Sparka ut hela regeringen… Nu!


INSÄNDARE. Bättre tillfälle än så här, lär aldrig bjudas svenska folket om man vill revoltera och göra sig kvitt det vanstyrande skräckkabinettet i Rosenbad.

Svenskar, för ert lands, ert eget, era barns och barnbarns bästa… Res er och hjälp till att sparka ut alla de odugliga och korrupta vänsterfascisterna i landets inkompetenta regering; socialdemokratiska plundrare, förmåns- och pensionstrånande stolvärmare, lögnare och bedragare, falska politruker och pengatörstande despoter, outbildade obehöriga parasiter och partiprostituerade ja-sägare. Nu eller aldrig!

Samtidigt är det skarpt läge för de andra partierna att visa vad man går för, vilket givetvis även inbegriper SD. Slutar man inte mumla i skägget, är även deras förtroende ifrågasatt. Kräv hela den socialdemokratiska nomenklaturans kompromisslösa avgång!

I synnerhet nu sedan även den socialdemokratiske pacifisten och värnpliktsvägande försvarsministern Peter Hultgren är involverad i skiten ända upp till knäna.

Löfven bryter tystnaden…

”Under den senaste tiden har informationen till allmänheten brustit i tydlighet”, säger Löfven i en skriftlig kommentar. Medan excellensen låter meddela att han ställer upp för pressen i dag måndag, i sällskap av tre utvalda knähundar: Jonas Bjelfvenstam (ny socialdemokratisk GD för Transportstyrelsen), Anders Thornberg (GD Säpo) samt Micael Bydén (ÖB). Själv skulle den fege och obildade Löfven själv aldrig våga möta pressen. (Men vad nu då… skulle inte chefen för säkerhetspolisen ta hand om Löfven, då han i högsta grad måste vara klassad som säkerhetsrisk, och en fara för landet och dess medborgare…?!)

Det börjar precis som förväntat med rena rama skitsnacket. ”…brustit i tydlighet…” Vem försöker den klent begåvade förre detta metallordföranden lura? Jo, svenska folket naturligtvis. Löfven har ännu en gång på ett utomordentligt sätt visat, att han är komplett oduglig som trovärdig politiker. Och oanvändbar som statsminister. Han är bara ett enda stort skämt!

”…brustit i tydlighet…”

Hade landets högste politiker haft aldrig så lite ryggrad, hade han berättat sanningen för folket och sagt följande:

 Jag är totalt handlingsförlamad och vet varken ut eller in. Jag är dessutom omåttligt feg, och rädd för att konfronteras med verkligheten. Samtidigt som jag vet att jag är ett enda stort misslyckande som statsminister.

Ni måste förstå mig… jag är livrädd efter att redan ha gjort bort mig femtioelva gånger, såväl utomlands som på hemmaplan. Den ena grodan efter den andra bara hoppar ur munnen på mig… och avslöjar hur fruktansvärt dum och obegåvad jag egentligen är. Jag är ovärdig uppdraget som statsminister, då jag är bedrövligt inkompetent, precis i likhet med många av mina helt outbildade och handplockade sossevänner som jag utnämnt till ministrar. Gemensamt utgör vi ett hån mot landets befolkning. För att inte tala om alla katastrofalt värdelösa socialdemokratiska generaldirektörer och verkschefer jag tillsatt!

Och när jag i mitt pressmeddelande säger att ”Det är ett haveri som skett på Transportstyrelsen”, menar jag förstås hela Sverige.

Titta bara hur vi i den sossemarinerade regeringen, tillsammans med MP (Muslimpartiet; artikelförfattares anmärk.) vanstyrt landet sedan vi tillträdde hösten 2014, och kört det mesta praktiskt taget i botten: sjukkassan, arbetsförmedlingen, migrationsverket, pensionsmyndigheten… medan skolan, sjukvården, polisen, äldreomsorgen i stort sett är på väg att helt kollapsa… Och nu har vi skjutit Transportstyrelsen i sank!  Den illa dolda statskuppen i december 2014 gjorde det hela ännu värre.

