Skall vi skratta eller gråta – värre kan det inte bli, eller???

Enligt Nyheter idag  håller regeringen på att förbereda en ändring av grundlagen. Detta skall bland annat gälla yttrandefriheten och tryckfriheten. Detta efter att Fria Tider uppmärksammat en lagrådsremiss angående just detta. 1 Juli  2019 vill och hoppas regeringen att den nya lagen skall träda i kraft.  Undrar när Svenskarna fått nog? Det verkar som om de flesta bara jamsar med och går med på vad som helst men detta kommer förhoppningsvis aldrig att gå igenom. Vad är det för fel på de styrande? 

löf

48 thoughts on “Skall vi skratta eller gråta – värre kan det inte bli, eller???

 1. Med facit i hand så är Natoavtalen förståeliga. De är inte tll för att försvara oss mot ryssen, utan för att kväsa de lokala upproren som inom sin tid oundvikligen kommer att poppa upp.

  Räkna med permanenta Natotrupper i landet, kanske redan i höst efter Aurora-övningen.

 2. Björn Rosengren hade fel, den sista Sovjetstaten är inte Norge, det är Sverige.

 3. Nu går anpassningen mot DDR 2,0 väldigt fort, stasi hade blivit imponerad av de nya svenska censurreglerna. Det är väl sannolikt så att själva idén kommer från gamla svenska stasiagenter eftersom S och övriga vänstern inklusive statliga byråkratin är översållade av dessa övervintrare.

 4. När Polen var kommunistiskt användes kodord för att skriva om eländet dvs Sovjet och deras tyckande eller när de lagt sig i hur Polen skulle styras. Alla visste vad det stod för, folks ventil mot överheten. Skall vi ha kodord för tjuvaktiga skator=zigenare. Bara ett år kvar till valet, rösta SD

 5. Apropå ”styrande” sossar……….

  ”Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg gick på midsommarfest hos sin coach och konsult, vars bolag har fakturerat långt över 100 miljoner kronor, kan Di avslöja. När avtalet förlängdes rundade man facket.

  Arbetsförmedlingen har anlitat konsulten Gaia Leadership för chefskurser och managementkonsulttjänster. Konsultnotorna från företaget sedan Mikael Sjöberg tillträdde summerar nu till 114 miljoner kronor. Det mer än dubbelt så mycket som när Di skrev om konsultköpen för ett år sedan.

  Den absoluta merparten är kostnader kopplade till myndighetens så kallade ”förnyelseresa” som bland annat har resulterat i ett förslag på hur Arbetsförmedlingen ska organiseras om.

  Styrelsen har tvekat inför delar av förslaget till omorganisation och krävt ytterligare genomlysning. Di kan avslöja att Gaia Leadership har kopplats in också i samband med detta uppdrag, något som har fått facket att protestera.

  Häromdagen gick en skrivelse från fackförbundet ST till Arbetsförmedlingens ledning, som Di har tagit del av, där man kräver skadestånd för att Gaia fått fortsatt förtroende utan vare sig samverkan eller förhandling med facket.

  ”När man anlitar konsulter måste det förhandlas”, säger ST:s representant Fredrik Andersson som anser att det är problematiskt att man anlitar samma konsult i genomlysningen som under förändringsresan.

  ”Det har vi väl helt enkelt missat”, säger Mikael Sjöberg.

  Enligt flera källor till Di uppträder generaldirektören Mikael Sjöberg och konsultföretagets grundare Micael Mathsson som vänner, men Mikael Sjöberg kallar när Di frågar Micael Mathsson för ”min coach enligt upphandlat coachavtal.”

  Har du varit på en kräftskiva hos honom i Dalarna?
  ”Jag har varit på två aktiviteter. Bland annat har jag varit i hans sommarstuga på en kräftskiva.”

  Utöver kräftskivan, som ägde rum i fjol, firade han nyligen midsommar i Micael Mathssons hus i Dalarna, enligt uppgift från både Sjöberg och Mathsson till Di.

  Är det lämpligt att vara på fester hos en konsult som man köper tjänster av för mångmiljonbelopp?

  ”Inte om det skulle vara regelbundet, men om man är på två stycken på fem år anser jag att det är fullt rimligt”, säger Mikael Sjöberg, som arbetade med Gaia även under sin tid som chef på Arbetsmiljöverket.

  Skulle du kunna beskriva din relation med Mikael Sjöberg?

  ”Nu förstår jag inte riktigt… Vad är det för typ av fråga? Jag är hans coach”, säger Micael Mathsson.

  ”Man kan väl säga att det är någon slags arbetsrelation som också utvecklats till att vi har lärt känna varandra djupare”, säger han när Di fortsätter ställa frågor.

  Arbetsförmedlingen är en viktig kund som ni har fakturerat runt 100 Mkr. Är det lämpligt att bjuda en viktig kund på privat fest på lantstället?

  ”Jag reflekterade inte över att det inte skulle vara lämpligt. Det får i så fall andra värdera”, säger Micael Mathsson.

  Resultatet av den så kallade ”förnyelseresan” svajar också betänkligt.

  Häromdagen kom en Sifomätning som visade att Arbetsförmedlingen är den myndighet med lägst förtroende hos allmänheten. Anseendet har samtidigt har rasat sedan i fjol.

  ”Först måste man få ordning på vårt inre liv, vår verksamhet, sedan få upp resultatet och till slut rör sig – förhoppningsvis – förtroendesiffrorna”, säger Mikael Sjöberg.

  Internt på Arbetsförmedlingen finns en kritik mot kurser som upplevs som flummiga, enligt flera källor till Di. Det finns samtidigt en utbredd misstro mot resultatet. En intern mätning visar att bara runt en femtedel av AF:s anställda och chefer ser att myndigheten är på god väg att nå målen.

  Mikael Sjöberg drar en annan slutsats av undersökningen.

  ”Vi har ett mycket stort förtroende för förnyelseresan och de mål vi har satt upp”, säger han.

  Stämmer det att höga chefer sitter och diskuterar i grupper om de är eld eller vatten?

  ”Det finns olika sätt att typologisera var man som individ har sina starkare sidor”, säger Micael Mathsson.

  ”Ett verktyg som vi ofta använder är de fyra elementen: eld, jord, luft och vatten. Det är ganska odramatiskt men viktigt för en grupp för att få en djupare kunskap om sig själv eller varandra”, säger han.”

  Linda Öhrn, Dagens Industri

  http://www.di.se/nyheter/arbetsformedlingens-chef-festade-med-dyr-konsult/

 6. Fan vad jag hatar våra makthavare.
  Maktgalna banditer som vill ta allt från oss vanliga medborgare.

 7. Grundlag som skall förbjuda dålig publicitet av regeringens invandringspolitik, nästa steg blir väl att man gör som i det forna Sovjet där myndigheterna bestämde vilka nyheter som skulle publiceras.
  Man har tydligen bestämt att inget får hindra den höga invandringen att fortsätta.

 8. Jag håller med Janne när han säger att Sverige blir mer och mer motbjudande för var dag som går.

  Jag tycker att det har börjat lukta skit om Sverige. En sorts blandning av reningsverk och liklukt.
  Det ger en sur, kvarvarande knut i magtrakten, en sådan där man får när ett riktigt, jävla slagsmål är på gång och man vet att man är i underläge…

  Lyssna nu här: Det är något riktigt jävla fel med det här styret av Sverige idag.
  Jag har sedan länge kommit fram till att vårt land är på väg att förvandlas till ett nytt Tyskland eller ett nytt Frankrike och att dumskallesvenne därute inte på långa vägar har vare sig insikt eller något som helst mod till att reda upp skiten som drabbat landet, farsoten, pesten, helvetet.

 9. Hej Stefan Löven,
  är du medveten om vad din kompis Per-Erik Altin såsom varande företagare inom transport sektorn TYCKER ???
  Eller har du helt och totalt tappat hela förnuftet att hela transportsektorn ska överleva i Norrlands inland.¨
  Jag undrar om du har insett vad du tillsammans med miljöpartiet STÄLLT TILL MED FÖR HJÄVELSAP MED ???

 10. Man tror knappt det är sant. Borde det inte vara tvärtom?
  Brottslingar är brottslingar oavsett vilka de är födda av och var. Avvikande hudfärg och etnicitet är det överlägset mest praktiska signalementet förutom synliga tatueringar och varför undvika ett bra signalement på en brottsling? Nödvändigt med bra signalement för snabbare gripanden och uppklaring. Det gynnar säkert sammanhållningen mot brott i samhället Därför är det av allmänt intresse.
  Om man ignorerar hudfärg eller etnicitet, för att beskriva en brottsling, så är det för att dölja något. Vill man dölja något, så är det för att manipulera till en diffusare bild av verkligheten och borde vara olagligt. Gå på något av vikt. Varför vill t.ex. Islam-stater, Turkiet t.ex. som finansierar moské byggen i Sverige bestämma vilka imamer som skall predika där? Har regering och Säpo kontroll på hur det ligger till och vad som försiggår i moskéer, som finansierats av Islam-stater? Här finns goda skäl till närmare uppföljning. Det känns definitivt väldigt fel. Det var en överraskning för mej, jag hörde det idag.

 11. se video om ”white genocide” som försegår överallt där det finns vita människor.
  EU-kommissionen med zionist-marxistiska trojkan Juncker-Timmermans-Sutherlands driver öppet tesen ”Europa måste blandas upp”

  –The Endgame – Full White Genocide Documentary —

 12. Vi kan glömma att vi lever i en demokrati och myndigheterna ställer sig på ohyrans sida! Blir vi utsatta för brott är det ingen ide att ringa polisen, de kommer inte, kommer de är det bara för att ta upp en anmälan. FÖLJAKTLIGEN måste vi agera själva, vi måste försvara våra hem och våra bostadsområden innan vi är helt omringade av den nya adeln! Brukar passera en park där det sitter några svarta och dricker öl och knarkar på bänkarna! Jag kom på att ringa polisen är lönlöst men skit luktar….Pissade och sket i ett mjölkpaket, gick förbi och hällde ut över bänken….Jag stod en bra bit därifrån och kunde njuta när de dumma packet satte sig på bänken! En apa luktade på sina händer….Jag skrattar fortfarande, kommer att njuta av detta länge!! Ha det gött nu, trevlig sommar!

 13. Jag har fått nog!Det var länge sedan.Att rösta på sossarna är att rösta för Sveriges undergång.Eller att Sverige blir ett mångkulturell röra med kriminalitet av oanade dimension. När ni vaknar då blir det för sent ,gör era röster hörda uppmana svetsarn avgå.AlmEdalen är bara käbbel och floskler. Vakna Svenskar!!!!!!!!!.Mvh Adolf PS UPP TILL KAMP.

  • Det här är så jävla allvarligt att jag hoppas Jimmy Åkesson tar upp detta i sitt tal i Almedalen. Löfven en av dom värsta jävla fascister
   som någonsin varit inom politiken. En sjuk jävla encellig amöba.
   För att få igenom sin sjuka politik ska han tysta folket så dom ska inte få ha åsikter.Folket kan aldrig låta denna perversa ide få gå igenom. Han gör ju andra också tokig .Lyssna bara på Magdalena Andersson vad hon har sagt senaste dygnet. Hon ville att Zara Larsson skulle bli statsminister.Hon har ju sagt att hon hatar alla män.Och det räcker numera för att bli politiker eller att få en egen show i SVT.Sen sa ju Maggan Andersson idag att även om Sverige skulle gå under skulle hon inte ge SD inflytande. Det är att ta ansvar som finansminister !!!. Det är ett fullkomligt dårhus.

 14. Underskatta oss inte Stefan, det fungerade inte i DDR eller Sovjet och kommer inte göra det nu heller! Men när Janosch o Birro kritiseras av regeringen för att de framför sina erfarenheter av Sverige utomlands, är man inte förvånad över att det här är nästa steg!

  • Va så säkert att det funka i Sverige! Svenskar ha inte den mentalitet som krävs för att stå emot.

 15. Men om invandrare inte begår brott så slipper de ju att bli omskrivna för det?

 16. Att han inte är riktigt redig på andra våningen har vi visst
  länge , värre är att vi har en inrikesminister som inte är bättre,
  dessutom en finansminister som inte ens om det handlade om
  att rädda Sverige ur en djup kris skulle tänka sig att samarbeta
  med SD, hon låter hellre Sverige gå under.
  Om inte Sveriges väljare förpassar dessa uppenbart sjuka
  figurer utanför all makt vid valet 2018 har man inget att
  skylla på när denna kris inträffar, detta handlar om figurer
  med uppenbart grava fel?

