Är Stefan Löfven och socialdemokratin ett hot mot demokratin?


INRIKES. Jesper Börjesson på TV4 intervjuade Stefan Löfven för en dryg vecka, där han bland annat sågade Sverigedemokraternas framgångar ”Jag köper inte den bilden”. 

Statsminister Stefan Löfven (S) tänker inte acceptera att Sverigedemokraternas är landets största parti bland arbetare. ”Jag köper inte den bilden”, säger han upprepade gånger i en intervju med TV4 Nyhetsmorgon. Vidare påstår han att SD är ett farligt parti för det svenska samhället.

Sverigedemokraterna har i flera opinionsmätningar blivit landets största och näst största parti. I SVT/Novus mätning från juni blev SD dessutom för första gången det största partiet bland landets arbetare. SD är även störst i bland dem som tjänar 400-600 tusen om året, vilket tyder på att bilden av att SD attraherar outbildade och lågavlönade inte stämmer.

SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson kallade siffrorna för en ”rysare” för Socialdemokraterna, som traditionellt sett varit Sveriges arbetarparti.

Men statsminister Stefan Löfven tänker över huvud taget inte acceptera att hans parti har blivit omsprungna av SD, alltså till och med bland arbetare.

– Jag köper inte den bilden. Nej, jag köper inte den bilden. Det finns olika mätningar och jag köper inte den bilden, upprepar han i intervjun med TV4 och hävdar att Socialdemokraterna är större i de ledande fackliga organisationerna.

Löfven får också frågan om han tror att Sverigedemokraternaa kan bli landets största parti i nästa års riksdagsval: – Det tänker jag inte spekulera i. Jag ska se till att det inte blir så. Det är farligt för vårt samhälle om ett rasistiskt parti med nazistiska rötter blir normaliserade.

-Pettersson noterar att det säger ledaren för det parti i Sverige som utan jämförelse har den värsta historien bland rasister och nazister. Dessutom som ledare för den regering som försöker ändra grundlagen för att begränsa yttrandefriheten.

Sverigedemokraterna, det enda parti som inte är medansvariga för tillståndet i landet skulle enligt Löfven vara farliga för det samhälle han vill skapa, han kanske har rätt, han kanske vill skapa ett kalifat som det S ordnat i Malmö…


49 responses to “Är Stefan Löfven och socialdemokratin ett hot mot demokratin?

 • jockfall

  Man kan undra vem som valde denna tok till statsminister?

  Gilla

 • Hans Nilsson

  2018 blir det upp till bevis för Svenska folket om man lärt sig något av tiden som har flytt.

  Gilla

 • gamgubben

  Stefan Löfven har för länge sedan uppnått son inkompetensnivå, vilket han naturligtvis inte själv är medveten om.
  Ej heller hans omgivning eftersom de spelar det elaka spelet ”så länge jag håller med får jag sitta kvar vid köttgrytan” Det mina smala vänner är mycket farligt för Sverige!

  Gilla

 • M

  Hela spektaklet med Motståndsrörelsen i Almedalen visade ju väldigt tydligt att etablissemanget som sådant, oavsett parti, inte tror på demokrati någon av dom – om demokrati alltså betyder folkstyre (likt termen implicerar) med yttrandefrihet, fri opinionsbildning osv.

  Men vad ordet demokrati betyder verkar ju ändras hela tiden? Det verkar alltmer bara betyda dom ”rätta” åsikterna och värderingarna snarare än ett statsskick.. och en demokrati som bara betyder att alla måste ha en viss radda åsikter och värderingar är såklart bara en form av diktatur och inget att ha.

  Så i meningen folkstyre – ja, Löfven är emot det. Det är dom allihop. Dom vill ha ”elit”styre.

  Gilla

 • Kurt

  Tyvärr kan det bli sanning det som Löfven hävdar ”Jag ska se till att det inte blir så”. De som utgör 7 klövern kommer att samarbeta för att förhindra att SD kan få inflyttande. Om de så måste utropa undantagstillstånd. Någonting kommer de att hitta på. Och Svenne är för bekvämt för att göra något åt det.

  Gilla

 • The proud Swede

  Han är dum i huvudet. Punkt.

  Gilla

 • Tony

  Han är en underlig kuf, han kommer från en familj med starka
  nazistiska band han leder ett parti som spelade under täcket
  med nazisterna under och efter andra världskriget, men
  lotsas inte om det, sen beskyller han SD och deras väljare
  för att vara Nazister och Fascister? Sen jobbar han stenhårt
  precis som nassarna för att inskränka människors rätt att
  uttala sig om allt som gått snett i samhället?
  Ibland undrar man ifall karlen är vid sina sinnes fulla bruk?

  Gilla

  • Truthfighter

   Ibland????? Med sin nyakläderkejsliga soloeriksgata genom Sverige likt Don Quijote, medans det verkliga pågår i Almedalen. Nada kontakt med det. Han skumpade vidare på sin åsnekärra, medans alla andra politiker var på stora politikerscenen på Gotland. Snacka om verklighetsfrånvänd självgodhet, och att leva i en fantasi, troende att han var eliternas elitmästare. D v s, trollkarlen Merlin! 🙂

   Gilla

   • naimlap

    Men, en sådan pajas går hem hos jordens dummaste och fegaste fän de s.k. dumsvenskarna. Ju stolligare politiker desto fler röster håvar de in från swinja. Dessutom är de i stor majoritet 87% tidigare var de hela 95%. Svenstia, är dödsdömd. Framtiden för stian är medeltiden i bästa fall.

    Gilla

 • Tobbe

  SD är ett farligt parti för globalist-eliten och det är vad det handlar om.

  Gilla

 • Truthfighter

  Hellre en rasist i handen, än tio nazilövenister i skogen!!!

  Klart att Löven inte köper den sanna bilden av verkligheten. Han vill ju stenhårt, som en unge i sandlådan vid sin leksak, hålla fast vid sin illusionistiska lögn, som det ända rätta, trots att allt rasar, och Titanic går på grund av det. För vad annars har sossarna att komma med annat än sina socialistlögner och klasskampsfantasier, likt Don Quijotes väderkvarnar. Detta är sossarna i ett nötskal. Marx och muhamned kan ta varann i hand, och gör det också tyvärr, allt som oftast.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Den människan ska bort på en gång .Han är ingenting,världshistorien mest fjolliga ledare.Bua ut han ,han måste fatta majoriteten av svenskar är trötta på honom.Bua när han ska prata visla när ni ser han.Helst skulle man spy.Han kan inte få mer än 4% av rösterna.Mvh Adolf

  Gilla

 • Mr Jordan

  Stefan lever i en bubbla, i total förnekelse. Han anser att den socialdemokratiska nazismen är fin och ingen får lov att protestera.

  Gilla

  • Truthfighter

   Ja, han har varit en bubblare, utanför Almedalen. ”Vi som vill in”????? Han kanske inte vet att han är statsminister. Utan tror han står utanför det hela, den dåren. Men så är det när man har nazismen i blodet och ådrorna, och identifierar sig mer med NMR än etablissemanget i Almedalen. Löven är riktigt riktigt sjuk.

   Gilla

   • naimlap

    Jag, ger dig rätt han vet inte om att, han skall föreställa statsminister, lika litet, som han inte visste att, hen – hönset var i Indien utan i henens dumhuvud var hen i Kina. Sverige har aldrig tidigare haft en så usel statschef, som denne käppkines. Det är bedrövligt att, se och höra denna olycka.

    Gilla

 • Hönsmamman

  Många människor är så korkade att det är svårt att förstå.

  Slumpen talar för att en av dem kan bli statsminister. Slumpen har nu upprepade gånger gett oss en statsminister ur detta hav av korkade personer. Sannolikheten att det fortsätter så här är stor om inga minimikrav fastställs för politikeryrket. Alla andra yrken utvecklas genom utbildningar och krav. Men politikerna kan vara precis hur korkade som helst. Ju fler korkade i populationen desto större sannolikhet att någon av dem väljs. Och dessutom kan sägas vara representativ för dessa stora grupper av korkade.

  Varför rensar de ansvariga inte ut ibland ministrarna? De har ju misslyckats fullständigt. Fullständigt.

  Korken av!

  Gilla

 • Mimi N.

  OT !!!! Neversea ligger nu officiellt på första plats i toppen på världshändelserna. Ömsesidig respekt, trygghet, elegans, gränslös glädje – över 53 000 personer hade trevligt igår. Inga ‘incidenter’. Både killar och tjejer har personliga elektroniska armband som de fått av organisatorerna i samband med biljettköp – de fungerar som betalmedel istället för bankkort.
  Lagom med entusiasmen, tack. Det är inte obligatoriskt att acceptera rumänska modellen.

  Gilla

 • Luntan

  Varken Löfven eller Finansministern han har valt för att inte nämna alla övriga ministrar bryr sig bara om de stora löner de har samt de fina ”pensionsvillkor” de har ordnat för sig själva. Löfvén sköter inte sitt jobb utan åker bara överallt i Världen för att visa upp sig i hopp om att bli erbjuden ett ännu bättre betalt ”arbete”.Vilken korruption det är i Sverige numera!

  Gilla

 • Falköga

  Han agerar och uttalar sig fortfarande som en fackföreningspamp. Han begriper inte att han nu är statsminister i en demokrati.

