Sverige växer näst snabbast i EU

INVANDRING. Bara Luxemburg växer befolkningsmässigt snabbare än Sverige i EU visar ny samlad statistik från Eurostat. I det lilla storfurstendömet växte befolkningen med 1,98 procent under 2016, jämfört 1,45 i Sverige och 1,38 i Malta.

I andra änden minskade befolkningen mest i Litauen (-1,42 procent) och Lettland (-0,96).

Totalt ökade befolkningen i EU med 0,3 procent under fjolåret – drygt 1,5 miljoner invånare. Eurostat beräknar EU:s befolkning den 1 januari i år till 511,8 miljoner invånare.

-Pettersson minns en tid då det talades om barnbegränsning och då befolkningstillväxten på vår planet var ett hot.

Runt 1970 var vi för många med drygt tre (3) miljarder på vår planet. Nu är vi över sju miljarder och inte för många längre.

Sedan är det tydligen bra enligt miljömupparna att flytta afrikaner till kalla nord där de producerar 50 gånger mer koldioxid än hemma… 

14 thoughts on “Sverige växer näst snabbast i EU

 1. Sverige växer snabbast inom EU. Vad är det för bra med det? På grund av detta växer ju också kriminaliteten och allt annat elände.
  Lagom vore nog bäst. Och mycket mindre av vissa sorter vore mycket bättre..

 2. skillnad mellan Luxemburg och S är att de tar in utbildade som jobbar med riktiga jobb dvs tvärtom mot S. Alla våra bilar är sopor för Luxembourg måttstock. de har dubbel lön men hälften skatt jämfört med Stockholm. en snubbe bekant jobbar där, var glad slippa se alla afro”svenskar”, han bor i Belair.

 3. Besökte goda vänner bosatta i luxemburg för 20 år sedan, var tillbaka förra året, det är svart !

 4. Storfursten (svetsarn) håller på att med sin politik skapa det största storfurstendömet i Europa, bestående av en massa furstar från främmande länder som vill leva på oss svenskar.

 5. Fjällemlara har ett system mot överproduktion. De dränker sig.
  Överproduktionen i mena-länderna och Afrika (om inte Afrika räknas in)
  använder sig av samma system — men vi stör den naturliga processen genom att vi hindrar dem från att drunkna — vi tar upp dem ur vattnet!

  Individer med en människas normala intelligens skulle aldrig sätta barn till världen om förutsättningarna var ”0” för att kunna föda barnet.

  Djurriket och växtriket har många exempel på detta, men också på motsatsen => de ser till att överproducera för att många avkommor dör.
  Kanske är det den bakomliggande förklaringen till att mena-individerna förökar sin stam – och sekt obegränsat.

  Oberoende av vilken förklaring som ligger bakom så är det fel att vi stör processen.

  Resultatet blir att vårt land blir överbelastat av individer som inte passar i vår miljö.

  Sverigevänner!
  Gör Sverige svenskt igen!

 6. Mellan 2014 och 2016 sökte närmare 45 000 ensamkommande flyktingbarn asyl i Sverige. Ett nytt halvt Linköping på två år.

  • Det är väl ingenting. Om man frågar mupparna så borde vi öka med ungefär 3 miljoner varje år i 20 år, för dom vill ju släpa hit 60 miljoner högutbildade pensionsräddare.

  • Enligt SR och SvT heter det inte längre flyktingbarn. Numera heter det flyktingungdomar. Undrar varför …

Kommentera