Detta samtidigt som svenskarnas moral och lojalitet med det splittrade och starkt segregerade samhället är fullständigt borta. Infrastrukturen skall vi bara inte tala om; titta bara på det undermåliga och katastrofalt uselt underhållna vägnätet och alla tågen som praktiskt taget dagligen står stilla. Allt detta tack vare oss odugliga socialdemokrater.

Beträffande kriminaliteten har vi totalt resignerat; jag har sagt till min sossepolare Eliasson att han inte längre skall bry sig, att vi skiter i den importerade kriminaliteten! Låt dom hålla på, vi måste tänka på allas lika värde och inte riskera att kallas rasister. Och låt zigenarna tigga utanför alla affärer och slå upp sina olagliga bosättningar och skita ner var fan de vill!

Hela tiden måste vi omfördela skattemedel, och dra in på välfärden för svenskarna, för att befrämja islamiseringen av Sverige och utbredningen av analfabetism och nygamla, dödliga sjukdomar till följd av vår iscensatta och misslyckade massinvasion från tredje världens muslimländer i Afrika och Mellanöstern. Inte att förglömma pengaflödet till Hamas i Palestina.

Miljard efter miljard av svenskarnas skattepengar går rakt ner i det stora, svarta, glupska och omättliga massinvandringshålet. Men… med vår stabila värdegrund, är vi socialdemokrater dock på rätt väg!

Under måndagen kommer vi att får höra hela det tunga artilleriet av sedvanliga floskler och lögner från socialdemokraten Löfven och hans knähundar. Alla skyller på alla, medan ingen hade absolut ingen aning om någonting. Alla var fullständigt ovetande. Sannolikt minns heller ingen någonting.

Någon var dessutom hemma för vård av sjukt barn, en annan var på tjänsteresa och den tredje var tjänstledig just den veckan!  Och i slutändan har det egentligen inte hänt någonting. Allt är frid och fröjd i socialdemokraturens Sverige. Kryddat med standardlögnen: att man självklart har fullständig kontroll över hela situationen!

Johansson


52 responses to “Sparka ut hela regeringen… Nu!

 • assad

  Utmärkt inlägg. Översätt till engelska. Löfvens ”egenskaper” behöver marknadsföras mer utanför Sveriges gränser. Internationell byfåne.

  Gilla

 • Jhonsson

  De sk ”oppositionen” dvs Alliansen har under tre år vid flera tillfällemän haft möjligheten att avlägsna Löfven från makten men inte gjort något åt saken. Opposition??
  Landet Sverige tycks gå mot sin undergång.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Den brutalt briljante, förföriskt flamboyante och faktamässigt fulländade Johansson har ånyo åstadkommit en politiskt praktverk!
  Ett nöje och ett privilegium att få tillgodonjuta en text av denna uppfriskande krigiska kaliber, där allt vad det svenska hjärtat och förnuftet pockar på har formulerats av denne sanningsälskande son av Svea.

  Johansson, vår vederkvickande vän och vapenbroder, förmår förinnerliga vad vi alla erfar och må hans majestätiskt manbara manifestation spridas som en löpeld bland det kuvade folk som så länge försmäktat under girighetens och vanstyrets penningslukande medborgarförakt.

  Låt alla få veta vad slags rötangripna statsmän och lismande luderkullor vi förbannats med i det land vi en gång kände som Sverige.
  Dags att krossa det korankurtiserande kuriosakabinettet!
  Andreas 🙂

  Gilla

 • The Cockney Rejects!!

  vi skulle bli en mångkultur, det skulle lukta exotiska kryddor å harmoni torde råda i landet..

  tydligen luktar det krutrök på malmös gator å en svag doft av blod.. blev det här lyckat tyckte ni?

  va va så speciellt med denna mångkultur tyckte ni?

  ty jag har inte upptäckt något positivt ännu å så fick jag nattsömnen förstörd av massa sandloppor som kör hela natten – vilket ju va olyckligt när man ska upp å jobba klockan sju på morgonen.. dessa pensionsräddare kanske borde skickas tillbaka . vore ju kul om dom fick pension och ett bättre samhälle även i mellanöstern å afrika!

