Migrationsminister Morgan Johansson (S) ”Det kan inte fortsätta så här”

INVANDRING. Sveriges justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) verkar ha vaknat upp ur sin Törnrosasömn. ”Det kan inte fortsätta så här” säger nu ministern om migrantresorna över Medelhavet. Tidigare har det låtit helt annorlunda och de som protesterade var rasister och fascister. 

Idag säger herr Johansson (S) när EU:s migrationsministrar i Tallinn i Estland för att diskutera flyktingkrisen i Italien.

– De här överfarterna från Libyen till Italien måste stoppas, det kan inte fortsätta så. Vi har hundratals, tusentals, människor som drunknar på vägen. Vi har människor som utnyttjas helt skamlöst utav människosmugglarna. Det kan man bara stoppa i samarbete med de libyska myndigheterna, säger Sveriges migrationsminister Morgan Johanson (S).

EU vill kraftigt öka stödet till den libyska kustbevakningen så att migranter kan plockas upp på libyskt vatten och föras tillbaka till Libyen.

En annan omstridd fråga på mötet här i dag är Italiens krav på en uppförandekod för de frivilligorganisationer som har räddningsfartyg i Medelhavet. De svarar i dag för en tredjedel av alla räddningsinsatser.

Italien vill förbjuda dem att operera på libyskt vatten, att ha telefonkontakt med smugglare och att använda strålkastare nattetid för att upptäcka båtar, eftersom det skulle underlätta för smugglarna.

– Det är klart att det kan ju finnas en gräns där samarbetet mellan de här frivillighetsorganisationerna och människosmugglarna har gått så långt där man hjälper människosmugglarna på ett sätt som inte är legitimt.

-Pettersson menar att det faktum att människor drunknar på havet inte är något nytt.

19 thoughts on “Migrationsminister Morgan Johansson (S) ”Det kan inte fortsätta så här”

 1. Den dryge grötmyndige och flintskallige skåningen som är en tvärhand över havet torde slå igen foderluckan för gott. Du kommer att spolas ut med latrinvattnet inom en snar framtid. Må lycka och framgång förvägras dig på färden. Det finns ej ord för min avsky. Det finns tre individer till som borde åtnjuta ovanstående önskningar den lismande ormen Ynkeman den Bankokknullande polisspyan samt den intellektuellt funktionshindrade svetsarlärlingen.

 2. Det veliga EU skrattar år Trump men vad var det han sa idag i Polen?
  ”Är Europas ledare villiga att förgöra allt västerländskt”. Bara för att framstå som goda i de dummas ögon så gör de just det varje dag.

 3. Idag inleds G20 mötet i Hamburg, läste till min förvåning att den käre ledaren för den stora humanistiska, moraliska och feministiska stormakten inte är inbjuden, va fan är detta?, kan det vara värdegrunden igen ???

  • Deras röda kamrater är där. Det är fullt upplopp med röda fanor och svartklädda maskerade människor. Welcome 2 hell är mottot. Vattenkanoner, brasor. AFAs tyska bröder. Några artister försöker uppträda. En del hårdrock Armstadt

 4. Sinnesförvirrade individer tillåts styra Sverige. Sinnesförvirrade.

  Du milde negerjesus…

 5. Politiker inom regeringen och Alliansen fattar så oändligt mycket långsammare än alla andra.
  Lite konstigt att det är så för de framhäver ju alltid sitt skarpa intellekt.
  Men det är ju bara så, när de själva får säga det.

 6. Funderar ofta över de som är föräldrar till svenska tonårsbarn i dag, hur hade ni det med frihet och säkerhet under er uppväxt i Sverige, mina föräldrar, jag och mina barn, vi hade en under frihet under vårt eget ansvar, vi såg landet som säkert.
  Alla utlandssvenskar som kommer på korta besök under sommaren, ja de är chockade över den förändring till ett fult och otryggt samhälle som har skett !
  http://katerinamagasin.se/det-ar-ingen-ide-att-anmala-sextrakasserierna-ar-for-manga/
  Mycket sorgligt att läsa !

 7. Varför ger man sig ut i en ynklig Gummibåt? Lite måste man tänka.Har man pengar till människosmuglare .?Varför köper man inte en flygbiljett och visum för pengarna.Det visar okså tankesättet hos dom som ger sig i väg på det sättet.Tror ni att dom vill jobba och betala skatt.Dom fortsätter livet som dom har gjort i sina hemländer.Kriminalitet,knarklangning,rån i olika former,våldtäkter osv.Stoppa invandringen och ta hand om dom som är redan här.Polisen måste få ökade rättigheter ,framför allt starkare poliskår inte massa ”kärringar”.Mvh Adolf

   • NGO båtarna mfl samarbetar med smugglarna och tjänar hutlöst med pengar. Det försvann 49 st i veckan mellan Marocko-Spaninen. Han kanske inte har läst utländsk media där det rapporteras om detta? Cynismen då man samlar ihop pengar för räddningsbåtar för att sedan tjäna pengar på de afrikanska männens liv och död?Bekosta andra människors olycka. Varför det är intressant är att detta visar vad som kommer som ett lämmeltåg upp genom Europa. Görs inget blir det värre. Föraktet för Sveriges politiker och journalister är totalt och diskuteras utomlands

 8. Fegt, Morgan. Jag antar att det saknas mobiltäckning i de mörka skogarna, där Stefan befinner sig. Han kommer inte bli glad, du kan förbereda din avskedsansökan redan idag. Ta hand om dig, dåre!

  • inte en enda neger bland migrationsvurmarna.

   Negrerna är i Dalarna där majoritet av ”folket” på stan i Falun är islamexperter från Afrikas horn.

Kommentera