  Gilla

 • Billy Boy

  Våldsbejakande vänsterextremister, F!-fascister m fl accepterar tydligen Stefan Löfven (S) så de får gärna vara med och tycka … men för ett folkvalt demokratiskt parti som SD gör Stefan Löfven (S) alltså undantaget och brännmärker SD som ett rasistiskt parti med nazistiska rötter och anser partiet vara farligt för Sverige.

  Farligheten för Sverige har Stefan Löfven (S) och hans 3-åriga regering samt Fredrik Reinfeldt (M) och hans regeringar redan åstadkommit under Alliansens 8 år vid makten i vårt land.

  SD har varit utfrysta från inflytande hela tiden så partiet har därför inte någon som helst skuld för de växande katastrofala effekterna av 7-klöverns hittills sammanlagt 11-åriga vanstyre.

  Gilla

  • Grune

   AB Reinfeldt & Löven Har kört Sverige totalt ner i skiten men vägrar inse fakta och ta konsekvenserna vad dom har gjort.
   Det är äckligt att se och höra dessa amöbor, man vill bara spy.

   Gilla

 • Mimi N.

  Denna grovt skapade, fyrkantiga varelse är en fiende och en förolämpning mot allt estetiskt och etiskt. Utseendet och beteendet är en buffels attribut.

  Gilla

 • Jhonsson

  Stefan Löfven är en man, som verkligen har riktiga nazistiska rötter.
  Hans morfar var aktiv nazist och även hans mamma Siri förekommer i sådant sammanhang.
  Jag tror faktiskt inte att det finns särskilt många sverigedemokrater med lika starka nazistiska anor som Stefan Löfven.
  Varför då vara så stor i käften herr Löfven?

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Alla politiker som lovar något och sedan anser sig ha rätt att bryta löftet vid första lämpliga tillfälle är ett hot mot riktig demokratin.

  Löfven är inte bara tidigare svetsare utan även facklig ombudsman i Metall och mycket van vid att handskas vårdslöst med sanningen utan att tvingas ta följderna av lögnerna.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Glöm inte att SÄPO står under direkt befäl av Löven.

  När han säger att ”Jag ska se till att Sverigemokraterna inte blir Sveriges största parti”,,, vad innebär det rent konkret?

  Vilka maktmedel är han beredd att ta till för att ”se till att det inte blir så” ??

  Hans motivering ”Det är farligt för vårt samhälle om ett rasistiskt parti med nazistiska rötter blir normaliserade” så förstår man hans planer på att ta bort tryckfrihetsförordningen.

  Ska vi tolka ”JAG ska se till att Sverigedemokraterna inte blir Sveriges största parti” på samma sätt?

  Och Zzzzz från media. Ingen reagerar.

  Gilla

  • Sven-Erik

   @Mary Agnes, du kanske har rätt. När kommer de och hämtar oss som inte tycker och tänker att pk-ism är den enda rätta ideologin?

   Gilla

 • odalkvinnan

  Han är vald partiledare för soc dem som dominerat Sveriges politik i snart hundra år. Han är också vald till statsminister av folket. Soc dem är etta/tvåa på rangordningen som Sveriges största parti. Då kanske man ska fundera lite på dels hur man ser på Sverige utomlands och dels på hur det står till i själva landet?

  Gilla

 • Mimi N.

  Fördubla din lön igen, statsminister, så har du råd att köpa sanningen – eller är du snål ?

  Gilla

 • Jhonsson

  Stefan Löfven och socialdemokraterna är inte bara ett hot mot demokratin.
  De är ett hot mot hela Sverige!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Stefan Löfven och hans partikamrater i högsta ledningen, är en fara för demokratin.

  Kan man inte se, förstå och uppleva verkligheten, som den är, så ska man inte leda landet.

  Den minoritetsregering vi idag har, klarar inte av sin oerhört viktiga samhällsuppgift.

  Att representera hela det svenska folket på ett både fullvärdigt och respektfullt sätt.

  Gilla

 • ossie

  Den mannen är ju en mångdubbelt större katastrof än både Sahlin och Juholt.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Han har levt för mycket i etablissemanget – där går tiden långsammare.

  Ute i verkligheten går tiden som den ska eller fortare…

  Gilla

 • Carl edström

  Löfven är farlig för Sverige. Maktgalen feminist

  Gilla

  • Grune

   Han är maktgalnare än Hitler och Stalin tillsammans.

   Gilla

   • Sven-Erik

    Nåja, båda nämnda drabbades av storhetsvansinne och inget/ingen fick hindra deras vilja. Vi är inte där ännu. Tror jag, men osvuret är bäst

    Gilla

   • Truthfighter

    Vad är Lövens eriksgata genom Sverige om inte det! Han tror ju att han är förmer än vänstereliten i Almedalen. Att han är eliternas elit, som ska tala till sina undersåtar i landet, istället för att vara med i den vanliga elitgemenskapen i Almedalen.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: