Migrationsminister Morgan Johansson (S) ”Det kan inte fortsätta så här”


INVANDRING. Sveriges justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) verkar ha vaknat upp ur sin Törnrosasömn. ”Det kan inte fortsätta så här” säger nu ministern om migrantresorna över Medelhavet. Tidigare har det låtit helt annorlunda och de som protesterade var rasister och fascister. 

Idag säger herr Johansson (S) när EU:s migrationsministrar i Tallinn i Estland för att diskutera flyktingkrisen i Italien.

– De här överfarterna från Libyen till Italien måste stoppas, det kan inte fortsätta så. Vi har hundratals, tusentals, människor som drunknar på vägen. Vi har människor som utnyttjas helt skamlöst utav människosmugglarna. Det kan man bara stoppa i samarbete med de libyska myndigheterna, säger Sveriges migrationsminister Morgan Johanson (S).

EU vill kraftigt öka stödet till den libyska kustbevakningen så att migranter kan plockas upp på libyskt vatten och föras tillbaka till Libyen.

En annan omstridd fråga på mötet här i dag är Italiens krav på en uppförandekod för de frivilligorganisationer som har räddningsfartyg i Medelhavet. De svarar i dag för en tredjedel av alla räddningsinsatser.

Italien vill förbjuda dem att operera på libyskt vatten, att ha telefonkontakt med smugglare och att använda strålkastare nattetid för att upptäcka båtar, eftersom det skulle underlätta för smugglarna.

– Det är klart att det kan ju finnas en gräns där samarbetet mellan de här frivillighetsorganisationerna och människosmugglarna har gått så långt där man hjälper människosmugglarna på ett sätt som inte är legitimt.

-Pettersson menar att det faktum att människor drunknar på havet inte är något nytt.


19 responses to “Migrationsminister Morgan Johansson (S) ”Det kan inte fortsätta så här”

 • Mjölner

  Den dryge grötmyndige och flintskallige skåningen som är en tvärhand över havet torde slå igen foderluckan för gott. Du kommer att spolas ut med latrinvattnet inom en snar framtid. Må lycka och framgång förvägras dig på färden. Det finns ej ord för min avsky. Det finns tre individer till som borde åtnjuta ovanstående önskningar den lismande ormen Ynkeman den Bankokknullande polisspyan samt den intellektuellt funktionshindrade svetsarlärlingen.

  Gilla

 • GrumligaVattenFiskaren

  Jösses, Mojje, lyssna här: Det här är inte slutet, det är inte ens slutet på början. Det här är början på slutet…

  http://avpixlat.info/2017/06/15/nar-sverige-blir-som-malmo/

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå sosseministrar………..med ”fasadspel” som prio ett.

  ”Var höll du hus när Sollefteå BB stängdes?”

  https://www.dagenssamhalle.se/debatt/var-holl-annika-strandhall-hus-nar-bb-solleftea-stangdes-18000

  Gilla

 • gamgubben

  Det veliga EU skrattar år Trump men vad var det han sa idag i Polen?
  ”Är Europas ledare villiga att förgöra allt västerländskt”. Bara för att framstå som goda i de dummas ögon så gör de just det varje dag.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Idag inleds G20 mötet i Hamburg, läste till min förvåning att den käre ledaren för den stora humanistiska, moraliska och feministiska stormakten inte är inbjuden, va fan är detta?, kan det vara värdegrunden igen ???

  Gilla

  • odalkvinnan

   Deras röda kamrater är där. Det är fullt upplopp med röda fanor och svartklädda maskerade människor. Welcome 2 hell är mottot. Vattenkanoner, brasor. AFAs tyska bröder. Några artister försöker uppträda. En del hårdrock Armstadt

   Gilla

 • Observator X

  Sinnesförvirrade individer tillåts styra Sverige. Sinnesförvirrade.

  Du milde negerjesus…

  Gilla

 • Lena

  Det är ju tur att vuxna är ute och vandrar, några hade spänt en ståltråd över cykelbanan vilken katastrof det kunde ha blivit.
  Ondskan har tydligen inga gränser !
  https://vladtepesblog.com/2017/07/05/insane-death-traps-in-danish-town-random-people-risk-getting-their-heads-cut-off/

  Gilla

 • Jhonsson

  Politiker inom regeringen och Alliansen fattar så oändligt mycket långsammare än alla andra.
  Lite konstigt att det är så för de framhäver ju alltid sitt skarpa intellekt.
  Men det är ju bara så, när de själva får säga det.

  Gilla

 • jockfall

  lANDET ÄR REDAN FÖRLORAT MED DAGENS S K LEDARE.

  Gilla

 • ossie

  De s k räddarna sköter ju 95% av transporten till Europa. Lägg ned för faan.

  Gilla

 • Lena

  Funderar ofta över de som är föräldrar till svenska tonårsbarn i dag, hur hade ni det med frihet och säkerhet under er uppväxt i Sverige, mina föräldrar, jag och mina barn, vi hade en under frihet under vårt eget ansvar, vi såg landet som säkert.
  Alla utlandssvenskar som kommer på korta besök under sommaren, ja de är chockade över den förändring till ett fult och otryggt samhälle som har skett !
  http://katerinamagasin.se/det-ar-ingen-ide-att-anmala-sextrakasserierna-ar-for-manga/
  Mycket sorgligt att läsa !

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Varför ger man sig ut i en ynklig Gummibåt? Lite måste man tänka.Har man pengar till människosmuglare .?Varför köper man inte en flygbiljett och visum för pengarna.Det visar okså tankesättet hos dom som ger sig i väg på det sättet.Tror ni att dom vill jobba och betala skatt.Dom fortsätter livet som dom har gjort i sina hemländer.Kriminalitet,knarklangning,rån i olika former,våldtäkter osv.Stoppa invandringen och ta hand om dom som är redan här.Polisen måste få ökade rättigheter ,framför allt starkare poliskår inte massa ”kärringar”.Mvh Adolf

  Gilla

  • eva

   Har man inte sett ett hav tror man kanske att vatten är som sand.

   Gilla

   • odalkvinnan

    NGO båtarna mfl samarbetar med smugglarna och tjänar hutlöst med pengar. Det försvann 49 st i veckan mellan Marocko-Spaninen. Han kanske inte har läst utländsk media där det rapporteras om detta? Cynismen då man samlar ihop pengar för räddningsbåtar för att sedan tjäna pengar på de afrikanska männens liv och död?Bekosta andra människors olycka. Varför det är intressant är att detta visar vad som kommer som ett lämmeltåg upp genom Europa. Görs inget blir det värre. Föraktet för Sveriges politiker och journalister är totalt och diskuteras utomlands

    Gilla

 • Mr Jordan

  Fegt, Morgan. Jag antar att det saknas mobiltäckning i de mörka skogarna, där Stefan befinner sig. Han kommer inte bli glad, du kan förbereda din avskedsansökan redan idag. Ta hand om dig, dåre!

  Gilla

 • Lena

  Han kan kanske få vara med och leka i Visby tillsammans med de andra ”förvuxna barnen”, de på aftonbladet….tänk om han får det !
  Vilken lycka, de gillar ”olika” eller hur var det nu ?

  ( längst till höger på bilden, är det kvinnospreading ?)

  Gilla

  • compulsoryunion

   inte en enda neger bland migrationsvurmarna.

   Negrerna är i Dalarna där majoritet av ”folket” på stan i Falun är islamexperter från Afrikas horn.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: