Hemtjänstens bilar i Västerås eldas upp systematisk

INVANDRARBROTT. Hemtjänsten i stadsdelen Bäckby i Västerås får sina bilar uppeldade i systematiska attacker. Inatt brann en av bilarna igen, den sjunde inom loppet av en dryg månad.

Det är inte första gången som den kommunala verksamheten utsätts för bilbrandsattentat. Gisela Persson är chef för hemtjänsten i Bäckby: – Det har hänt många gånger tidigare, och fortsätter, – Det har hänt fyra gånger och sju bilar inblandade från början av juni fram till nu.

Persson misstänker att det rör sig om systematiska attacker som är riktade mot just hemtjänsten. – Ja, nu gör vi det eftersom den här bilen inte var stripad eller målad på något sätt, förklarar hon.

Lokalpressen vill inte ha några läsare för de kör med betalvägg men Nyheter Idag skriver.

Polisen säger att de inte har några misstänkta och att de är osäkra på om attentaten riktar sig mot specifikt hemtjänsten.

-Pettersson tror polisen ljuger av politiska skäl, naturligtvis vet de vilka gäng som sysslar med bilgrillning., men är rädda för att bli kallade rasister.

Läs om Bäckby på bloggen så förstår ni…

Lokalmedia har betalvägg och tappar läsare.

10 thoughts on “Hemtjänstens bilar i Västerås eldas upp systematisk

 1. Kan det alternativt röra sig om våldsvänsterns inblandning i dessa organiserade attentat mot svenska samhället? De aktuella grupperingarna kan även ha gjort gemensam sak med den importerade kriminaliteten, vilken introducerade denna destruktiva utveckling inom svenskt territorium.
  Att detta skulle vara ett projekt iscensatt av högerextrema aktörer kan vi sannolikt avskriva, oaktat den främste fascistextremisten av dem alla – Soros – har ett finger med i de flesta subversiva och formativa skeenden.

  Våld och förstörelse har en förmåga att fortplantas och kan alltid initiera djärva plagiatorer som vill gynna sina egna specifika mål, och Hamburg kan ha givit inspiration och mersmak för den omstörtande verksamhet som blivit högsta mode inom ungdomskriminella kretsar.

  Ett har dessa rabulister alltid gemensamt – nämligen det hot de utövar mot civilsamhället och de enorma kostnader dessa aktioner medför.
  Andreas.

 2. Hahaha roligt, skall invandrar packet gå till sina jobb, för det var väl hemhjälpsjobben som de importerats för.

 3. Ja man behöver inte vara en Einstein för att fatta vilka som försöker slå världrekord i bilbränning.

 4. Man baxnar,vad är det som händer,vad har vi poliser till och rättsväsendet vad gör dom.Svetsarn vakna från din skönhetssömn du blir inte vackrare. Dags att vakna alla.Mvh Adolf

 5. Det finns inga misstänkta????????? Nej är det satt i system att landet från alla håll ska förstöras så är det ju bra att täppa igen truten på dem som säkert vet , det är för ljust nu, med myndigheters systematiska ljugande för att vi ska gå på det!

 6. Helt i linje med direktiven i ”lagboken” för den sekt, som vi importerar.

  Oroa samhället, sprida skräck, göra skada på viktiga funktioner, skapa misstänksamhet, skapa problem i samhällsfunktioner.

  Importerade, väl utbildade ”soldater”, under skenet; ensamkommande barn.
  Ljugande, hjärntvättade individer, som våldtar våra kvinnor och senare får bjuda hit sin ”släkt” utan att behöva DNA-identifiera släkten är, och kommer att förbli ett så stort hot mot vårt fosterland att vi måste ge efter för sekten!

  Regeringen och SÄPO skiter i hotet och risken!
  Regeringen och SÄPO verkar ara styrda av sekten.
  Regeringen och SÄPO accepterar 53 ockuperade bostadsområden.
  Regeringen och SÄPO utlyser inte undantagstillstånd.
  Regeringen och SÄPO låter våra skyddsänglar (poliser) säga upp sig.

  Sekten har enorma krafter bakom sig, kriminella pengar och oljepengar.

  Hur många av ”gemene” svensk förstår detta samband?
  Hur många av ”gemene” svensk är beredda att göra något åt hotet?
  Hur många av ”gemene” svensk känner sig hotade?

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg;
  När du är ute och går?
  När du är ute med bilen?
  När du ska hämta bilen?
  När du åker kommunalt?
  När du är hemma?
  När du sover?

  Sekten finns i hela vårt fosterland!
  Sekten har egna kommandocentraler!
  Sekten har egna vapenlager?
  Sekten har tagit land efter land!

  Är det dags för vårt fosterland?

  • Javisst är det så att både regering och Säpo vet om det, dom åker ju i skytteltrafik till Bilderberg sällskapet för att bli informerade om hur man ska gå till väga för att förstöra och slå itu landet,
   och vi ska heller inte glömma den så kallade oppositionen som
   också åker dit på inbjudan, eller tvång, globalist maffian förtröttas
   inte.

 7. Hemtjänstpersonalen borde få beväpning och någon form av träning för strid i bebyggelse. Sedan kunde det införas skottpengar på dem som begår dessa illgärningar. Kanske som någon form av lönebonus?
  Ansvariga politiker kunde också innefattas i detta.

 8. Logisk handling för en ledande person i något som är onämnbart. ”Vilka är vårt största hot mot vårt övertagande av landet? De äldre som läser och tänker, alltså vi ser till att de dör ut så snabbt som möjligt.”

Kommentera