Tre våldtäkter under natten i Värmland


BROTTSLIGHET. Tre våldtäkter har inträffat på olika platser i Värmland under natten. I ett av fallen är flera personer misstänkta och polisen misstänker att det rör sig om en gruppvåldtäkt. – Det är tre personer frihetsberövade i vad som skulle kunna liknas vid en gruppvåldtäkt. Men de är inte hörda än och det kan vara fler inblandade, säger Kenneth Johanesson, vakthavande befäl vid polisen i Bergslagen. Ytterligare en person har gripits i ett av de andra fallen.

NWT.se

-Pettersson undrar varför polisen är så förtegen om de gripna…vet de inte om att det som kallas fördomar är baserat på erfarenhet. Jag vet att det finns svenska våldtäktsmän men varför importera en massa nya.


6 responses to “Tre våldtäkter under natten i Värmland

 • Kalasbetalaren

  Enkel sammanfattning:

  sker någonting i grupp är det ALLTID ockupanter!

  är det en ensam gärningsman kan det vara en svensk!

  är den ensamme invällarna är han neger eller möjligtvis irakier!

  afghaner, syrier och liknande agerar som hyenor och
  är för fega för att ens ge sig på en tjej själva! (naturligtvis kan negrer även förekomma i denna grupp)

  Svårare är det inte, motbevisa mig gärna!

  Gilla

 • Gus

  Mörk framtid för svenska kvinnor ……

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Många av dem är INTE emot invandringen.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Helt rätt, dom får skylla sig själva! Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige hade troligen SD haft egen majoritet i riksdagen efter valet 2014!

    Dom största påhejarna av ockupationen och folkutbytet, kommunisterna, både dom röda och gröna, hade vi kunnat vinka hej då till för länge länge sen!

    Gilla

 • Nisse

  Polisen är mycket förtegen detta om något brukar vara ett bra singnaliment..Det är nog inte Olle eller Lennart som varit i farten……..

  Liked by 1 person

 • Mary Agnes

  Özzzz Nöjen har i TV sagt att värmlänningar är korkade och slöa. Så det måste vara sant. Nu kan han lägga ”vrålkåta kvinnohärskare” till sin rad av oförskämdheter mot folk som väljer att bo på landet. Opps – eller finns det TVÅ uppsättningar av värmlänningar. 1) Äkta härliga jordnära människor och 2) inplanterade främmande varelser ?

  Fastän alla vi vet, att GM i gruppvåldtäktsfall med 99% sannolikhet är kreatur som planterats i de värmländska skogarna.

  Ett utmärkt reportage om DALSLAND i Expressen…. som frankt hävdar (insinuerar) att SD kommer att närma sig 50% i valet i Dalsland. Säkert också i resten av rostbältet – i vilket Värmland ingår.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: