Tidelag / Sodomi


Det verkar föreligga en utpräglad sexuell desperation hos vissa, då inte sällan även djur våldtas.

Många har överraskats och filmats då de har sex med djur, ett otal videor kan lätt hittas (däribland filmer som spelats in av drönare) men även t.ex. ett nyligt fall i Schweiz (där en bonde blev misstänksam då saker hade flyttats runt i hans stall och installerade en kamera, han blev då vittne till något som han inte hade önskat att förklaringen var):

Man överraskas vid sex med ko

PROCESS · En man står framför tingsrätten i Linthgebiet (området) eftersom han smög sig in i ett stall och missbrukade en ko. Han har delvis erkänt detta faktum, men kan inte förklara det han gjort: ”Jag är arg på mig själv”

Bonden installerade en kamera i ladan

När distriktsdomaren bad svaranden att förklara sitt agerande lägger han sitt ansikte i händerna och skakar på huvudet. Sen talar Kosovoalbanen i sitt modersmål till tolken. Hon översätter: ”Det är väldigt svårt för mig, att nu höra detta igen.” Han är arg på sig själv och nervös. ”Ja, jag gjorde det,” säger han. Helst skulle han aldrig mer vilja tala om det, säger den skyldige. Tre gånger har han haft sex med kon, bekräftar han.

Mannen som sedan mer än 20 år inte arbetar utan lever av en invaliditetspension, reflekterar ångerfull: ”Jag ber om ursäkt för vad jag gjorde. Jag kan inte förklara hur det kunde hända.” Han är rädd för att hans familj kommer att få reda på detta. Hittills vet de ingenting.

Hans försvarare kräver ett frikännande

För den huvudsakliga punkten i anklagan (”dessutom åtalad för hemfrids- och vapenbrott”), djurplågeri, kräver försvararen ett frikännande. Det är bara fråga om ett sexuellt umgänge med en ko som fångats på bild – ”och det i dålig bildkvalitet”

P.S.

Mina kommentar:
Likt Sverige – Hans försvarare yrkar på ett frikännde trots att han har erkänt och bildbevis föreligger. Dessutom har han inte lyckats lära sig tyska (landsdelens språk) trots att han levt i landet sedan nu tydligen årtionden.
Olikt Sverige – Hans etnicitet nämns.


17 responses to “Tidelag / Sodomi

 • age

  Det där med språket ger för oss i Södertälje, en känsla av igenkänning.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Dags att återinföra dödsstraffet – den enda rimliga påföljden för dessa ofattbart avskyvärda handlingar, helt jämförbara med pedofili. Det finns ingen anledning att betala de avsevärda förvaringskostnader som är förenade med fängelsestraff för detta undermänskliga avskrap.

  Det skulle vara undertecknad ett sant nöje att lägga snaran runt dessa förtappade nackar, i vetskapen att man därmed verkat för den kristna civilisationens och rättsstatens bästa, i detta maktpåliggande och för den allmänna säkerheten så angelägna renhållningsarbete.
  Andreas.

  Gilla

 • Ståfräs

  Centerns valspråk ” pipa med djur, snart är det din tur”, ” döda eller röda spelar ingen roll” Alla(h) som är emot är både rasist o Nasist.

  Gilla

 • Jhonsson

  Advokaterna är lika stora kräk som de, vilka de försvarar.

  Gilla

  • Ulli Vollmer

   Skulle inte som advokat kunna försvara någon som gjort ett grovare brott när bevisen är så klara. Därför blev jag inte försvarsadvokat.

   Gilla

 • Erik Bergman

  En ko kunde väl vara en lämplig fru åt honom.

  Gilla

 • Stenbock

  Albanien är ju nästa land som gärna vill ingå i EU… Detta land har jag i gott minne sedan mer än 50/60 år…Bilderna sitter kvar,och detta p.g.a. att något så bedrövligt hade jag tidigare aldrig sett.(och senare aldrig)Närmare djurriket,än det landets befolkning tror jag inte är möjligt,i så fall uppstår sådana skräckfigurer,som de yngre gillar på nätet ! 😦

  Gilla

  • Ulli Vollmer

   ”Närmare djurriket” – På negativt sätt antar jag att du menar!?

   Gilla

   • Stenbock

    Jo,och då skall du veta att jag sett många länder,och deras bakgårdar men aldrig tillnärmelsevis,en sådan befolkning i sin egen hem-omgivning. Våra svinstior är som 3-sjärniga hotel i jämförelse ,De boende i Albanien,jämför jag då i mitt minne,med stians innevånare. Om du kan tolka detta annat än negativt,kan jag ju inte avgöra….

    Gilla

   • Ulli

    Närmare djurriket kan man också stå pä ett positvt sätt, t.ex. i anspråkslöshet.
    Visst, jag förstod vad som tänktes i detta fall.
    Lite oschysst mot djurriket att jämnställa människor som uppför sig dåligt med djur, men så har det blivit – det är gängse.

    Gilla

 • Kurt

  Jedem Tierschen, sein Plesirchen som vi säger på Tyska.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: