Tabergs Bilskrot AB

INVANDRING. Tabergs Bilskrot AB är ett företag som ligger 15 km söder om Jönköping. Det är på papperet ett välskött företag med inga betalningsanmärkningar, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut registrerat. De äger 95 fordon vilket inte är så konstigt med ett företag som sysslar med bilskrot. 

Tabergs Bilskrot AB ägs av Araz Karim och han har säkert en bra förklaring till att nedanstående FORD FIESTA 1,3I CLX körs omkring avställt och olagligt av Zdravko Zlatkov som verkar vara en så kallad EU-migrant som är skriven på samma adress som Tabergs Bilskrot AB…men som statsministern säger, det blir lönsamt på sikt…

22 thoughts on “Tabergs Bilskrot AB

 1. Så varför ger inte polisen körförbud? I England demoleras oförsäkrade bilar på plats då de blev ett problem vid trafikolyckor. Oavsett bil skrotas den utan grönt kort i framrutan och första kvartalet demolerades tusentals bilar.

 2. Jag hoppas att polisen har sagt åt herr Z, att han måste köra mycket försiktigt. Avställt, ingen skatt, ingen försäkring och kanske inget giltigt körkort.

 3. Ja, Petterson det är klart det blir! Men som skrot! Hela Sverige som en skrottipp. Klart det blir lönsamt! På sikt! För vänsterpacksmakten!

 4. Invandrarna lär sig snabbt, hur man fifflar i Sverige. Inte så svårt, kontrollen är ju i många fall obefintlig.
  Att det är så, härstammar från den tiden, då Sverige endast beboddes av ärliga människor. Vilket inte var så länge sedan.

 5. Man blir så mäktigt trött på dessa fräcka dj*lar. Måste vi vänta så länge som till hösten 2018 på ordning och rättvisa så vi slipper se EU-migranter, som skiter i de regler vi Svenskar är vana att följa? Kolla gärna upp den, som kan om de har någon form av fuskpension, sjukskrivning eller assistanshjälp också.

 6. Denna zigenare finns inte i folkbokföringen när man kollar
  Men är ändå skriven på bilskrotens adress .Sverige har blivit ett tillhåll för kriminella typer från hela världen

  • Det visar väl bara att myndigheterna har noll koll och verkligen skulle behöva utbyta information, särskilt med skattemyndigheten.

Kommentera