefritt och utan arbetsinsats. Om man skippar kvällstidningen i tio år sparar man närmare 90000 kr (nittiotusen kr).
  Inte så lite pengar!

 11. Klavertramp som påminner om Juholt som anklagade moderaterna att spela under täcket med SD i ett försvarsbeslut 2009 alltså 1 år innan SD kom in i riksdan. Det blev hans sista klavertramp som sosseledare.

 12. Reagerade på detta också. Vad jag vet så är inte Ryssland med i EU. Fattar inte att journalisten inte undrade vad hon menade.

  Lägg ner SVT och public service.

 13. Man blev ta mig tusan tvungen att gnugga sig i ögonen och läsa rubriken på nytt innan man insåg att den förnuftsstridiga texten verkligen fanns där!
  De lustifikationer detta skammens organ, icke minst genom den legendariskt sinnesförvirrade Lindberg, så generöst tillhandahåller, torde stå i särklass även i den lekstuga vi en gång kände som Sverige.

  Agendajournalistikens flaggskepp har under kapten Karin Byxlös befäl utvecklats till en absurditetens och tragikomikens estrad, där hon som en ur propagandamaskineriets månghövdade skara av konspiratoriska kättare, styr sitt lilla imperium med pansarförstärkt korsett som skydd mot den irriterande verklighet som tränger sig på och där den inbillade skräcken för att landet skall russifieras nu blivit hennes offentliga signum.
  Andreas 🙂

 14. Om de har alla hästarna hemma så är det nog den uppstoppade varianten eller är det trojaner som vilseleder dem?

 15. Någonting står inte rätt till med Karin Pettersson. Kanske får vi veta vad någon gång i framtiden.

 16. Karin Pettersson lever kvar på 80-talet, Sovjet finns, idealet är DDR!
  Hon är en mycket sjuk människa!

 17. Desperat !!!
  Skrattretande vilka otroligt ”KOMPETENTA” skribenter på AF Ryssland med i EU,,,,,,,
  Vad kan förvänta sig härnäst ????
  🙂 🙂

Kommentera