Individers beteenden

INSÄNDARE. Individers beteenden och samhällssyn individerna emellan är oförenlig med svensk värdegrund (grundlagsfäst och i allmän lagstiftning fastlagd sådan)om den utgår från Islam, Koranen och Muhammed.

För oss svenskar som i dag bevittnar sjuklöverns eländiga hantering av statsskicket – nu närmast med anledning av transportstyrelsens agerande – kan inte annat än förtvivla över den ruttenhet de uppvisar som skall styra vårt land. Å ena sidan vill Alliansen avsätta regeringen men vill det ändå inte för då kan de riskera att få ta över och det vill de inte heller!

När man ser denna ändå begränsade händelse (även om konsekvenserna är allvarliga) ställd mot vad migrationen i sin helhet innebär fasar man för framtiden. Allt sedan 2006 har våldet och kostnaderna ökat i en omfattning som aldrig tidigare tillnärmelsevis haft en sådan gigantisk omfattning. Trots detta är den verkliga sanningen om den katastrofmassinvandringen innebär höljd i dunkel för de svenska medborgarna. Samma hemlighållande och förljugenhet präglar i än högre grad vad massinvandringen hittills inneburit och vad vi har att vänta.

Oron för framtiden stärks ju ytterligare när vi ser sju-klöverns inkompetens och handlingsförlamning så gott som på alla områden. Enbart genom att studera CV.na för partiledare och ministrar är tillräckligt för att förstå att dessa individer saknar såväl begåvning som initiativförmåga att inneha statens högsta ”ämbeten”.

Inte minst framgår det av dessa, att de aldrig lyckats erhålla tjänster och uppgifter där det krävts handlingskraft men också en intellektuell nivå över 90 IQ. När nu Alliansen kan komma att ta över regeringsmakten så är ju riskerna inte mindre att följderna av massinvandringen skall sluta i en katastrof i en storleksordning Sverige aldrig tidigare drabbats av.

Alliansen har ju tom vad inte minst beträffar C och L hittills uppvisat ett förhållningssätt rörande invandringen där man snarare vill öka än begränsa denna. Någon ursäkt har de allra minst gett svenska folket för den katastrof de orsakat Sverige och svenska folket. Lägg därtill att vi kan få Anna Kinberg Batra som statsminister med en begåvningsbegränsning vi knappast tidigare sett hos en partiledare tidigare – Per Ahlmark undantagen.

När Alliansen i dag avsätter inkompetenta ministrar i Stefan Löfvens regering bör man betänka följande. När hon ”avsatte” Tomas Tobè som partisekreterare för att rädda sitt eget skinn gjorde hon honom i stället till ordförande i justitieutskottet!

På nätet kan den som vill läsa hur jag av denne och den moderata riksdagsledamoten Magnusson närmast blev ärekränkt när jag sakligt och sanningsenligt i media redovisade islamisten Abdisiriak Waberis terror mot de kvinnliga skoleleverna i Römosseskolan för vilken han var rektor. Jag gjorde det bl a utifrån 7 protokoll i vilka skolinspektionen hade riktat förödande kritik mot honom.

Hur dessa fyra frågor kommer att hanteras av framtida regeringar är av livsavgörande betydelse för Sverige och de svenska medborgarna.- Kostnader för massinvandringen hittills och i framtiden.- Kriminaliteten.- Värdegrunden som den är fastlagd i grundlag och allmän lagstiftning- 80 tusen skulle inte få asyl.

Vad har skett och när kan vi förvänta att beslutet genomförts? Dessa frågor har ju varit aktuella alltsedan massinvandringen tog sin början. Men ingen av regeringarna hittills har brytt sig om dem. Trots att det är de som avgör Sveriges framtid. Därför måste vi kräva. En ekonomisk redovisning för kostnaderna hittills och vilka vi kan förvänta. Nya lagar där all kriminalitet där straffvärdet är fängelse ovillkorligen skall resultera i utvisning.

Oeftergivliga krav på att värdegrunds- och hedersbrott ovillkorligen försvinner. Bl a; barn- och tvångsgifte, kvinnlig och manlig könsstympning, förbud mot klädkoder som burkha, slöja etc, hedersrelaterat våld innebärande att man fråntar individer bestämmanderätten över sitt eget liv, förbud mot religiösa skolor, förbud att välja bostads-ort, upplösning av parallell/klansamhällen, selektering pga av kön grundad på kulturella/religiösa/ skäl får ej förekomma. Ej heller mot individens egen vilja.

Vi alla som älskar vårt land och det vi fått i arv av våra förfäder har en skyldighet och plikt att verka för ovan-stående även med de risker detta kan medföra. En av de viktigaste målsättningarna för var och en av oss. Islam skall aldrig få fotfäste i vårt land. Islam skall ut ur Sverige.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

6 thoughts on “Individers beteenden

  1. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Olle har mestadels rätt och även nu. Problemet är dock endast de redan klarsynta förstår vad han skriver, de som borde läsa varken kan eller vill. Varför inte? De är utbildade och indoktrinerade efter 1969.

  2. Men det är ju även upp till Svenska folket att vid ett eventuelt nyval att
    inte satsa på samma gamla trötta hästar som är orsak till hur det ser ut idag?

  3. Förtjänar svenska folket att ha hjältar som Olle Ljungbeck ? Hjältarna har blivit färre och färre, tyvärr. Olle står ensam allena med fanan ……

  4. Varför vansinnet med invandringen fortsätter? För att det finns alldeles för många i Sverige som skor sig på denna invandring…byråkrater, advokater, politiker, socialarbetare, flyktingbaroner…listan kan göras oändlig och det är folk med stort inflytande! Vi som betalar kalaset får höra att vi är rasister om vi klagar.

KommenteraAvbryt svar