Ett av fem barn i pakistansk stadsdel dör på grund av inavel


INVANDRING. 19 procent av barnadödlighet i pakistansk stadsdel i London beror på inavel. Kusiner gifter sig med varandra osv, rapporterar The Independent. 

Inaveln sätter naturligtvis sina spår även bland antalet funktionshandikappade barn och det blir enorma personliga tragedier samt jättelika kostnader för skattebetalarna.

För några år sedan rapporterade Radio Danmark att hälften av alla äktenskap i arabvärlden är kusiner som gifter sig med varandra. Detta innebär att hälften av de barn som föds i arabvärlden är inavlade.

I Malmö likaså, vilket Eva-Marie skrivit om.

Andra rapporterar om inaveln bland zigenarna som gör många av dem psykiskt sjuka.

-På Petterssons blogg finns mängder av inlägg om inavel men PK verkar inte ha något emot inaveln, det tillhör ju de fantastiska kulturerna som vi massimporterar och som det är rasistiskt att kritisera…


15 responses to “Ett av fem barn i pakistansk stadsdel dör på grund av inavel

 • Monica

  Min fd man umgicks med en paktistansk man som var arbetskamrat med honom . Han var gift med sin kusin. Han hade en civilekonomexamen och hans fru var också välutbildad och dotter till en läkare. Men de fick endast ett barn en dotter. Eftersom det är viktigt i Pakistan att få en son kämpade de med att få fler barn. Men det blev inga fler barn. Naturen är vis och smart och satte stopp för det.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det svenska etablissemanget entusiasmerar samtliga sedvänjor som kan bidra till att landets genomsnittliga IQ-nivå sänks till en för makthavarna angenäm bottennotering, där inhumana avarter k-märks via de värdegrundsfilosofiska oegentligheter vi nu erfar.

  Att i förlängningen skapa ett regelmässigt samhälle där den allmänna moralen decimerats och där psykiskt undermåliga med sjukliga karaktärsegenskaper alstrat en idealinvånare ur globalismens människo- och bildningsfientliga perspektiv, med idiotism och svagsinne som utmärkande egenskaper, ingår i den psykopolitiska agendan.

  Det är en mycket gammal sanning såväl inom djuraveln som den mänskliga reproduktionen att myndigheterna i samarbete med var rättskapabel medborgare äger en moralisk skyldighet att i möjligaste omfattning stävja den vederstyggelse inavel/konsangvinitet utgör i form av hot mot det framtida släktet, mot samhället och icke minst mot demokratin och det sunda förnuftet.
  Andreas.

  Gilla

 • Tony

  Ja varför har man annars stamtavlor på kreatur och hundar?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Billy Butt kultur berikade många etniskt svenska iallafall. Hen har försökt fått HD-resning ca 8 gånger efter våldtäktsdom.

  Gilla

 • Mimi N.

  Rosengård och Rosenbad är säkert kusiner. Tänk vilka ‘praktexemplar’ till barn de fick om de gifte sig med varandra ! Heja, Sverige !!!

  Gilla

 • Jhonsson

  Att inavel inte är bra vet till och med den enklaste bonddräng.

  Gilla

  • Bosse

   Det här varnar man för i Norge på vårdcentralerna.Där har vårdcentralerna skyltar som varnar invandrare från att gifta sig med nära släktingar. Men i Sverige gör man inte det ,därför att det skulle vara rasistiskt. Här tycker man att det är bättre med inavel.

   Gilla

  • naimlap

   Ja, det vet en simpel bonddräng men, det vet icke en dumsvensking.

   Gilla

 • Ståfräs

  Tur att sjukvården i Pakistan är i topp. PK bara älskar inavlade ”svenskar”.

  Gilla

 • Håkan

  Kusiner eller inte, vad är skillnaden?

  Gilla

 • Thor

  Nja, det var väl 19% av de barn som dog, inte 19% av barnen. Illa nog.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  PK folket är även de till stor del inavel i varje fall mentalt.

  Gilla

 • Eva-Marie

  Rätt. Detta har varit känt länge. Som jag skrev för flera år sedan vore det önskvärt att politiker ger i uppdrag åt sjukvårdspersonal att ställa de nödvändiga frågorna till blivande föräldrar, samt att annan myndighet vid ankomst till vårt land ställer frågor till immigranter/asylanter för att informera sig ifall par som anländer är mer släkt med varandra än vad som är friskt.

  Sverigedemokraterna i Region Syd vill inte ta i detta med ”tång”, då det enligt regionrådet Patrik Jönsson är en fråga som knappast ger fler medlemmar/röster. SKAMLIGT! Vi har som jag ser det en åttaklöver.

  Gilla

  • odalkvinnan

   På hundar kallar vi det inavelsdepression. Där löser det sig självt rent praktiskt. Förutom de genetiska felen brukar kullstorlekarna bli mindre och mindre. Det föds färre och färre valpar i varje kull. Kanske det som är på väg redan? Att naturen sköter detta med överbefolkning. Pakistan är ett ganska tättbefolkat land. Rent genetiskt så skulle de med skador och olika men inte överlevt i sitt hemland men nu får man föda dem hela livet som kan bli långt

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: