900 bilar sattes i brand under Frankrikes nationaldag


ISLAM. Den 14 Juli firade Frankrike sin nationaldag. Resultatet: kravaller och upplopp i flera städer, 897 bilar eldades upp, 368 personer greps och flera poliser och soldater skadades.

Zeit Online

-Pettersson har inte sett något om detta i svenska medier så jag ringde till den av regeringen utnämnda professorn i allmän kriminologi Jerzy Sarnecki som var tillsammans med pizzaekonomen Schyffert och bludderstaren Betnér och frågade om det verkligen var sant att 900 bilar eldades upp på ett dygn utan att det rapporteras i svenska medier.

De tre herrarnas gemensamma svar blev: ”I Frankrike liksom i Sverige pågår all brottslighet precis på samma sätt som det alltid har gjort, de eventuella ändringar som sker visar enligt vår statistik att brottsligheten minskar över tid. Allt det vi upplever som förändringar beror på skiftande uppmärksamhet och/eller anmälningsbenägenhet. Undantaget är rasistiska brott och hatbrott mot muslimer och invandrare som ökar lavinartat. Allt annat är bara en chimär

Sedan måste man ha i minnet att i Frankrike finns många miljoner bilar och att 900 av dem brinner upp på en natt är inte så konstigt utan beror på socioekonomiska effekter och absolut inte på kriminella muslimska invandrare i förorterna.” 


8 responses to “900 bilar sattes i brand under Frankrikes nationaldag

 • Lena

  De känner sig inte välkomna i Italien så Frankrike nu får ”ni måna om”.
  Tänk en intervju som denna i Sverige……..inte en möjlighet !

  Italien skickar norrut och så gör Frankrike, batikhäxor räds inte försörjningen till Sverige med unga afrikaner är stor !

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Herr ”Macaroni ” har mycket att jobba med!

  Gilla

 • Falköga

  Beatrice Ask, moderat, vill inte ha några register. Man får inte registrera skurkar. Det är lika med åsiktsregistrering. Det sa hon när tyskarna väckte tanken på ett register över dem som åker runt och slår sönder städer, nu senast Hamburg. Hennes åsikt bör minnas till valet.

  Gilla

 • compulsoryunion

  troligen afrikanska pirater som vill ha nyare bilar gratis

  Gilla

 • larsson

  Fransmännen tycks ha blivit berikade. Ett stort grattis.

  Gilla

  • gorby

   Absolut, hallelulja vi alla dansar i extas
   alla ekonomiska bekymmer är som bortblåsta. Kongo kinshasas befolkning
   kommer och ska lösa alla ekonomiska problem, med alla pensionstekniker och
   kärnfysiker. Sverige är räddat….

   Gilla

 • Falken

  Skönt med dessa herrsr kundkap i ryggen för Sverige hoppas att råttinvationen tar dom i Östermalm mycket mat på dessa välgödda kroppar som borde bli bra bete.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: