Stäng

95,5 procent av palestinierna anser att Palestinska myndigheten är korrupt

ISLAM. Saudiarabien med flera länder försöker få Qatars regering att stänga den arabiska nyhetstidningen Al Jazeera, om det har ett sammanhang vet jag ej men för ett år sedan publicerade Al Jazeera uppgifter om att 95,5 procent av det ”palestinska” folket anser att den palestinska regeringen är korrupt. 

Där förekommer omfattande nepotism, bolag i skatteparadis på Brittiska Jungfruöarna, investeringar i London, lägenhets- och husaffärer för skattemedel.

President Abbas gynnar sina egna barn och han härskar över ”staten Palestina” som en romersk diktator. Oliktänkande försvinner och torteras, alternativmedia stängs, journalister övervakas och trakasseras.

Det är över tio år sedan det palestinska folket fick rösta om president Abbas och ingen framtida folkomröstning verkar vara på gång.

-Pettersson noterar att dessa faktum verkar ha gå Sveriges regering förbi, biståndet fortsätter att flöda från Sveriges skattebetalare till de korrupta araberna och därför kommer det inte att bli fred. För då är araberna rädda för att få börja jobba…

Sveriges utrikesminister löser troligen problemet med någon miljard extra åt araberna och skyller på israelerna.

Dessutom bor redan två miljoner araber i Israel där de har medborgerliga rättigheter och bättre än i något arabiskt land.

Juridisk bindande gränser från 1922. De enda som juridisk gäller än idag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: