Detta får ni aldrig se

Nedan kan ni ta del av en opinionsundersökning ni aldrig kommer att få se i er lokaltidning eller de stora drakarna.

Ha då i åtanke att Sentio prickat SD:s siffror allra bäst i valen 2010 och 2014.

SD är alltså mer än dubbelt så stora som M. Sossarna tappar också stort. Miljöpartiet ligger fortfarande under spärren. Piratpartiet är näsan lika stora som FI, men får aldrig synas i övriga opinioners mätningar eller i media.

Det blir en spännande valrörelse 2018.

Läs mer om mätningen på Nyheter Idag.

15 thoughts on “Detta får ni aldrig se

  • Fruktansvärt bra återgett.Så ser en riktig idiot ut när han undrar vad han ställt till med. Han säger att det är inte den bild han har av läget.
   Det där huvet skulle ha suttit på en ko och inte en människa.

 1. Yippie, av alla människor man möter på gatan nu, ä r d e t s t ö r s t
  s a n n o l i k h e t a t t d e t ä r e n a n n a n s v e r i g e d e m o k r a t !!!

 2. Media har ett antal opinionsinstitut, som de gärna refererar till. Men det finns två, som de aldrig nämner och det är Sentio och Yougovs. De var med sina siffror vid valet 2014 var mycket nära sanningen.
  Dessa är i särklass mest trovärdiga, men deras resultat passar inte mediakåren. Om man tittar på de resultat, övriga opinionsinstitut visade några få dagar innan valet 2014, förstår man, att siffrorna är fejkade, allt för att folk ska tro, att en röst på SD skulle vara bortkastad.
  Felprocenten låg mellan 20 och 60 % för de institut, media refererade till några dagar innan valet 2014. En helt sanslöst stor felprocent! Så se upp. Det är faktiskt bara Sentio och Yougovs. som går att lita på. De har SD som största parti med minst 25 % av väljarkåren bakom sig.
  Vi vet idag hur fel instituten i England hade avseende Brexit och i USA om presidentvalet. Så räkna inte med någon ärlighet från de svenska instituten. De redovisar inte verkligheten utan vad deras beställare av undersökningen vill se!
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018!

 3. Det här får Ni heller aldrig se i en svensk tidning eller hos SVT. Här mörkas och döljs allt negativt om Sverige och dess katastrofala massinvandring.
  En skandal utan dess like, att den svenska regimen är polisanmäld för folkmord!!
  Tänk om detta skulle läcka ut till det svenska folket eller till utländsk media, vilken enorm skandal för hela riket!
  Skriv under och sprid till alla Era vänner och bekanta!
  Folk måste få vetskap om vilket skitland Sverige egentligen är!
  http://blueshift.nu/regeringen-anmald-pagaende-folkmord/
  Janne

 4. Visst är de härligt, passa på att njut för dessa siffrorna kommer PK-folket ALDRIG att god ta. Med andra ord så kommer det aldrig fram i gammal media. Men vi vet och resten av Sverige vet med.

 5. Som vanligt sker partibytena inom socialistkommunistiska partiern.S,Vpk o.Gröna kommunister,får idag 35,4 % och hade 35,7 % vid föregående mätning. SD ligger stadigt kring 25/27 % och kommer fortsätta marschen uppåt !

 6. Nu fattar jag varför s k ”Mia” varit nedrigare idag än andra gånger: jorden börjar skaka under socialistkommunisternas fötter och feta rumpor. Näst kommer chockens efterskalv. Det är bekant att djuren reagerar: antingen blir de rädda, går och gömmer sig, eller blir irriterade och anfaller. Se upp, gott folk.

Kommentera