Det kommer att bli en smäll


I en öppenhjärtig intervju säger Hanif Bali (M) till Per Gudmundson att de problem vi ser i Sverige idag är frukten av den asylpolitik vi hade för 15 år sedan. Den asylpolitik vi ser idag kommer att få konsekvenser först om 15 år.

Hade Moderaterna röstat fram Hanif Bali till partiledare och statsminister hade situationen inte sett ut som den gör idag och undertecknad hade kanske fortfarande röstat på M.

Se och lyssna


12 responses to “Det kommer att bli en smäll

 • Kenth Andersson

  Att Sverige om 15-20 år inte går att känna igen behöver man inte vara Einstein för att begripa !
  Redan när den svenska dörren för drygt 35 år sedan öppnades på vid gavel mot omvärlden så talade vi som då existerade om att det dröjer inte länge förrän det råder kriminell anarki i Sverige och 2017 ser vi resultatet av en okontrollerad massinvandring, behövs bara sunt förnuft för att förstå att det kan bara gå åt skogen om man i åratal vräker in människor i ett land och tror att det löser sig självt det trodde kulturberikarna att det skulle göra och att mångkulturen var den definitiva räddningen för Folkhemnet.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Utlänningslagen ser likadan ut, t.ex. fick väl 64 000 aliens permanent de första månaderna i år. Lita aldrig på nya svarta moderater när det gäller invandringen.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Mitt i detta kaos spelar den notoriske Morgan Johansson förvånad och verkar synnerligast bestört över de specialrekryterade fotsoldaternas drunkningstillbud på det starkt trafikerade Medelhavet.
  Det är naturligtvis en besvikelse att veta att den fulltaliga våldtäktspotentialen inte når de eftertraktade destinationerna i de hjärtknipande gummibåtarna.
  Vidare – hur skall nu migrantammornas pedofila behov tillgodoses?
  Andreas.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Bra och intressant läsning………..

  ”Klyftorna växer när landsbygden avfolkas .”

  https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/klyftorna-vaxer-nar-landsbygden-avfolkas-17984

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå vad Per Gudmundson skriver senast………..

  ”Men man måste låta Sverige få vara svenskt , menade KD-ledaren. ”Det är inte invandrarna som kräver att Sverige ska stöpas om. Det är vänstern, och vissa liberaler”, sade Busch Thor.

  Talet fortsatte med en varning mot islamismen, här hemma såväl som i Erdogans Turkiet.”

  https://www.svd.se/ebba-busch-thor-ar-fodd-stjarna-men/om/almedalen-2017

  Gilla

 • gamgubben

  För sent ska syndarna vakna!
  SD behöver inte upplysa någon med ”vad var det vi sa” det måste stå klart för varje rättänkande person i det här landet att de hade och har rätt.

  Gilla

 • Per Andersson

  Ja, vad som kommer hända när ‘gästerna’ inser att värddjuret är döende och mannan slutat falla från himlen är, att då handlar det inte om att någon räknar utanförskapsområden utan då kommer innanförskapsområdena stänglas in och dagens politiker redan ha pensionerat sig i Polen och Ungern (med krystade förklaringar).

  Samma dag som jag fyller 65 flyttar jag till mitt redan 49-års ‘leasade’ hus i Thailand. Och dit är jag välkommen så länge jag tar hand om min egen försörjning, har en sjukvårdsförsäkring och inte ligger samhället till last för övrigt.

  (Lita aldrig på en moderat mer. Aldrig mer.)

  Gilla

 • Lena

  President Trump i Polen !

  Gilla

 • Jhonsson

  Varför är Hanif Bali moderat?

  Gilla

 • ossie

  Kanske Batras efterträdare Moderaternas räddning ??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: