Terrorattack i Jerusalem – tre terrorister dödade

ISRAEL. Tre israeler har skadats då arabiska angripare öppnade eld i Jerusalems gamla stad, rapporterar nyhetsbyråer med hänvisning till israeliska polisen.

Skjutningen inträffade i närheten av Tempelberget, en helig plats för såväl kristna som judar och muslimer. De tre gärningsmännen har skjutits ihjäl.

Enligt Haaretz har tre personer förts till sjukhus med ambulans. Två av dem ska ha livshotande skador, den tredje lindriga till måttligt allvarliga skador.

Polisen har stängt portarna till området kring Tempelberget och ställt in fredagsbönen, något som inte hänt på flera år.

-Pettersson noterar att TT skriver okända angripare i telegrammet som går ut till svenska medier och att Sveriges Radio upprepar detta, trots att internationella nyhetsbyråer skriver palestinska gärningsmän. Till och med den arabiska nyhetskanalen Al Jazeera skriver palestinier, ändå gör TT och SR om detta till okända…

6 thoughts on “Terrorattack i Jerusalem – tre terrorister dödade

  1. Margot – maggot brain – hur har du mage att prata om utomrättsliga avrättningar ?? Du har inget samvete, bara oskyldigt blod på dina fula gammalkärrings händer. Hela du är ful och sned i munnen, må de mördades själar hemsöka dig dag och natt, din obildade moralsköka !!!! Vet ej om ordet existerar.

  2. Som vanligt försöker SVT att föra oss bakom ljuset.
    Men att undanhålla kända fakta är det samma som en lögn.
    SVT har nått samma nibå som det forna östblockets och nazitysklands media.

  3. och Sverige fortsätter att ta in dessa muslimska mördare i landet och skickar pengar till de palestinska terroristerna. Skamligt Margot.

  4. De här ”terroristerna” är helt vanliga muslimer som ger sig på israeler eftersom deras anhöriga erhåller en pension som tack efter att de skadat så många israeler som möjligt.

Kommentera