  Gilla

 • Sluta leka med mitt å min frus liv - vi tänker inte föda barn till dett inferno!

  Du menar dom som värnade om sitt egert folk och dess kultur.

  ja dom är historia nu.

  vi är mångkultur nu.

  massmord , svindleri, tidelag , misshandlae., våldtäkter, utanförskapsområden, sharia lags älskare.. skjutningar på öppen gata, terrorism, mord, rån. korruption och massa mer är det nya spännande Sverige . grattis ni som röstade 7 klöver

  jag hoppas det kommer mer åt er Annie Löööf har sagt det finns plats åt minst 20 miljoner fler av era bröder å systrar.. vore skoj med en arme på 20 miljoner IS sympatisörer så man kunde känna sig levande när man genom kulregnet av bly försökte köpa sig en liter mjölk i vårt mångkulturella experimente..

  här kommer ert nya spännande mångkulturella Sverige.
  ett fyrfaldigt hurra för det.

  Annie lööf, miljöpartiet , sossarna och reinfeldts Moderater står för firandet!

  Gilla

 • dagens fråga

  Vart tog alla rejäla och riktiga politiker vägen?

  Gilla

 • Lena

  Vilka CV,n som ministrarna uppvisar……vet de inte hur man köper falska och mer imponerande, fråga de som dräller in i landet , de vet !
  https://petterssonsblogg.se/2017/07/23/sviker-landet-och-folket/#comments

  Gilla

 • Ultima Thule fans

  Statsminister stefan (PAJAS= Löfven MÅSTE avgå nu!

  landet blöder som aldrig förr å feminstiska regeringen lider av ett massivt PMS – problem som kommer fortgå till vi får en ny ICKE FEMENISTISK REGERING – bästa tjejgänget är inkompetenta lallare som vi ALDRIG VILL SE I SVENSK POLITIK IGEN.

  Stängda dörrar titta inte ut nu!

  Gilla

 • The Cockney Rejects!

  vilket land vi va medborgare i på 70 talet.. ett homogent vackert å rikt land.

  levande landsbygd, som va i det närmaste självförsörjande med livsmedel, man behövde inte låsa cyklar eller bilar inte heller låset till dörren i huset..

  mord va något som va verkligen ovanligt – åmsele morden gick i tidningarna på början av 60 talet i veckor efter veckor –

  – skulle knappt blivit en insändare i dagens mångkulturella jippo!
  3 människor nedskjutna på kyrkogård.. ! över till vädret å sedan lets dance heter det nu!

  Gilla

 • Lena

  Är det dags för undantagstillstånd i Sverige, råder redan i frankrike !

  Gilla

  • Lite

   Jo det borde vara dags för undantagstillstånd, men med dessa okunniga i regeringen som stöttas av de ovilliga (se sign ”Galten” nedan – komfortpolitikerna) så blir nog läget i landet än värre vid ett undantagstillstånd om dessa ska styra skutan.
   Det finns tydligen ingen bland dessa, eller deras drängar, som klarar eller vill hålla ordning på landet när det blåser som det gör nu!!!

   Men jag vet en kille från Sölvesborg som skulle klara avet´….

   Gilla

 • The Cockney Rejects!

  vilket i straffskalan ska ligga på mellan 10-30 år eller att i grova fall som dessa

  om krigstillstånd råder i landet
  – vilket det nästan också kan göra med massvåldtäkter lågintensivt krig mot de svenska medborgarna.

  -Plikta med livet!

  Gilla

 • The Cockney Rejects!

  Detta är en skandal som får sig berglings landsföräderi att blekna – och som får ölandsförädaren cron feldts överlåtande av sveaborg till ryssarna att ta över fästningen på 18000 talet att blekna va har dessa galningar gjort? våra änglar som flyger våra JAS – deras liv har de lagt i fiendes händer – våra agenters identiteter röjda – mm.. dessa människor som är ansvariga till att hela vårt land står på spel – dom ska straffas hårt – landsföräderi är ÄTALSPUNKTEN!

  Gilla

 • Galten

  Huvudansvaret för hela det penibla haveriet och dess följder som nu även lyfts i utländsk press, vilar på den Absurdianske statsministern och hans inkompetenta ministär.

  Gilla

 • The proud Swede

  Förbannat bra skrivet! 👍

  Gilla

  • Bosse

   Ja jag håller med.Nu är det chans att göra sig av med dessa kräk i regeringen.Detta missfoster till människa som har en förkrympt russinhjärna och påstår att han är statsminister.Han har aldrig varit min statsminister och kommer aldrig nånsin att bli det.Rätt ord var skräckkabinett.När dessa står uppställd för posering så tror man att cirkusen Ringling Brothers är i stan med sin freakshow.Här finns skäggiga damen,elefantmannen och dvärgen.Dom ska sparkas åt helvete och sen åtalas för all jävelskap dom åsamkat svenska folket.

   Gilla

 • The Cockney Rejects!

  vilken tar sitt liv på statsministerns toalett på rosenbad, tar man livet av sig så söker man avskilldhet såvida man inte har något man vill proklamera.

  självklart ligger en hel hög med hundar begravda här.

  Gilla

 • OI OI!

  Mordet på Reinfeldts livvakt på Rosenbad va startskottet på hela denna parasitsörja!

  tror ni mig inte så börja luska på nätet så får ni se
  Regeringen före liksom denna har händerna bakbundna!
  finns även att läsa om överste spionen! som hittades ”DRUNKNAD”

  Gilla

 • angelicaplacet

  Alliansen och Regeringen är ju som ett team ihop så inte kommer Alliansen vilja sparka ut Regeringen.

  Gilla

  • Tobbe

   Det är globalistteamet och de håller ihop.

   Gilla

  • Grune

   Om det vore på riktigt så skulle alliansen vara i opposition.
   Nu är denna sörja inte på riktigt, utan den är något som 7-klövern har satt i verket för att snabbare bli av med Sverige och införa islam för gott
   Opposition är något som Sverige saknar eftersom alla partier i 7-klövern har samma agenda. Sverige är det enda landet som har ett parti i riksdagen med 8 språkrör samt ett demokratiskt parti som det andra partiet hatar av någon okänd anledning.

   Gilla

 • Jhonsson

  Det värsta är dock att den sk ”oppositionen” dvs Alliansen har uppvisar en total handlingsförlamning. I tre år har Löfven och hans anhang suttit vid makten. Ett flertal gånger har Alliansen haft möjlighet att sopa bort S-regeringen. Man grep inte de möjligheterna. I stället undertecknade Alliansen decemberöverenskommelsen för att utestänga SD från att kunna påverka i riksdagen. Alliansen valde detta i stället för att försöka rädda Sverige. Skräcken för SD är också total hos alla övriga partier.
  Vi måste avlägsna dessa ynkryggar från makten.
  Vi måste skaffa landet en sverigevänlig regering vid valet 2018.
  Chanserna är ganska stora. Opinionsinstitutet Sentio, som bevisligen inte fejkar SD:s siffror (nästan rätt någon dag innan valet 2014), redovisade siffrorna för juli härom dagen. Där är SD till medias och politikers stora fasa största parti med över 25 %
  Så hav hopp alla sverigevänner. Om inte Löfven själv har vett att avgå, så låt oss hjälpa honom iväg vid valet 2018! Vi kan!
  Har någon sett en tidning, som refererat till SD:s resultat fån Sentio?
  Har någon hört det i radio eller TV? Det borde ju vara en sensation men inte ett ljud! Media försöker ständigt föra oss blom ljuset.
  En utelämnad nyhet, är likställd med en lögn.

  Gilla

 • Ama Tona

  Så bra skrivet .. Miljarder av skattebetalarnas pengar går till de oproduktiva självsegregerande immigranter som kommer att dra ner kulturen i Sverige med sin bakåtsträvande hjärntvättande doktrin som uppmanar kvinnor stanna hemma och föda massa barn…Ser inte politikerna att i deras länder kan få läsa, de producerar ingenting ,de vill fortsätta att leva så fast med bidrag…
  Titta på video med Abdirisak som var Inom moderaternas försvarskommitté och ledamot ..otroligt att man ha haft honom där eller Kaplan ..bostadsminister hummmm..
  Och vad sägs om lagade tänder på alla som behöver från de 1700 lagen som är med Gothia kuppen ,spelare ,ledare och funktionärer ..undrar om bussen där de har kliniken kan rull förbi några ålderdomshem för fattiga pensionärer….
  Johansson kan inte vi ta nästa steg och agera nu..
  Vi bokar tid på riksdag och kräver rättvisa

  Gilla

 • Mimi N.

  Nej, SveTsaren kommer inte att släppa makten ur klorna, säkert ! Inte kan han skrämmas av nånting, han mejar allt som står i vägen. Buffeln förvandlar sig till bulldozer.

  Gilla

 • Tony

  Varje Departement har ansvar på sina områden Yrade Löfven om?? Ja men även om dom har det så borde väl landets högsta ledare informeras direkt vid så pass allvrliga saker som nu hänt??

  Gilla

 • Hönsmamman

  In i finkan med dom. De kan behöva se en annan sida av sin politik. De behövs där för mångkulturen på våra anstater?

  Spara in på deras möjligheter till livvakter? De får klara sig som alla vi andra.

  Gilla

 • Lena

  Någon klok och modig svensk därute som kanske har sitt på det torra, kan tänka sig att ta hand om Sverige ?

  Gilla

  • Grune

   Det finns gott om pundare på pundtorget som skulle klara detta mycket bättre än den sittande s.k. regeringen.

   Gilla

 • B Bäver

  Efter har hört Lövens presskonferens, sparka hela pajas gänget åt helvete. Problemet är vem skall vi ha istället. Lööf o Björklund är dom bättre? Ersätta några nollor med dubbel nollor. Pest eller kolera

  Gilla

 • Falken

  Varför inte manifistera mot rasismen mot oss skattebetalare vägra att betala in vid nästa skatteuppbörd alla egenförtagare så blir det tomt i kassan till alla SVARTSKALLAR direktimporterade från Afrika o Menaländerna. Ut ur EU nu. SD blir största parti 2018 gissningsvis 32%

  Gilla

 • Hönsmamman

  https://amp.ft.com/content/d9e15fe4-7051-11e7-aca6-c6bd07df1a3c

  Jobbigt att vara tongivande och föredöme i säkerhetsrådet nu då?

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Johansson! Jag tackar för ditt härliga mustiga och ärliga språkbruk.
  Du lyckas verkligen få på pränt det som vi alla vill få ur oss.Vi behöver
  slå denna odugling till statsminister och hela hans fyle i regering på skallen och dessutom sätta foten i rö..umpan på dem.
  Fy vilken lekstuga vår regering bedriver.
  Fy för 7 klövern som låter detta elände fortsätta.
  Tyvärr kommer vi inte att få någon misstroende votum, inte heller kommer någon eller några få sparken , utan eländet och slöseriet kommer att fortsätta precis som vanligt.
  Mark my words!

  Gilla

 • Carl edström

  Avgå Löfven.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är för sorgligt.Jag trodde att svetsarn lämnar in avskedsansökan vid presskonferensen, men det blev inte så tyvärr.Svenska folket måste visa att det räcker med allt käbbel och elände som sossarna har ställt till med.Han måste avgå han är ansvarig för allt skit som har drabbat oss det kan inte fortsätta så här.Tack för mig ADOLF

  Gilla

  • Lena

   Jag trodde aldrig att han skulle lämna in sin avskedsansökan, han har inte intellektuella förutsättningar för ett sådant beslut !
   Han ser fast att han har semester mer slut än någonsin tidigare, ett hopp !

   Gilla

 • jr

  Håller med skribenten ,misstroendeförklaring nu!

  Gilla

 • Lena

  De har lärt sig taqiyya imponerande snabbt , varför ?
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/statsministern-haller-presskonferens-om-transportstyrelsens-it-skandal
  Rädda om sitt ömkliga skinn eller handlar det om lönen ?

  Gilla

 • kbrel

  Rätt ut med packet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: