Anmälningsbenägenhet


Bråvallafestivalen, Peace & Love och Putte i Parken.

Namnet på tre omtyckta och populära sommarfestivaler i Sverige. Bråvallafestivalen arrangerades första gången 2013, Peace & Love 1999 och Putte i Parken 2008. Här har främst ungdomar, men också något äldre män och kvinnor roat sig, haft trevligt och lyssnat på bra musik.

Sedan 2016 har samtliga tre festivaler nämnts i media av helt andra orsaker. Unga flickor känner sig inte längre trygga, föräldrar tillåter inte sina döttrar att besöka festivalerna och Bråvalla lägger nu ned verksamheten. Gemensam nämnare är de sexualbrott som flickor och kvinnor utsätts för.

Om svenska kvinnor blivit mer benägna att anmäla de senaste två åren, eller om problemen eskalerat, vet bara de själva. Vår socialistiska regering vill införa medial censur likt den i de forna öststaterna, så snart får vi inte veta. Därför får vi ta med oss de uppgifter som publicerades efter förra årets festivaler och lustigt nog verkar samma scenario utspela sig på svenska badhus och gärningsmännen som pekas ut är misstänkt lika de som trakasserar på festivaler.

Vi får väl lita till att svenska kvinnor och flickor blivit mer anmälningsbenägna de senaste två åren och att sextrakasserierna inte beror på de kulturkrockar som uppstått när tiotusentals män och ungdomar från vissa länder ankommit vårt land. Åtminstone är det så myndigheterna angriper problemet.


11 responses to “Anmälningsbenägenhet

 • The proud Swede

  Vad är det för jävla bullshit, att anmälningsbenägenheten ökat? Det är ju ett typiskt vänsterresonemang som skall mörka sanningen. SJÄLVKLART är det så att gruppvåldtäkter, sextrakasserier och liknande har ökat lavinartat i takt med invällandet av jordens avskum från underutvecklade länder. Det behöver man inte vara klassens ljus för att räkna ut. Tror man att dessa primitiva varelser helt plötsligt ska uppföra sig som civiliserade människor bara för att de korsat svenska gränsen, så är man extremt korkad, (typ Anders Lindberg, Ygeman och Eliasson)

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Äntligen ! En avundsjuk krake (musli-”Mia” naturligtvis) har sagt sitt.
  Who cares ? Rumänerna gör det inte. De är stolta över att kunna skydda sig och sina barn, inte över någon regnbög – förlåt, regnbåg.

  Gilla

  • age

   ”Mimi N.”
   Ingen kommer väl på tanken att misstänka någon från
   ett europeiskt land för gruppvåldtäkt.

   Gilla

 • Tony

  Så dom katastofalt ökande mängden gängvåldtäkter, beror
  det också på ökande anmälningsbenägenhet? Eller
  kan det ha att göra med att medeltida syn på kvinnor/flickor
  gör att vi ligger tvåa i världen i våldtäktsligan???

  Gilla

  • Mimi N.

   Tony, jag menade inte din kommentar, utan den anonyma tumme som inte kunde hitta sin egen kropps bakdel dit den borde stoppats in.

   Gilla

 • Mimi N.

  What about this ?

  Homepage | Neversea Festival, 7-9 July 2017 – Constanta
  https://www.neversea.com/

  Gilla

  • Mimi N.

   Vad är det som stör er i länken. Om ni inte tror mig, logga på Facebook. Jag är inte med på FB, kan inte komma med yterligare detaljer, försök själva, det är på engelska, antar jag.

   Gilla

 • compulsoryunion

  utanför Peace & Love igår kväll hade jordens ufon samlats. Märkligt att svenska föräldrar låter unga flickor gå ensamma och lätt klädda här i afrikaniserade experimentet med vargflockar. Borlänge verkar vara ensamkommandes huvudstad. Sveriges Mashad (stad i Iran därifrån många så kallade ensamkommande kommer ifrån, de lite Djingis Khan liknande snedögda kallas Mashadi )

  Gilla

 • hllviken

  Upp till bevis! ni som påstår att ökat statistiskt bevis för ökad kriminalitet beror på ökad anmälningsbenägenhet!

  Gilla

  • Pica pica

   Att flera anmäler tror jag inte på (för det är ju ingen idé) när ingen straffas.
   Vad menar Eliasson, Sarnecki m fl idioter? Om anmälningarna har ökat så borde väl övergreppen ha ökat också? Eller är tjejers anmälningar påhittade?

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Jag tror detta bara är en utmaning. För att prata politiker språk.

  Kan absolut inte vara en kulturkrock. Då mångfald bara är bra. För det säger de som ”vet”.

  Tror helt enkelt det är fel band som spelar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: