Dansringar?? Svt får skärpa sig!!!

Läs  svt Dalarnas  beskrivning av arabernas våldtäktsspel (för dem lek) Taharrush. Hur kan man beskriva detta som en dansring där man håller tätt och någon hoppar in och dansar?? Det finns ingen som hoppar in frivilligt. Denna någon finns redan där och det är ingen lek utan blodigt allvar. Ett citat från artikeln:  – En dansring uppstår när personer håller i händerna och backades trycker ut tomma ytor framför scenen. Någon hoppar in och dansar och på en given signal fylls sedan tomrummet ihop igen, säger Pärra Lundqvist, säkerhetschef på festivalen.  Vilken verklighet lever de i???? Vidarebefordra detta till de offer som hamnat i denna ring och fråga vad de tyckte.

christian-persecutionfeature

13 thoughts on “Dansringar?? Svt får skärpa sig!!!

 1. Att Svt förskönar och förringar Taharrush gamea borde väl inte förvåna någon vaken människa i Sverige då Svt är socialistmaktens propagandaorgan för folkutbytet att däremot så många svenskar fortfarande är fullt upptagna med allehanda nöjen,bröd,skådespel och ofantlig kroppsfixering, stödjande och utövande av allehanda sexuella perversiteter som tex pedofililobbyn inom hbtqrörelsen,är väldigt skrämmande och farligt. Den feministiska Löfven socialistjuntan jobbar ihärdigt med att införa islam och sharialagar i det numera mycket barn och kvinnofietnliga Sverige,Löfven och övriga sjuklövern med sina flera kvinnliga partiledare jobbar emot kvinnors fri och rättigheter i Sverige som våra anmödrar kämpade i århundraden för att uppnå och nu tvingas Sveriges kvinnor snabbt tillbaka till 600 talets mellanöstern och profetens muhammads tid.Detta måste Sveriges kvinnor inse och själva sätta stopp för annars kommer det bli som MB högste ledare sa i en norsk dokumentär att när alla kvinnor bär slöja och alla män bär skägg så kommer de att be honom leda och regera öve dem.Världsherravälde är MB mål där kvinnor är helt förtryckta och underkastade islam och männen.Vill Sveriges kvinnor detta?

  • ”En dansring är en cirkelformad sammanhängande grupp av utomeuropeiska män. Ringformen beror på att männen, efter att ha börjat växa på en ny plats, sprider sitt genom utåt och det kan vara svåra att få bukt med. Ibland kan dansringen växa ut av sig själv, genom att den bildar en större och större cirkel. Men det fungerar bara om man inte har en alltför stor festival. För att bekämpa dansringen kan man göra hål tätt, tätt med en grep i taket där männen bor och minst 30 m utanför huset. Vattna sedan rikligt varje dag under en månads tid för att kväva lusten.”

 2. Pärra Lundkvist frågar i vilken verklighet de lever. Jo Pärra, det är i Löfvens ”trygga Sverige”

  • Man får hoppas att de 85% väljare som har lagt sin röst på något parti inom 7 klövern känner att de gjorde ett rätt val. Ingen av dem kan i varje fall inte klaga på invandringspolitiken.

  • Löfvenjuntan liksom tidigare Ruinfeldt juntan spottar,sparkar och pissar på Sveriges alla sämst ekonomiskt lottade pensionärer.Sedan 2011 har de fått allt sämre pension då både garantipensionen och prisbasbeloppet flera gånger.Löfvenjuntan gick ut och påstod att pensionärerna skulle få lite höjd pension men sanningen är att juntan gjorde en liten upphöjning av garantipensionen som de året innan sänkte rejält för de allra fatigaste,sådana är de vanstyrande svenskfientliga socialisterna,stjäl,ljuger och förtrycker de allra fattigaste bland egna folket.Många fattigpensionärer är beroende av bostadstilägg vilket folkförrädaren Löfven mycket väl känner till,och det innebär att tussentals fattiga svenska pensionärer nu från 1 juli får det ännu sämre ställt då de får sänkt bostadstillägg med flera hundra kronor i månaden medan allt vi måste konsumera för vår överlerlevnad går upp rejält i pris hela tiden.Sociala turister /kolonisatörerna från tredje världen inklusive grovt kriminella får högre bidrag från skattekistan än fattiga svenska pensionärer som jobbat hårt ett helt liv,kolonisatörernas bidrag sänks aldrig tvärtom de höjs varje år oavsett, pro är inte intresserad av att organisera pensionärerna i en massiv protestaktion/demonstration tvärtom de är aktiva med att söva de äldre med allehanda lekar och utflykter,passiviserade som de blivit så gör de inget själva,men det borde de sannerligen göra snarast då de borde tänka på sina barn och barnbarns framtid där inga pensioner kommer betalas ut till det hårt arbetande svenska folket.

   För första gången i svensk pensionshistoria så sänktes fattigpensionen i januari år 2011 av dåvarande juntaledare Ruinfeldt,det är ingen slump att svenskfolkhataren och förrädaren Ruinfeldt samma år i mars 2011 ingick det svenskfolkförrädaravtalet med Mp det sk Mök avtalet som ger all världens människor inklusive grovt kriminella,rika asylsökande,bättrelivsasylanter mfl från tredje världen gratis tillgång till svensk sjukvård,tandvård och medicin (50 kr vilket de flesta aldrig behöver betala då de inte har någon fast adress i Sverige) och i flera fall rätt till socialbidrag och skola. INGEN ENDA fattig svensk medborgare får gratis sjukvård,tandvård och medicin.Det pågår ett folkmord på svenska folket,folkutytet går väldigt snabbt,svenska folket måste vakna upp snabbt det är inte försvarsbart att vända bort huvudet och blunda för ondskan som politikerhelvetet utsätter svenska folket för.

   Här kan man läsa lite om hur den sk pensionsbromsen slår till orättvist för alla fattigpensionärer

   50 000 pensionärer får sänkt inkomst nästa år trots höjd pension och sänkt pensionärsskatt

   http://trygghetsspanarna.folksamblogg.se/2015/10/29/50-000-pensionarer-far-sankt-inkomst-nasta-ar-trots-hojd-pension-och-sankt-pensionarsskatt/

  • Jo, jo, det är inte sant att ”det är riktat specifikt mot västerländska kvinnor eller kvinnor som klär sig västerländskt” för att ”I Egypten är det absolut inte sant. Västerländska medier skrev mycket om de två kvinnliga journalisterna som attackerades på Tahrir-torget, men hundratals egyptiska kvinnor blev utsatta på samma sätt på torget, säger Noora Flinkman.”

   Hur många egyptiska kvinnor går det på ”västerländska kvinnor eller kvinnor som klär sig västerländskt”. Säkert bara större benägenhet att anmäla? 😉

 3. Skeva journalister på SVT, hasch-rökringarna verkar svåra att skingra. De kanske tycker att det rör sig om någon ny, exotisk folkdans. Batikhäxorna har nog inget emot ”dansen”, de ser den som en härlig uppgradering av Bro Bro Breja. Snälla, låt alla andra slippa, baaarnen begår faktiskt ett brott.

Kommentera