  • Såklart, eftersom just det är deras plan – att Sverige ska gå under. Sedan NWO.

 17. det här kommer troligtvis direkt från EU där de försöker driva igenom
  antiracistlagar av olika valörer så att Globalisterna i kommissionen kan förstöra Europa utan några hinder.

  En org i nära samarbete med EU är ”ENAR” .european network against racism som är klar antivit org. parollen är för europa:
  ……. “democracy and participation, social and environmental justice, solidarity and sustainability, respect for the rule of law, and human rights both within Europe and around the globe”……..
  sug på ”respekt för lagar” ….den som stiftas från kommissionen
  Läs mer om ENAR:
  http://enar-eu.org/ENAR-and-over-250-organisations-launch-alternative-vision-for-Europe

  Globalisterna+EU-kommissionen vill att Europa ska se ut så här ungefär:
  http://enar-eu.org/local/cache-gd2/284751068f4246c52022d8ae16cf6893.jpg

 18. Sverige, ett blivande Nordkorea i Europa.
  Det är klart att våra ljusskygga styrande inte vill att vi medborgare skall få veta, att de idogt arbetar på att totalförstöra vårt land.
  Men på vems uppdrag arbetar de? För jag förmodar att ingen som älskar Sverige skulle agera som regeringen och Alliansen har gjort och fortfarande gör.
  Varför importera en massa bilgrillare, mordbrännare, våldtäktsmän och analfabeter, slödder och pack och sedan påstå att de skall jobba i vården och rädda våra pensionärer! Hur korkade tror våra politiker, att vi är?
  Man blir bara så förb-d.
  Landet måste få en sverigevänlig regering vis valet 2018.
  Tyvärr är det kanske redan då försent.

 19. Detta visar ju bara med all tydlighet hur desperata dom är att tysta alla felaktiga åsikter, men dom är dömda att misslyckas.

 20. Jag tror att de flesta som läser denna blogg är full medveten om att sverje är påväg ner i abyssen i rekordfart!

  Det är nog inte en alltför vild gissning att landet blir det första i Europa som kommer att kollapsa i fullkomlig anarki och upplösning, vare sig Åkesson blir statsminister eller ej. Befolkningen är så splittrad idag att de aldrig kommer att kunna ena sig om någonting. Egypten är nog det närmaste exemplet.

  Vad göra?
  Sälj! Ni som har fast egendom och hitta något annat land för att köpa några årtionden av frid innan kollapsen når även där. NZ är ett bra tips, kanske Argentina och Chile, definitivt Uruguay även om det är i minsta laget.

  Väljer ni att stanna, så har ni fem till sju år innan de flesta är våldtagna, rånade och marginaliserade, Vad gör det för nytta om ni sitter på egendom när ni inte längre vågar röra er på gatorna och barnen skriker av förtvivlan innan de tar sitt liv i skam!

  • Ja, jag tror också att om denna dårskap fortsätter så har Sverige
   förstörts och kollapsat inom fem år.Jag och min familj håller på att förbereda oss för en flytt. För vad blir nästa steg från Löfven? Jo det kan bli reseförbud för etniska svenskar så han inte riskerar att dom pratar skit om Sverige utomlands. Inte alls otroligt. Denne idiot är kapabel till allting. Han är en fullständigt hänsynslös dåre. Han är en psykopat så han förstår inte att han gör fel och han kan inte ta hänsyn till andra människor.Om du talar om för honom att pensionärerna håller på att svälta ihjäl så har han inget medlidande för det. Hans sjuka hjärna är upptagen med invandring och då finns inget annat i hans värld. Eftersom han är dum och okunnig så fokuserar han mycket på Merchel. Som hon gör vill han också göra.
   Detta med grundlagen har visst Tyskland också nyligen tagit upp
   och då måste Löfven göra som sin idol.

 21. Det är väl bara att flytta websidan till en polsk server t.ex istället. Det står ju ingenting om att läsa/kommentera utländska sidor…

  • Det kommer nog. SL kommer att oförtrutet arbeta på att övriga länder i EU SKALL TA SITT ANSVAR….. och gemensamt med Sverige förbjuda att nämna etnicitet på förövare samt fria diskussionssidor.

 22. Regeringen gräver en grop till sej själva, helt otroligt att de underskattar oss Svenskar ……

 23. Ett flagrant angrepp mot demokratin och den vittomsusade yttrandefrihet makthavarna påstår sig värna om, samt ett mycket säkert tecken på att Sverige i samtliga hänseenden avstått från sin nationella bestämmanderätt och krökt rygg inför terrororganisationen i Bryssel.
  Att etnicitet och våldsbrottslighet har direkta kopplingar är ett faktum allmänheten icke skall äga vetskap om, oavsett de tydliga indikationer som kontinuerligt bevisar motsatsen.
  Dessa upprepade manipulationer och attacker mot grundlagen representerar veritabla övergrepp mot Sveriges befolkning, och riksrätt för de ytterst ansvariga är den enda proportionerliga påföljden för det grovt kriminella anhang som ingår i den rabulistiskt sinnade ministären.
  Andreas.

 24. Hjärnorna på många av högdjuren har ruttnat p g a treponema pallidum spirochete. Wassermann test/reation rekommenderas.

 25. Säger som jag alltid har gjort:

  ”-Ni svenske, böjen eder för edra nya herrar…”

 26. Det sägs ingenting om att man inte får tala om sanningen om 7-klöverns och i synnerhet sossarnas grova kriminalitet. Dom är ju inte invandrare.

 27. Nästa steg blir att förbjuda skrivningar om kriminella ö h t med tanke på att dagens politiker kommer att finnas i det frälset.

 28. Undrar om Löfven drsbbsts av galenskap? Känner han till detta: För att ändra en grundlag krävs att riksdagen fattar två beslut med likadant innehåll och att det hålls ett allmänt val mellan de två besluten. Riksdagen ska inte kunna fatta förhastade beslut som inskränker människors fri- och rättigheter. Vad är det för mening med förslaget om folket röstar bort honom?

  • Det där fixade alliansregering lätt som en plätt vid ett tillfälle. Omröstningen i riksdagen skedde precis före sommarlovet(= riksdag 1) och sedan blev det val på hösten och därefter omröstning(= riksdag 2). Egentligen skulle det vara fastställt hur många månader det skulle vara mellan varje omröstning, t.ex. minst 18 månader och 1 riksdagsval emellan en grundlagsändringsomröstning.

 29. Ett mycket genialt drag av en ondskefull, svenskfientlig och skrupelfri regim.
  I stället för att åtgärda problemet med kriminella invandrare så införs istället ett förbud att skriva och rapportera om problemet!
  Ingen som längre tillåts rapportera om mord, våldtäkter, upplopp och allt annat helvete som invandrarna för med sig, då existerar det ju inte heller -enligt dom!
  En mycket farligt utveckling!
  Jag kör med en gammal invand men tyvärr lika aktuell fras, -Sverige blir mer och mer motbjudande (och farligt) för varje dag som går!
  Janne

 30. Vi kan nog vara tämligen säkra på att år 2019 så sitter inte Herr Löfven i regeringsställning så risken för att dylika förslag kommer att infrias är nog tämligen små . Men samtidigt visar S vart dom vill göra med Sverige , dom försöker att tysta alla kritiker som har invändningar mot deras sätt att styra landet , men som tur är så finns alternativa medier och bloggar som gör att vi alla blir upplysta om vad som sker i vårt närområde . Man får verkligen hoppas att Svenska folket ser till att politiker med en sådan agenda aldrig kommer till makten igen.

  • Efter valet 2018 så har vi en statsminister som heter Jimmy Åkesson om majoriteten av det Svenska folket har vaknat och om dom har de flesta hjärnceller kvar. Om inte så är det bara att fly till ett bättre land t.ex. Syrien.

  • Efter valet 2018 klamrar sig SL fast vid regeringsmakten med alla medel även om SD skulle få 75%. Makten över klotet, en feministregering och att vara världens samvete har stigit honom åt huvudet (snart ryker också mitt).
   Sverige är på väg att också utåt bli DDR eller snarare DKS = Demokratische Königreich Schweden.

Kommentera