91-årig kvinna brutalt rånad av invandrare i Malmö

2017-07-22 12:42, Rån, Malmö
Personrån – Åldringsbrott.

Polis beordras till en adress i centrala Malmö med anledning av att en kvinna, född -26, blivit rånad utanför sin port av två okända gärningsmän. Gärningsmännen ska enligt uppgift ha slitit av ett halsband från kvinnan och sedan försvunnit från platsen. Inga personskador rapporteras.

Polisen

-Pettersson noterar att vi inte får något signalement denna gång, men vi får veta att två okända män slet av ett halsband från kvinnan och försvann sedan från platsen. – Det är under all värdighet, säger polisens presstalesperson Stephan Söderholm till TT.

Att det inte är Rasmus på luffen, Bombi Bitt, Nils Holgersson eller någon annan påg som är gärningsmän kan vi nog utgå från med en sannoliksgrad som närmar sig 100 procent.

Använder jag bloggens sökruta och skriver ”halsband” så framträder en bild där vi klart och tydligt ser att 87:an och regeringen är de skyldiga.

Frågan är hur länge Edvard Perssons efterträdare klarar sig…

6 thoughts on “91-årig kvinna brutalt rånad av invandrare i Malmö

  1. Det värsta brott jag vet att ge sig på de sista ur den etniskt svenska befolkningen, MODIGA ”män” detta Stefan Lövens importerade muslimska avskum! En 91 årig kvinna!!!
    Dessa två muslimer eller romer vet jag vad jag skulle göra med, det skulle vara fritt fram att ta dem och avrättning direkt på platsen! Sådana här rovdjur som driver runt i Sverige borde sparkas ut….
    MEN 87:an röstade JA till EU och JA till 7klövern….Sverige blir sig aldrig likt!

KommenteraAvbryt svar