Lögnaktiga och fega politiker och medier


Att en omfattande samhällskollaps är nära förestående inser väl snart de flesta. Dock antagligen mer av oärlighet och feghet än naivitet vill de styrande, uppbackade av media, allt mer desperat förespegla något annat. Att hålla sig kvar vid makten och slå ifrån sig allt ansvar verkar vara motivation. Att värna om fred och frihet är tydligen för 7-klövern och mainstream-/regimmedia av underordnad betydelse.

En artikel som mycket väl belyser allvaret i Sverige’s situation:

”Syftet med den här artikeln är att klargöra verkliga, om än mycket dystra och skrämmande, fakta då det gäller muslimsk massinvandring och dess långsiktiga konsekvenser om ingenting görs för att stoppa det hela och reversera utvecklingen. Jag har därför bemödat mig om att ange så många källor som möjligt för mina påståenden och slutsatser.”

Den muslimska massinvasionens kostnader och långsiktiga konsekvenser

 

 


One response to “Lögnaktiga och fega politiker och medier

  • Jhonsson

    Sverige är nog bortom all räddning. Våra politiker skänker bort ett framgångsrikt och väl fungerande land. Varför? På vems uppdrag agerar de? För ingen riktigt svensk skulle väl frivilligt ge bort sitt land.
    Politikerna får stora skälvan om ryssarna flyger över Östersjön. Men de har ännu inte fattat att den trojanska hästen är stadigt stallad i vårt land.
    Quisling ville göra Norge till en stortysk vasallstat. Det gick inte så bra för honom. Och Reinfeldt och Löfven…….

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: